Kerülnöm kellene a drogériákat

Tipikus, és annyira én, hogy ismét egy szemhéjalapzót akartam csupán, aztán hozzácsapódott egy-két dolog :D





Az NYC ajakfilces posztban ajánlottátok a világosabbik You Rock! filcet, hát 1 hely kivételével már mindenhol csak a sötét volt, de találtam 1, azaz egy darab világosabbat, végre :D

Hülye módon nem készítettem képet a hegyéről, na mindegy, kerek hegye van, nem lehet vele nagyon vékony vonalat húzni, dehát ki akar olyat :D.

Megpróbáltam szemléltetni, az első 1 "vékony" vonal lenne, a középső 1 normál, a szélső pedig satírozva van, a hegy oldalával. Egyébként simán veri az NYC-t, élénkebb a színe, és hogy is mondjam, nem érzem, hogy erőlködni meg rázni kellene, hogy színt adjon, a hegye is szimpibb.  

És ilyen szájon, igen magam is látom, hogy iszonyat bénán festettem ki a számat vele, tök foltos, de ez nem a termék hibája, én voltam lusta, na meg a vaku is nagyon kihozza a hibákat. Minden esetre a színe látszik :D.


Azt már bizonyára sokan tudjátok, hogy az Essence meet me holographic trendkiadása már 300 Ft-ra le van árazva, kivéve azt hiszem az olajat, az drágább. Na hát engem ez a trendkiadás nemigen fogott meg, meg a szájfényekért sem vagyok annyira oda, de ez annyira megtetszett, hogy még. 


Fotón kb semennyire nem a adja vissza, milyen gyönyörűen irrizál, de így van. Szájfény-mániás lányoknak szerintem kötelező darab. Állagát tekintve kicsit ragacsos, nem egy Stay with me, de azért egész tartós is. Illata és íze is kellemes, nem erős. Ja és az üvegcse is nagyon tetszik, hogy ilyen kis tömzsi. 

Itt pedig szájon. Hát nekem nagyon tetszik :$


 És, akkor amiért mentem: a szemhéjalapozó. Kinézetre, benyomásra azt tudom mondani, hogy lényegsen nagyobb, a catricenél, például, és tetszik az is, hogy átlászó. Kb akkora, mint a szájfény is. Applikátora is nagyon hasonló, amit szintén sikerült nem fotózni (lustaság :@)

Ilyen bőrszínnél kicsit világosabb a színe. Állagát tekintve, hát h is mondjam. Kicsit mintha habos lenne, és lényegsen nehezzben szárad pl a catricenél. Nem feltétlen hátrány, hogy nem köt betonkeményre 10 mp alatt, de nála nehezebb eltalálni a megfelelő mennyiséget. 


 Mindig ugyan azzal a lilával szoktam tesztelni a szemhéjalapokat (mind a kemény kettőt ami eddig volt :D) de itt is jól látszik, hogy a színt nagyon megdobja. Tartósságát tekintve, hm 1 hete használom, nem tudok még olyan messzemenő következtetéseket mondani, de olyan 6-7 órát elbír. Kicsit kevésbé tartós mint a Catrice az elején, de mivel sokáig az sem teljesített olyan jól, ez még egyáltalán nem olyan tragikus. Árát tekintve meg semmiképp.


Na és akkor jöjjön egy kis előzetes a következő posztból, csak hogy csigázzalak benneteket :D


Ti vettetek valamit az akciós trendkiadásból, vagy terveztek?
Esetleg meg van nektek is ezek közül bármelyik termék? :)

This entry was posted on 2011. október 3., hétfő and is filed under ,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Kerülnöm kellene a drogériákat”

  1. Sikerül nem bevásárolnom a holos cuccokból! :) De a szemhéjalapozóról már annyi jót olvastam, a you rock-os meg amúgy is kifogyóban van, így a hétvégén beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  2. úúúú milyen lett a hajad ???? wááá de jó színe van *.*

    VálaszTörlés
  3. istenem ez a szájfény de szép ilyen nekem is kell na majd pénteken. a smink alapon én is gondolkodom de nem tudom mi az ami tényleg jó mert eddig az Avonos magix-et használom nekem jó de nem az igazi.

    dyulin.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. a szemhéjalapozó sztem nagyon tuti,szombaton meg húgomnak megvettem pont ezt a szájfényt,szerinte is szuper :)

    VálaszTörlés

Többiek