Icipici V. : Nyárbúcsúztató

Ismét véget ért valami. Ahogy öregszem, egyre kevésbé gyártok irreális elvárásokat a nyarak felé. Anno minden évben eldöntöttem makacsul, hogy már pedig én partyzni fogok all day-all night, és fesztiválokra járok majd, nem is alszom itthon, mert annyit fogok mászkálni, hogy időm se lesz. Siófokra költözök egy hónapra és a Petőfi sétányról fogok suliba indulni szeptember elején. Ez persze sosem jött be, hiszen én egyszerűen nem ilyen vagyok, sosem voltam ilyen igazi partyállat, aki képes egymás után két napot végigbulizni, és van egy határ, ami után egyszerűen az alkohol szagától is kikészülök, nem beszélve a másnapokról, amik bár nálam rövidek, de annál rosszabbak. Nem várom már a nagy szerelmet sem egy fülledt nyári estén, aki épp egy romkocsmából lép ki fehér (ha nem is lovon) cipőben, csak hagyom, hagy sodorjanak a történések.
Mikor hatalmas elvárásokkal indultam a nyár felé, akkorákat csalódtam szeptember bekövetkeztével, hogy komoly hatással volt az elkövetkező hónapok hangulatára. Most már ez nem így van. Jönnek a lehetőségek, kihasználom őket, de már nem erőltetem a filmes kliséként mutogatott megabulis nyarakat, és jó is ez így :).



"Az ősz ma, nézd meg, épp bokáig ér.
A szeptemberre külön színvilág van:
összekutyulva barna és fehér,
rumos kóla egy részeg indiánban."

/Závada Péter/


Megpróbáltam kronologikus sorrendbe szedni a dolgokat, és csak a fontosabbakat kiemelni, (meg hát nem mindig volt nálam/nálunk gép sem) de azért így is sok kép fog következni :D.


Még a nyár legelején esett meg velem az első fontosabb mérföldkő, ami meghatározó pillanata volt az életemnek, először repültem, és először hagytam el az országunkat, hogy messzebbre utazzam, és mindezt egyedül. Fantasztikus élmény volt.
Photobucket

Belgium egy nagyon szép ország. Bár össz-visz két várost láttam, de a fővárosa nagyon megfogott.
Photobucket


Photobucket



Photobucket


Photobucket

Majdnem egy csodás hetet töltöttem kint, sokat dumáltunk, sétáltunk, ittunk és hülyéskedtünk ezalatt.
Photobucket


Photobucket


Photobucket


A Blog szempontjából fontos mérföldkő volt az első high end termékem beszerzése, ami nem volt más, min a Naked paletta. 
Photobucket

Belgiumból hazatérve a szürke hétköznapok, és rengeteg vizsga várt, amiket mind kénytelen voltam június közepe-végére zsúfolni. Ezért júniusban nem is nagyon hagytam el a bázist, javarész itthon éltem ki magam. 

Photobucket
A nagy melegben nagyon jól esett a hideg citromos sör, abszolút felfrissített.

Photobucket
A nyárban elvitathatatlan kedvencem az eper és málna szezon, kiló szám tudnám enni őket. Sajnos csak kevés ideig érhetőek el frissen :(.


Photobucket
A másik nyári favorit pedig a fagyi volt (mondjuk télen is :D) a fő fő fő kedvencem a Haagen Dazs mellett, -ami rohadtul túl van árazva mellesleg- a Manhattan. A narancsos, és a mogyis-karamelles isteniek, mind a kettő szerelem első ízlelésre :D.



Ezen a nyáron úgy alakult, hogy végül mégis csak elvesztettem a fesztivál szüzességem, barátnőm leráncigált magával a veszprémi Utcazene fesztiválra. Nos, nem bántam meg, és nem tartom kizártnak, hogy jövőre is ellátogatok. Veszprém gyönyörű város, és a fesztivál így ebben a szabad formájában nagyon tetszik.
Photobucket


Photobucket
Megismertem két nagyon kedves leányzót, akik kb az összes magyar fesztivált végigjárták a nyáron, legalább  1-1 nap erejéig. Hát nem tudom, hogy bírták :D.

Photobucket
Ebben a nyuszifülben buliztam végig a napot Veszprémben :D. A pia és a rábeszélő barátok nincsenek rám túl   jó hatással :D.

Photobucket
Hősök koncert. 

Ahogy kezdek lassan beérni, egyre jobban értékelem a házibulikat (nem az ilyen project x féléket :D) ahol páran vagyunk, dumálunk, nevetünk, játszunk és persze iszogatunk. 



Tudom, hogy szemétség szivatni a részeg barátod/barátnőd, de ez annnnnyira vicces volt :D. (És mellesleg tudom, hogy ez velem is meg fog történni egyszer) De a csajszi reggel nevetett magán, úgyhogy engedélyezve volt a kép :D.

A nyár még az Ebayezés jegyében telt (lesz poszt), a postás kb csak miattam járt minden nap az utcánkba :D.
Photobucket

És ami még nagyon fontos, hogy nem csak züllöttem és vásárolgattam, hanem megismerkedtem a Rukkola.hu-val, ami új dimenziókat nyitott, mert már nagyon régen nem olvastam ennyit.
Photobucket

Illetve újra egymásra találtunk az Aviátor napszemcsivel, ami azért fontos csak, mert nagyon sok emlék fűződik hozzá :).
Photobucket

Idén próbáltunk új szórakozóhelyeket felfedezni a városban, mivel a helyek, ahová eddig járkáltunk, azok egyszerűen felhígultak, szerintem gusztustalan, hogy pénz reményében mindenhova beengedik a nem hogy kiskorúakat, de még kb gyermek korúakat is. Kedvenc szabadtéri helyeink lettek az Ankert, illetve a Holdudvar. Ezen kívül még új helyen az Orpheumban voltam, ami nagyon szép és igényes hely, de ott külön rendezvényen, nem tudom nyáron tartanak-e ott bulikat.





Nyár végén volt alkalmam családi nyaraláson részt venni, mégpedig a Balatonon. Egyik nap ellátogattunk ismét Veszprémbe, azon belül pedig az állatkertbe.
Berakok néhány képet az ott lakó állatokról, mert őket nem lehet megunni :)
Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket
A nagyon jóarc mosómaci, aki ilyen lazán feküdt a melegben :D.


Photobucket
Aki látta a Madagaszkárt, annak Ő ismerős lehet :D

Photobucket
Anyucival.


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket
Bestemmel Slushiztunk, a legjobb benne persze a pohár volt, amit megtartottunk :D.


Photobucket
Ilyen a kilátás az ablakból a Balatonra. Idén nagyon alacsony volt a vízszint, elfáradtam, mire olyan mélységig sétáltam, ahol végre ellep a víz :D.

Photobucket
Siófokon is voltunk, ami így az utolsó héten már elég kihalt volt. A vízszint ott pedig még alacsonyabb, szabályos kis szigetek voltak a vízben.

Photobucket
Ezt pedig szombaton fotóztam, amikor is már iskolában voltam. Hivatalosan is véget ért a nyár, és beköszöntött az ősz.

Remélem tetszett ez a kis képes beszámoló :).
Nektek milyen volt az idei nyár?



This entry was posted on 2012. szeptember 3., hétfő and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Icipici V. : Nyárbúcsúztató”

  1. Igazán tartalmas nyarad volt,és köszi,hogy a képeket megosztottad velünk.

    VálaszTörlés
  2. Manhattan, de finom *.*
    Tök jó hogy így végig vezetted a nyarad! :)

    VálaszTörlés
  3. Veszprém <3
    Sivatagiróka <3
    A többi minden is tetszik, de azért a szívem csücskei ezek na :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól emlékszem, hogy te veszprémi vagy? Mert ha igen, akkor irigyellek, nagyon szép városban laksz :)

      Törlés

Többiek