Max Factor Max Effect - Fantasy Fire - TESZT

Photobucket
Még a Glamour napok keretein belül csaptam le erre a lakkra. Nem megfontolt szándékkal, csak nézegettem, milyen lakkok pihennek a Max Factor polcain, aztán észre vettem pár nagyon szép lakkot, különleges színekben. Körülbelül négy olyan lakk volt, ami nagyon megfogott, például a Graffity, a Dazzling blue, illetve Sunny pink, de végül a Fantasy fire-rel távoztam. Hogy miért? Mert bár a másik három szín is különleges, de azokhoz hasonlót már láttam. Ehhez hasonlót pedig még nem. 


A csomagolás:
Photobucket
Ami eszembe jutott ezekről a lakkokról első blikkre, hogy borzasztó minik!!! 4,5 ml-es kiszerelésűek, amit abból a szempontból nem bánok, hogy nálam általában az ennél nagyobb lakkok mindig beszáradtak, de ez a lakk még literes kiszerelésben is elfogyna :D. Az ecsetkéje ehhez arányosan szintén apró, amit speciel tényleg nem bánok, mert a mini körmeimet sokkal könnyebb ezzel kifesteni. Ráadásul nem is csíkoz, szépen teríti a lakkot, bár ez nem csak az ecset érdeme.

Nézzük mit írnak róla: "12 élénk árnyalatban, hosszan tartó és kopásálló formulával a még szebb körmökért. Kis kiszerelésben, kedvező áron kapható." 
Hát a kedvező árral mondjuk tudnék hadakozni, mert a maga 1000 Forintos árával nem épp a low budget kategória. Viszont vannak körömlakkok, amik már a színük miatt is megérnek ennyit, például ez.

Ezért:
Photobucket
Gyönyörű színekben játszik, sötétlila az alapszín, ebben pedig pirosas, kékes, zöldes, és sárgás csillámok vannak, illetve ezeknek a keverékei. Minden mozdulatnál máshogy látszik, néha már az üvegben is jó csak úgy nézegetni. A kamera viszont elég nehézkesen kapja el ezeket a színváltozásokat, azért megtettem, ami tőlem telik, és lefotóztam 3 állapotban.

A felkenés:
Photobucket
Mint mondtam, a lakk szépen terül, nem csíkozódik. Az első képen egy rétegben látható. Egy rétegben azért nagyon vérszegény, bár így egy másik lakk fölé is el tudnám képzelni. Második réteg sem az igazi még, ott is eléggé átlátszanak a körömvégek. A harmadik réteggel már meg voltam elégedve (bár bevallom eddig kétszer viseltem, a másodiknál négy rétegben vittem fel, úgy már 100%-osan fedett, és nem mászott le a sok rétegtől szerencsére) Előny, hogy nagyon gyorsan szárad, a rétegek között körülbelül 1 percet vártam. Illetve, hogy keményre szárad, és nem lesz olyan belenyúlhatós, nem lesz párnanyomos és hasonlók, ennek  nagyon örültem.

És a végeredmény:
Photobucket
Ha elsőre rápillantunk, akár lehetne egy sima lila lakk is. Aztán ahogy megcsillannak a mikrocsillámok, minden tekintetet odavonz, nagyon látványos. Tartósságról nem nagyon tudnék beszélni, mert eddig kétszer kentem fel, először véletlen belenyúltam a vízkőoldóba kesztyű nélkül, ami se a kezemnek, se a lakknak nem tett jót, megmarta, úgyhogy lemostam. Másodszor pedig nem tudtam nyugodni, és ki akartam próbálni egy pelyhes lakkal, de az meg leszedte a lakk nagy részét, szóval eddig nem tudtam megvárni, hogy elkezdjen kopni :D.

A körmömön is megpróbáltam lefotózni a különböző színeit, több-kevesebb sikerrel:
Photobucket

És akkor a végén nézzünk pár érvet mellette és ellene

Pro:
- Különleges színek
- Könnyen beszerezhető
- Szépen kenhető
- Gyorsan szárad
- Méret

Kontra:
- Jó fedéshez min. 3 réteg kell
- Gyorsan fogy
- Ár
- Méret


Összességében: A méretet direkt írtam mindkét helyre, mert van akinek ez pozitívum, van akinek nem. Mindenképp mellette szólnak a különleges színek, illetve a gyors száradás. Viszont az ára, és hogy több rétegben kell használni kis mérete ellenére visszatartó erő. Azt tudom mondani, hogy van 1-2 olyan árnyalat, amire azt mondom, megéri beszerezni, a Fantasy Firet legalább is mindenképp, én nem bántam meg :).

Nektek van ebből a márkából körömlakkotok? Szeretitek?

(Ma túlléptük a 100 000 oldalmegjelenítést, aminek nagyon örülök, és köszönöm Nektek! Hamarosan egy apró meglepetéssel készülök)

This entry was posted on 2012. október 18., csütörtök and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

6 Responses to “Max Factor Max Effect - Fantasy Fire - TESZT”

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szép ez a lakk, de a kontrák túl nyomósak, arról nem is beszélve, hogy ugyan ilyen a Lovely Moulin rouge 11-es lakk finise.
    http://lakkfan.blogspot.hu/2012/10/paratlan-parosok-i.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, mondjuk nekem az igazi az lenne, ha egy az egyben dupeja is lenne, de így sem rossz :D.

      Törlés
  3. Nagyon szép:), kicsit csalódás a Max Factortól,hogy 3 réteg kell belőle... és kissé drága is szerintem :( .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen ez számomra is, sajnos, viszont így 500 forintért nem tartottam rossz vételnek :)

      Törlés

Többiek