Pankiller project III.

Photobucket
Ez az adag még nyár elején gyűlt össze, csak valahogy mindig elfelejtettem posztolni, még pár poszttal együtt. A héten igyekszem ezeket kilőni, mert fontos termékek találhatóak köztük, és fontosnak találom, hogy ezekkel megismerkedjetek, illetve a véleményemmel róluk.

Balea wellness tusfürdő
Photobucket
Már szerintem jó párszor hangoztattam, hogy kedvelem a Balea tusfürdőit, nos ez a mai napig sincs máshogy, ár-érték arányban verhetetlenek, igényes csomagolás, maga a termék is általában ha nem is ötös, de erős négyes. Ez inkább a négyes felé tendált, folyósabb volt az átlagnál, és az illata sem volt az igazi, de elment.

ÚJRAVÁSÁROLNÁM? - nem.

Baba Natura tusfürdő - Kamilla és méz
Photobucket
Még az ominózus Testápolós poszt előtt vettük, aztán utána el is raktam amolyan pót-tusfürdőnek, azokra az időkre, amikor épp kifogytunk a tusikból. Azelőtt előszeretettel használtam/használtuk a Baba termékeit, mert mind a szóhoz, mind magához a brandhez valahogy pozitív dolgokat csatoltam képzeletben. Aztán, ahogy megláttam, hol végzett a testápolójuk a listán, nagyot csalódtam, és inkább elpártoltam a Baba termékeitől, ha
 egyszer gyerekem lesz, és még lesz ez a márka akkor sem fogom használni ezt a márkát. De ha ezt leszámítom, (mert tudom hogy nem mindenkinek fontos, miből van amit használ) akkor sem voltam elájulva tőle, az illata hamar elillan, nem szárít de nem is hidratál, és az ilyen nagy kiszerelés esetében (ha csak nem 6 tagú a család) azért rá lehet unni egy idő után az illatára.

ÚJRAVÁSÁROLNÁM? - határozottan nem.

Nivea Repair and care testápoló - extra száraz bőrre
Photobucket
Nos ezt ne én használtam, hanem anyu, én nyáron kerülöm a testápolókat, egyrészt szükség sincs rá, másrészt nem bírom elviselni sem őket :D. De mivel anya bőre száraz-vízhiányos, ő kénytelen használni nyáron is. Most az ő véleményét közvetítem. Nos, nem hidratált eléggé, illetve átlagos testápoló szintjét hozta, ahhoz képest viszont drága volt. A 48 órás hidratálás természetesen nem igaz.

ÚJRAVÁSÁROLNÁNK?  - nem.

Babylove arckrém
Photobucket
Még télen vettem, amikor az arcom is ki volt száradva. Nem is egyedül használtam, és nem is csak az arcomra, a kezeimmel is csodát tett, és anya is nagyon kedvelte. Nyáron nem igazán kenném magamra, de télre tökéletes, főleg az összetevőit tekintve. ITT írtam róla bővebben

ÚJRAVÁSÁROLNÁM? - igen, sőt már meg is tettem :).


Eveline orchideás micellás folyadék.
Photobucket
Az Ázsia centerben szereztem be, és ITT írtam is róla. Akkor jeleztétek, hogy nagyon kíváncsiak lennétek rá, mit is tud, nos akkor most összefoglalom. Smink lemosására tökéletesen alkalmas, amennyiben a sminkünk nem vízálló. Bár azt írja, hogy a vízálló sminkkel is könnyedén elbánik, nos ennek a fele sem igaz, sajnos :(. Egyébként nem irritált, és jól leszedte a sminket, viszont én valahogy ösztönösen mindig megmostam utána az arcom, és ahogy most jobban átböngésztem az összetevőit, jól is tettem, hiszen két olyan erősen irritatív tartósítószert tartalmaz, amiket CSAK lemosható termékekben használhatnak.
Szóval sajnos azt kell mondanom, nagyobb volt a füst a lángnál.

ÚJRAVÁSÁROLNÁM? - nem.

Sunfleur kénes arcradír
Photobucket
Róla ITT tettem említést, és a párja az uborkás arcpakolás már az előző project alatt elfogyott. Ezt is nagyon szerettem, végezte a dolgát, nem mutat a bőröm hatalmas javulást, de jobb lett tőle, ez tény. Egyedül a hosszú   hatóidő tántorított el a gyakoribb használattól, és az, hogy érdemes hajmosás előttre időzíteni, mert én általában belekentem a hajamba is. Ne ragozzuk tovább, jó kis termék ez, olcsó is, kb negyed évig kitart egy flakon.

ÚJRAVÁSÁROLNÁM? - mindenképp!

Sunfleur hidratáló arctisztító tej
Photobucket
Ő volt az a Sunfleur termék, aminek a meglétéről nem is nagyon tettem említést, és ez nem véletlen. Ugyanis kiszerelésre pont akkora, mint az arcpakolás/arcradír, ebből pedig ki lehet következtetni, hogy valami, amit naponta használunk, és ugyan akkora, mint az, amit heti 1-2x, na az nagyon hamar el fog fogyni. Így is volt, kb két hét volt az élettartama, az illata sem tetszett túlzottan, és a hatásától sem voltam elájulva, bár két hét alatt meg sem tudtam állapítani a hatását. Mindezek mellett még egy százassal drágább is, mint a társai.

ÚJRAVÁSÁROLNÁM? - nem.

MUA spirál
Photobucket
Első MUA termékem volt, egy blogsale alkalmával jutottam hozzá potom pénzért, gondoltam egy próbát megér. Hát ha ez alapján ítéltem volna meg a többi MUA terméket is, elég rövid lett volna a kapcsolatunk, de szerencsére nem tettem. Gagyi kis spirál, ne szépítsük. Sima kefe, semmi extra festék, semmit nem is csinál a szempillákkal azon kívül, hogy festékkel vonja be. Nem dúsít, nem hosszít, csak van. (De minek?) Nem is elhasználtam, sokkal inkább beszáradt, amit nem igazán bántam :).

ÚJRAVÁSÁROLNÁM? - nem, semmiképp

Rimmel Stay Matte alapozó - 201 Classy beige
Photobucket
Róla már ITT írtam egy teljes átfogó posztot, előtte-utána képekkel, szóval nem nagyon részletezném most, akit érdekel, az kattintson :). Röviden s tömören, nem vált be, lapozzunk.

ÚJRAVÁSÁROLNÁM? - nem.

L'oreal Roll on accord perfect - D3 Rose beige
Photobucket
Nos, bár ő még nem volt benne a "Tökéletes alapozó nyomában" c. sorozatban, mégis ő A TÖKÉLETES. Az eddigi elvitathatatlanul legjobb alapozóm volt. Még a blogos időszak legelején vettem, amikor elég szar rossz volt a bőröm, és már kb utcára menni is utáltam emiatt. Na akkor találtunk egymásra az Ázsia centerben. Nagyon sokáig elég volt, és végig töretlen sikert aratott nálam, még nyáron is. Legjobb fedés, és tartósság jellemzi, kompakt méret, még áradozhatnék róla, de nem teszem, inkább belinkelem a posztot, amit még a blogos korszak legelején írtam róla, EZT.  Tudom, a képek akkoriban még ennyire sem voltak jók, mint most, de a lényeg látszik rajtuk, szerintem.

ÚJRAVÁSÁROLNÁM? - mindenképp

És aki lemaradt volna.
Pankiller project I.
Pankiller project II. 

Ti használtátok ezek közül valamelyiket? :)

This entry was posted on 2012. szeptember 10., hétfő and is filed under ,,,,,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Pankiller project III. ”

  1. A BabyLove krémet én is használtam, nagyon jó volt télire! Barátom pedig mindig ezt használja az arcára! :) Jó kis termék ez, és ráadásul olcsó is!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálad láttam először azt a krémet, és azóta sem bántam meg, hogy megvettem :). Egyébként tényleg, jó ötletet is adtál, mivel nincs benne illatanyag, így pasik is használhatják!

      Törlés
  2. ez a "gurigas "alapozo tok izgi lehet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon mókás, és nagyon szépen beleépíti a bőrbe az alapozót :D.

      Törlés

Többiek