Avon rendelés II.

A múltkori rendelésemen felbuzdulva rendeltem a 2011/17-es katalógusból is, bár túl sok minden nem fogott meg benne, de a szájfények Egyet fizet kettőt kap akcióban voltak, illetve rendeltem még egy púderpamacsot. 


A púderpamacs: Ebben az erős, kicsit recés de szép kis kör alakú dobozban érkezett a pamacs, gondosan becsomagolva


Valami normál méretű puffnira számítottam, hát amikor kinyitottam a dobozt és megpillantottam a csöppséget, nem voltam elragadtatva


Befogtam a két ujjam közé, hogy látszódjon, mennyire csöpp.


 Az összehasonlítás kedvéért odaraktam a régebbi avonos csillámmal töltött puffnimat, az se túl nagy, de még az is nagyobb ennél.

És ami számomra megafail:
A fele akkora puffni mégegyszer akkora csomagolásban érkezett. Zsákbamacska...

A kis puffni sorsa az lett, hogy dekorációként használom az asztalomon, a doboza, lévén hogy elég magas,  szemceruza tartó lett. 

Na de akkor lássuk a szájfényeket: 

AVON glazewear sparkle
Ez a szájfénycsalád nagyon szépen csillogó szájfényeket tartalmaz, tele vannak mirkocsillámokkal.
Ez a Sugar Cane árnyalat, be vallom hősiesen, egy ilyen szájfényt egyszer már elhasználtam, imádtam a színét és az állagát, talán az egyetlen szájfény volt, amit egy az egyben elfogyasztottam.



Ilyen a csomagolása, a kupakja fényes, a tubus maga átlátszó, így követni tudjuk mennyi termék van még benne. A csillámos sáv pedig erre a szájfénycsaládra jellemző, a többin nem található. A tubus egyébként 6 ml szájfényt tartalmaz.

És ilyen szájon

Már magában is megállja a helyét, szépen pigmentált, viszont világos-rózsaszín rúzson egyszerűen meseszép.

AVON glazewear duoReflect
Ezekre a szájfényekre az jellemző, hogy különböző színekben irrizálnak, nem tartalmaznak csillámokat, inkább csak fényesek. Nincs túl nagy színskálája, de igen szép színekben kapható, mivel az előző rózsaszín volt, direkt egy barackosabb árnyalatot kerestem. Ennek a neve Peach Twist. Barackos rózsaszínes színben irrizál, diszkrétebb talán, mint a sparkle.

 
Csomagolása ugyan olyan, kivéve a csillámos sávot. Szintén 6ml terméket tartalmaz. 

Szájon:

Nem olyan pigmentált, mint a sparkle, de egyébként szép, diszkrét színe van.

Kézen is swatcholtam, de kb semmit nem ad vissza egy húzásra, mégpedig azért, mert (és nem tudom hogy csak az enyémek ilyenek, vagy ez másnál is probléma) hogy borzalmasan kevés terméket vesz fel az applikátor. Amúgy normális applikátora van, nem ecsetes, hanem az a kis "szőrös", de nem is azzal van a baj, hanem hogy az a "stopper" (van erre valami szakszó?:D) ami lehúzza a felesleges szájfényt az applikátorról, nagyon szűk, és kb mindent lehúz, ezért legalább 2-3x kell mártogatni egy normális szín eléréséhez.
Viszont, erre találtam egy nagyon jó megoldást, úgyhogy már megoldódott ez a probléma, a következő poszt erről fog szólni :)

Jobbra Sugar cane, balra Peach twist

Hogy tetszettek? Nektek van esetleg avonos szájfényetek? 

This entry was posted on 2012. január 3., kedd and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

8 Responses to “Avon rendelés II.”

  1. a felső de szép. meg is rendelem szerintem. az alsóért voltam odáig a katalógusból viszont itt egyáltalán nem nyerte el a tetszésem.. bezzeg a felső! :)

    amúgy én kifejezettem szeretem a stoppereket, nekem annyira apró szám van, hogy még ígyis sok szájfényt vesz fel bármelyik applikátor, sosem kell többször mártogatnom.. - lehet ezért elegek extra sokáig a szájfényeim :D

    VálaszTörlés
  2. nagyon cuki a pamacs,de tényleg átvágás hogy ilyen nagy dobozba rakják :/ a felső szájfény nagyon szép *-*

    VálaszTörlés
  3. Az a puffni mekkora átverés, annyira cuki lenne, ha normális mérete lenne :-( De legalább a csomagolását tudod használni! A rózsaszín szájfény meseszép!!

    VálaszTörlés
  4. cuki a pamacs, csak tényleg pici :$ de a szájfények nagyon jók *-*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon örülök hogy a szájfényeket a szádon mutatod meg, nagyon szépek :) amúgy za összes avonos szájfényemnél gondot okozott a stopper , mert nekem sincs egy vékony szám. úgyhogy várom :)

    VálaszTörlés
  6. A kis pamacs nagyon cuki :) Mennyibe került? Köszi

    VálaszTörlés
  7. Monika: 1300 Forint volt a 2011/17-es katalógusban, de nem vagyok biztos benne, hogy a következőben is benne van :S

    VálaszTörlés

Többiek