Essence - Breaking dawn szájfény - Renesmee red TESZT

Photobucket
Képekről számomra nem volt befutó a kollekció, de ahogy megláttam élőben az állványon, rá kellett jönnöm, hogy elég jó kis alapdarabokat sikerült becsempészni, az amúgy 1-2 felesleges (pl rúzs, aminek semmi színe, meg a highligter amit már láttunk 1000 és 1 kiadásban) dolog közé. Elsőnek a szájfény jött velem haza (meg kell gyónnom, hogy azóta a pirosító és egy pigment is), úgyhogy lássuk most ezt.




Photobucket
Az első, ami szemet szúrt, hogy mintha már láttam volna már ezt a csomagolást, és igazam, is volt, a Stay with me tökéletes mása a csomagolás. Mennyiségre is azonos, 4 ml.

Photobucket
Az applikátora is a Stay with me-től megszokott, kicsit furcsa, középen szűkülő applikátor. Nekem ez sosem okozott problémát, meg kell szokni és kész :D.

Photobucket
Tudhatjátok már rólam, minden olyasmit kerülök, ami szájon élénk, vagy mondjuk piros. Ezzel a szájfénnyel is így voltam először, majd meggyőztek, hogy még is elég jó kis szájfény ez, adjak neki egy esélyt. És milyen jól tettem! Már a gyönyörű csillogásával levett a lábamról, amit ezeken a képeken nem láthattok ezt az üvegcsét elég nehéz volt fotózni, mivel mindenhol van rajta felirat. Kék-sárga-zöld csillámok találhatóak a pirosas alapban, ami így hallásra nem egy best of, de a valóságban nagyon is működik.

Photobucket
A swatchok. Kitérnék még az illatára, ami hasonlatos szintén a Stay with me-hez, viszont sokkal erősebb. Nem zavaróan erős, de tény, hogy jóval erősebb. Viszont nagyon kellemes, kicsit gyümölcsös, kicsit édes. Az állaga és pigmentáltsága viszont nem a a Swm-től megszokott. Kevésbé ragacsos és sűrű, és jóval kevésbé pigmentált, ami lehet sokaknak hátrány lesz, nekem azonban kifejezetten előny. Megvan a pirosas szín, de nem tolakodó vagy erős formában.

Photobucket
És íme szájon. Sajnos nem tudom azt mondani, hogy a képeken meggyőző, és magam is először mikor másnál láttam swatchokon nem igazán tetszett, de egyszerűen nem adja vissza a valódi természetét, ugyanis a csillámok elég erőteljesen látszanak élőben, és a színe is sötétebb a számon. A fényképező viszont nem akarta látni azt amit én :(.
Ja és még a tartósság: hát nem olyan tartós, mint a Swm, inkább átlagos szájfény tartósságnak mondanám.

Ára: 650 Ft
Honnan: Rossmann, illetve ami nagyon fontos, hogy most minden DM-ben is megtaláljátok!


Összességében: Nagyon kellemes színű és illatú szájfénnyel lehetünk gazdagabbak, ha megvásároljuk, én ajánlom mindenkinek, aki szimpatizál egy különlegesebb színű szájfénnyel :).

Nektek hogy tetszik? Megveszitek/megvettétek? 
Mit gondoltok a kollekcióról?

This entry was posted on 2012. november 13., kedd and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Essence - Breaking dawn szájfény - Renesmee red TESZT”

  1. Nem néz ki rosszul :](jól néz ki, de ezt nem írom mert az feljogosítana, hogy menjek és megvegyem, de nem teszem ezt :D)

    VálaszTörlés
  2. Én nem veszek meg olyan szájfényt ami nincs lefóliázva, így sajnos ez is kimarad... (túl sok példát láttam, hogy szétkenegetik magukat az emberek velük a drogériákban...) Pedig fáj a szívem az essence-es my favorite milkshake-ért. :(((
    Szóval csak N.Y.C. szájfényem van egyelőre. Amint több márka fóliáz, lesz más is. :)

    VálaszTörlés
  3. En lemaradtam az Alice lakkrol  Mast meg tudtam venni, amit akartam.Tudom, ez nem olyan honlap, de ha valaki megvette, es megsem tetszik annyira, megvennem szivesen, jo aron. Koszonom szepen. nagytimszi@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Az alice lakk a lila lenne? Mert nálunk szerintem van még a dmben. Ha gondolod megveszem és elpostazom, ezzel kapcsolatban irj a jobb oldali mail címre, ha szeretnéd.

    VálaszTörlés

Többiek