Glamour napi szerzemények




Általában ambivalens vagyok a Glamour napokkal kapcsolatban, mert jó dolog ez a kuponosdi, de mondjuk 20% pont nem az a dolog, amitől rohanok vásárolni, viszont kétségtelenül vannak olyan kuponok, amiket megéri beváltani. Általában elmegyek vásárolni ilyenkor, de kb magamtól jön az ihlet, és nem is mindig a kuponos üzletekben vásárolok csak, mert mindig a szüli- és névnapom hónapjában van az esemény, és olyankor amúgy is el szoktam menni :D.


Photobucket
Ez lenne az úgy-ahogy csoportkép, mert pár dolog lemaradt, de azt majd útközben pótolom :)

Petőfi Sándor utcai cipőbolt
Photobucket
Először is pénteken látogatást tettünk a barátnőmmel a legendás Petőfi Sándor utcai cipőboltba (Aki olvassa Molnár Dorka blogját, az szerintem tudni fogja miről beszélek :D). Ez egy amolyan kínai cipőket áruló üzlet, itt pedig szeretném leszögezni, hogy nekem a kínai termékekkel semmi problémám nincsen, sőt. Meguntam már a Deichmann és társaiban kiadott dupla pénzeket az olyan cipőkért, amiket ilyen helyen is megvehetjük. Viszont erről ennyit, lényeg, hogy ez egy kizárólag cipőbolt, se ruha se semmi más sallang nincs, ez az, amit én nagyon hiányolok, a legtöbb kínai üzletben megcsömörülök, hogy gyerekjátéktól függönyig minden van, és általában üres kézzel távozom. Itt viszont kizárólag cipőkkel találkozunk. Egy kb 30 nm-es kis üzlet, plusz még egy apró galéria rész, telis-tele cipőkkel, és vásárlókkal. Nagyon szimpatikus lányokkal találkoztam egyébként, sajnos ezt az eladókról nem tudom maradéktalanul elmondani. Na most ide röviden leírom a sztorim, ilyeneket szeretek megosztani veletek :). 

Szóval bementünk, én és a barátnőm, majd szét is váltunk, mert az üzlet apró ahhoz, hogy ott egymás mellett járkálva nézelődjünk. Én meg is találtam amiért jöttem, a wedge sneakereket. Nos a kínai üzletek kínálatával az a bajom, hogy az egy dolog, hogy a 2xl-es ruhák is még kicsik, de a cipőkkel is ugyan ez a helyzet, a 39-es lábamra általában 41-es kell, és ez a legnagyobb méret, szóval itt kifújt. Na, nagy nehezen találtam végre egy 41-es cipőt, ami még tetszett is. Ekkor nagyon örültem, és gondoltam, felmegyek a galériára még körülnézni, természetesen a cipőmet is vittem magammal a kis dobozában. Na a galérián nagyon kevés hely van, kb behúzott hassal oldalaztunk egymás mellett, hogy elférjünk. Én találtam egy puffot, ahova lecuccoltam, és találtam egy másik magassarkú bakancsot. Félreálltam megpróbálni, nem messze a többi cuccomtól, erre mire felnéztem, a cipőm, amit már kiválasztottam eltűnt. Azt hittem, hogy valami másik csajszi próbálja épp véletlenül, vagy ilyesmi, de láttam, hogy senki kezében nincs. Ekkor megkérdeztem a fenti eladó csajszit, hogy nem látta-e hova tűnt. Ő közölte, hogy fogta, és ledobta a lenti eladó lánynak, hogy tegye a helyére. (... ide most nem jegyeznék meg semmit) Megkértem, hogy szóljon már le, hogy akkor legalább tegyék már el nekem a cipőt, amíg leérek. Erre a csaj puffogva lemászott, pofákat vágva, majd felhozott egy cipőt, odanyomta, kb azt nem tette hozzá, hogy nesze. Viszont amit hozott, az egy másik, negyvenes cipő volt, szóval mehettem le, kerestem a cipőm, de nem találtam sehol. Kezdtem ideges lenni, mert basszus nem véletlen cipelem magammal a cipőt, mint egy nomád, ha azt akartam volna, hogy elvigyék előlem, otthagyom... Odamentem a lenti eladólányhoz, mondtam hogy ez meg ez volt, erre közölte, hogy azt már odaadták. Hát mondom oda, csak nem azt, az enyém 41-es volt, nem is ez a szín. Jó erre ő is kevesebb pofavágással, de azért éreztetve, hogy dögöljek meg, megkereste nekem. Túltettem magam rajta, mentem fizetni inkább, mert már alig fértünk el az üzletben. A pénztáros csajon se volt mondjuk egy fél mosoly se, de ez mellékes. A két cipőért 11.100 Forintot fizettem, kérdeztem, hogy kér-e százast, mondta hogy igen, mire összeszedtem 100 Forintnyi aprót, már közölte, hogy mindegy (nem mintha amúgy egy fél óráig kerestem volna vagy ilyesmi). Szóval az üzlet nagyon jó, a cipők tetszetősek, de azért eladólányok tekintetében lehetne kicsit vidámabb a környezet. Ok, hogy nem egy Gucci bolt, de szerintem bárhova inkább betér az ember, ha kedves kiszolgálásban részesül.

Photobucket
Wedge sneaker: Szóval ő az én kis szerelmem, azóta kb le sem vettem, kis túlzással. Teveszínű, kicsi sarokkal, nagyon baráti áron, 4600 Ft-ért.

Photobucket
Ő pedig a másik, egy világosabb színű magassarkú bakancs. Már van két pár hasonlóm, az egyik ehhez nagyon hasonló, csak kicsivel kisebb sarokkal, és sötétbarna színnel. Viszont azért választottam ezt a színt, mert a bőrdzsekim is hasonló színű. Az orrán van kis díszítés, nagyon tetszik, illetve nem átázós anyagból van, ami ősszel azért elkél. Kb 10 cm-es sarka van, ez nekem még a tűréshatáron beül mozog. Egyébként ezt a sarkat nagyon kényelmesnek találom :). 6500 Ft volt.

Yves Rocher
Photobucket
Ide mindenképp be akartam térni, mivel alapból volt 40%-os kupon, viszont nekem törzsvásárlói képeslapom is volt, ami ha 2000 Ft fölött vásárolsz, akkor kapsz ajándékba egy uzsidobozt. Engem az ilyen dolgokkal abszolút meg lehet vásárolni, már eleve nagyon tetszik a hozzáállás, hogy minden hónapban egyedi ajánlatok vannak, és általában nem kell egetrengető összegeket otthagyni ezért. 2000 Forintot azért nem nehéz, valljuk be :).

Photobucket
Először is megvettem a második YR szappanom, ezt mindenkinek meleg szeretettel ajánlom, isteni finom illata van, imádom. Még nem használom, de már kivágtam egy kis lyukat a csomagoláson, hogy szagláshassam. Egyébként a maga 400 Forintos árával baráti, és nagyon sokáig elég, még Júliusban vettem az elsőt, és még mindig van belőle, kb a negyede. 

Photobucket
YR Pure Light alapozó. Legújabb alapozójuk ez a termék. Mint tudjátok, a wishlistemen volt egy alapozó, mégpedig a Max Factor Lasting performance-je, de mérlegeltem, egyrészt abból a kuponból mást akartam venni, másrészt pedig most szerencsére nincs olyan rossz állapotban a bőröm, hogy erős fedés kelljen rá, illetve ilyen hosszan tartó alapozót inkább alkalmakra szeretnék majd, mindennapokra soknak érezném. Ezért aztán ez mellett döntöttem, és alapból bevezető áron is jutottam hozzá, viszont egyébként nem olcsóbb, mint a Lasting Performance. Eddig 3x volt rajtam, lesz róla majd teszt is, de eddig bejön :).

Photobucket
És itt az ajándék ételhordó dobozka. Nagyon szerettem volna már egy komplettebb ilyen dobozt, mivel ugye sokszor előfordul, hogy kajaidőben nem vagyok otthon, de mindig beülni valami gyorsétterembe se nem olcsó, se nem egészséges. Ebben pedig egy egész szép adagnyi étel elfér kényelmesen, ráadásul emeletes is :).

Tally Weijl
Photobucket
Ha már ételhordó, akkor legyen termosz is :D. Komolyra fordítva a szót, akik régebb óta olvasnak, azok emlékezhetnek, hogy egy nagyon hasonlót vettem már Bécsben, de sajnos összetört a kupakja :(. Kerestem kutattam de nem találtam, csak fekete kupakos termoszokat, az meg nagyon hülyén mutatott volna a rózsaszín termosszal (1st world problem, tudom :D). Na de véletlen találtam még egy kallódó darabot az europeumban, és nagyon megörültem, kuponom is volt, szóval 2500 Ft helyett 2000-ért hoztam haza.

DM
Photobucket
A szokásos egy DM kupon helyett most kaptunk jó sokat, aminek én speciel örültem. Ilyenkor éri meg igazán beruházni az olyan drágább dolgokra, amiket amúgy teljes áron nem biztos, hogy megvennék. Így jött velem haza két lakk, egy szájfény, illetve a Max Factor Lipfinityje (amiről már kb álmodtam annyira akartam :D)

Photobucket
Levetettem a műkörmeim, most egyrészt anyagilag sem vagyok a toppon, az a havi 5000 Ft most másra kell, másrészt pedig a barátnőm elkezdte a körmös sulit, és majd kell neki modell. Így meg szívesebben megyek a keze alá, minthogy a szép körmeimet kelljen lereszelnie, hogy feltegyen egy másikat. Szóval most kifejezetten örültem, hogy tartok itthon 1-2 lakkot, de azok színét már unom, ezért kihasználtam az alkalmat, hogy kipróbáljam a Maybelline új lakkját. Kuponnal kb 350 Ft volt, nem emlékszem pontosan. Kíváncsi leszek, hogy teljesít, az előző szériából volt anno 1-2 lakkom, azokat szerettem. Ez egy ilyen hmm hogy is mondjam,  eperturmix szín, ez a legjobb szó rá. Sajnos nevük nincs.

Photobucket
A másik lakk ez a folyékony szerelem, a Max Factor Fantasy Fire névre hallgató holografikus csodája. Nagyon cukik ezek a kis lakkok, birtoklok is egy hotpink árnyalatot, de azért túlárazottnak találom. Nagyon apró méretéhez képest 1000 Ft-ra tartják. Teljes áron sosem vettem volna, de így, hogy volt kuponom körülnéztem. Nem ez az egy különlegesebb szín van, de ez fogott meg a legjobban.

Photobucket
1. wishlistes termék, amit kipiálhattam végre. Egy Krémmániás cikk után fészkelte be magát a gondolataimba ez a rúzs, aztán elraktároztam a gondolatot a glamour napokig, mert 4000 Ft-ot nem szívesen adtam volna ki rá, pláne ha nem is fog bejönni. Aztán a Glamour napok előtt pár nappal elmentünk egy DM-be, és gondoltam akkor swatcholok párat, hogy ha majd eljő a pillanat, ne akkor kelljen vacillálni. Az én ízlésemhez a legtöbb szín nagyon sötét volt, legalább is kézen. De ahogy ezt swacholtam, ami egy barackos rózsaszín arany fénnyel, hát megnyert magának. Amikor azonban igazán meggyőzött az az volt, hogy az 5-6 csík, amit húztam a kezemre belőlük, az még hazatérésem, és 5-6 kézmosás után is fenn volt, az esti fürdésnél sikáltam le, de még akkor se ment maradéktalanul. Szóval most nagyon boldog vagyok :D.

Photobucket
Nem akartam igazából egyszerre elhozni mindkét wishlistes szájcuccot, de most volt kupon, na :D. Nagyon sokat álltam a pult előtt, mindent a kezemre kentem már, egyik szín se fogott meg igazán, aztán ez volt az utolsó szín, nude árnyalat nagyon szép csillámokkal. Kuponnal 1000 Ft volt, ennél jóval többet is dobtam már ki olyan szájfényekre, amiket utálok, szóval elhoztam. Teszt róla is hamarosan :).


Photobucket
És végül az utolsó wishlistes termék. A maga kis minimál csomagolása, illetve, hogy le volt matricázva, tehát bontatlan termék volt, meggyőzött Alapból mondjuk szükséges "rossz" a púder számomra, szóval ha lehet kerülöm, de ha már veszek, előnyben részesítem a porállagúakat. Eddig még nem nyúltam bele, de nagyon kis cuki és szerintem tök használhatatlan puffnit adtak hozzá :D.

Müller
Nos a Müllerben több mindent is akartam, de a fele még nem volt az üzletek polcain, a másik felét nem lehet kapni az Europeum Müllerében, a maradék pedig hiánycikk volt. Ezek pontosan az Essence parfümjei (bár ezek lehet voltak, mert most olvastam, hogy nagyon eldugott helyre, legalulra legsarokba tették ki őket, nos ennyire nem néztem körül) az Evianos arcpermet, már régóta szeretnék, illetve az Essence színezett hidratálója. Na ez már hetek óta hiánycikk, mert amikor legutóbb jártam ott, akkor sem volt. Na mindegy, ahogy nézelődtem, eszembe jutott Bogca egy posztja, amiben kétfázisú lemosóról írt (a képet is tőle loptam, utólagos engedelmével), és szerencsémre ebből pont volt egy, 400 Forintért pedig gondoltam kipróbálom. Bogca egyébként jókat ír róla, ITT elolvashatjátok :)


És a Teszkóban vettem még egy Farmer leggingst, egy párducmintás tunikát, 6 pár zoknit (nagyon érdekfeszítő :D) illetve egy basic sötétkék pólót. De ezekről nincs kép, mert mosásban vannak, illetve nem is kuponosak, nem is érdekesek annyira :D

Én ennyit vásároltam, ti miket zsákmányoltatok? :)

This entry was posted on 2012. október 14., vasárnap and is filed under ,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

18 Responses to “Glamour napi szerzemények”

  1. Én is megvettem a MaxFactor lakkocskát :) A második mondatot megmosolyogtam, ugyanis nekem is a szüli- és névnapom hónapjában vannak a Glamour-napok, és nálam is mindig ez az első számú érv :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira szép ez a lakk, nem csoda, hogy népszerű :). Naa, jók vagyunk, akkor átérzed :D.

      Törlés
  2. Jó fej dolgozók voltak akkor azok a jányok! :SS
    Tök jól néz ki a wedge sneaker ;)
    Szeretem az Yves Rocher szappanjait, csak annyi a bajom velük hogy nem marad meg az illatuk a bőrömön 5 percnél tovább :(
    Majd írj hogy bevált-e a Loreal Glam Shine! :) Én nagyon szeretem ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos elég hamar elillan a szappanok illata, legközelebb már kézzel készített natúrszappant szeretnék venni, hátha azok jobbak :).

      Hát a Glam Shine-t a te hatásodra vettem meg, most először a Lipfinityt teszteltem, viszont mikor megvettem feltettem, és még itthon kaja után is fenn volt, szóval eddig ötösre vizsgázott :D.

      Törlés
  3. nekem is kellenek a cipőid :))) a 2.hoz hasonlóm van nekem is,csak kék.
    Én a glamour napokat egy bolha piacon töltöttem és vettem jó pár dolgot fillérekért. Én most azoknak örülök.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kékben is tuti jól nézhet ki, olyat még nem is láttam :D.
      Úúú bolhapiac, én még sosem voltam, de már rég szeretnék eljutni. Miket zsákmányoltál?:)

      Törlés
  4. Abba a cipőboltba nekem is el kell mennem! Mindkettőt elfogadnám én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó cipők vannak, csak ajánlani tudom :)

      Törlés
  5. Úúú a Max Factor körömlakk nagyon szép!Azt hiszem most beleszerettem tehát irány a DM :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép tényleg, még nem kentem fel, de órákig tudnám nézni az üvegben, ahogy váltja a színét :D.

      Törlés
  6. Nagyon tetszenek a cipők! Hol van pontosan ez a cipőbolt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú hát ilyen magyarázásból nem vagyok a legjobb, de igyekszem jól visszaadni :D.
      Szóóval:
      Metróval Ferenciek teréig mész
      Ott kijössz, úgy tudom két helyen lehet feljönni(bár lehet rosszul, neked ott kell, ahol a Coffe Heaven van, tehát ha mondjuk a Duna fele nézel, akkor a jobb oldalon kell lenned. Kijössz az alujáróból, Ott a Café Heaven, és az az utca, aminek a sarkán van, maga a Petőfi Sándor utca. Itt a CH oldalán kell maradnod, tehát a bal oldalon, elkezdesz lefele sétálni, túlmész az ékszerbolton is, és ott lesz egy nagy kirakatos cipőbolt. Nem lehet eltéveszteni, nem kell semerre kanyarogni, mész-mész lefele az utcán, és egy nagy üvegkirakatos üzlet, benézel ott van egyből a kasszát látod, meg a sok sok cipős dobozt, de ennyire nem is kell szájbarágósan magyarázni, mert egyértelmű lesz, hogy az az :). Remélem érthető, ha nem, akkor szólj nyugodtan.

      Törlés
    2. Kösziii! Sikeresen odataláltam:)

      Törlés
  7. Szuper dolgokat vettél :$ magassarkú bakancs nagyoooon tetszik :$ és a termosz is nagyon klassz ! :) A rúzst pedig imádni fogod *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is nagyon oda vagyok :D. A rúzsról jön teszt hamarosan, de eddig nagyon bejön :)

      Törlés
  8. Szia!
    Nagyon tetszenek a cipők! *.*
    Olyan uzsuis dobozom nekem is van ;)
    Én is írtam egy glamour napi haulos posztot.
    Ha gondolod nézd meg!
    http://makeup-gossip.blogspot.hu/

    Bogi

    VálaszTörlés

Többiek