H&M sminkcuccok


Bizonyára sokan tudjátok, hogy a H&M-nél lehet sminkcuccokat is venni. Nos ezekről embereknek eltérő a véleménye, most elmondom az enyémet. 

Mivel találkozhatunk a H&M-ben:
- Ecsetek
- Nesszeszerek
- Körömlakkok
- Arcmaszkok
- Ajakbalzsamok
- Testpermetek
- Disney-s sminkszerek
- Tükrök
- Hajkefék
- Sminkpaletták

1. Hello Kitty 10 ágyas paletta:
Nagyon sokszor lehet HK-s kiadással találkozni, én kb 1 éve ezzel a palettával tértem haza. Azóta is ez a leghasználtabb palettám, látszik is rajta, hogy 2 szín például már majdnem elfogyott, ez a második highlight szín, és az utolsó sötétbarna. Ha megyek valahova, akkor mindig ezt a palettát viszem magammal, mert kis helyet foglal, és mert nagyon jól kombinálható színeket tartalmaz. Vannak benne egyaránt matt és szaténfényű színek is. Az ára pedig 1200 Ft körül volt.


És íme a swatchok:

1 rétegben, ujjal, alap nélkül. Szerintem eléggé meggyőzőek :)


 2. Epres szájfény
 Őt még karácsony előtt vettem, de fogalmam sincs miért, mert nem vagyok 1 szájfényes valaki, de ennek tetszett a minimál csomagolása, meg a mérete.

Ilyen ecsetes applikátora van, egész jól fel lehet vinni vele.

És ilyen átlátszó színe van, szó szerint szájfény. Az íze epres, és egyetlen hátránya az hogy rettttenetesen ragadós, szinte már ragasztós, annyira nem szeretem. Ára: 400 körül


3. Minnie szájfény
Hát őt egyértelműen a külseje miatt vettem, nagyon édes a mintája, és a kis lelógó masniért, ami rajta van, meghalok, kb :D.

És neki az állaga is sokkal kellemesebb, a színe is gyönyörűséges világos-rózsaszín, az állaga pedig hígabb, de nem túl híg, pont jó, őt többször használom. Ára: 800 körül


 4. Ecsetek
Ő az egyik, egy pufiecset, vele a színeket satírozom össze. Nagyon puha. 
Ára: 400 körül

És a legkedvencebb-kedvenc:

A kétvégű ecset, az egyik vége egy ceruzaecset, a másik pedig egy ferdén vágott tusecset. Az egyik fele füstös szemhez tökéletes, a másikkal pedig a szemöldökömet festem meg, ha lenne zselés tusom azt is ezzel csinálnám. Ő eddig 400 volt, mostmár 800, de még azt is bőven megéri. 

5. És a két nesszeszer
A kisebbiket a napokban vettem, a nagyobbat pedig karácsony környékén. Nagyon szeretem mindkettőt, az egyiket mert pici a másikat mert hatalmas, itt azért látszik mekkora a kicsihez képest, akár 1 heti sminkcuccot is bele tudok tenni. Árak: 1000 és 2000.

Konklúzió: Én nagyon meg vagyok elégedve a H&M sminkcuccaival, tervezem még beszerezni a kabuki ecseteit is, illetve majd amelyik paletta éppen megtetszik, mert szerintem olcsón kapunk egy elég jó kis terméket, a cuki Disneys cuccokért pedig már megéri körülnézni (most épp Hello Kitty és Daisy kacsa van)

Nektek van már innen valami pipere cuccotok? :)

This entry was posted on 2011. augusztus 29., hétfő and is filed under ,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

6 Responses to “H&M sminkcuccok”

  1. Olyan régóta szeretnék már eljutni végre egy olyan ídzsendembe, ahol vannak ecsetek is, én azokról eddig csak jót hallottam.

    VálaszTörlés
  2. Én a körömlakkjait szeretném nagyon kipróbálni, de pont a napokban néztem, hogy egy 3ml-s vacakért nem igen akarok kiadni közel 500 ft-ot. Szegeden nagyobb kiszerelésű lakkokat még nem is láttam, vagy lehet csak én vagyok a roppant béna... :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem van egy nagy púder ecsetem, amit nagyon imádok. Plusz van egy 36-os palettám, ami azóta a kedvencem, baromi jó minőségű. Barátnőmnek vannak lakkjai és nagyon szereti őket. Úgyhogy rosszat nem tudok mondani.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  4. Nekem ecseteim vannak; szerintem 4-500 Ft-ért tökéletes minőségűek.. BikiraAndi! :) A 36-os palettát mikor vetted? Szerinted még fellelhető az üzletekben? És mennyibe került? :)

    VálaszTörlés
  5. @Milagroso: én láttam múltkor ilyen nagy palettát, 2000 forint volt, nem számolgattam, de szerintem az volt a 36-os, szóval elvileg igen :)

    VálaszTörlés

Többiek