Essence kiss, care, love lipbalm TESZT

Itt az ősz, az idő lehűl, a szél fúj, az ajkak pedig kiszáradnak. Szerettem volna venni valami ajakápolót, ami mutat is a számon, és nem csak ápol, mert extra ápolásra ilyenkor még nincs szükség. Ebbe a csomagolásba már akkor beleszerettem, amikor láttam az új szortiment listán, mert kísértetiesen hajaz a Maybelline Baby lips ajakápolójára (ITT meg tudjátok nézni) amit nagyon beakartam szerezni, dehát kis hazánkba nem került be :(. Szóval maradt az Essence alternatívája. 

Nos az én példányom eléggé megviselt, de ez nem a termék hibája, mert aznap mentem pont a Rossmannba, mikor megkezdődtek a 99 Ft-os kiárusítások. És hát...ami ott volt, azt sejthetitek. Szétkent krémes festék a padlón, lerombolt Essence állványok, és valaki leborított vagy kiöntött egy parfümöt is, ami ráadásul büdi is volt, de nem ez a lényeg, hanem hogy az egész állványon végigfolyt, és valahol bele is nyúltam. A parfümös, alkoholos kezemmel pedig megfogdostam a vásárolt cuccaim, ami szépen leoldotta a festéket valamennyiről, de főleg szegény ajakbalzsam sínylette meg. Persze ez semmit sem von le az értékéből.


Photobucket
Szóval így néz ki a kicsike, rózsaszín test, átáltszó kupak, színes, sárga felirat. Vidám, csajos, cuki. Lehet ebből kifolyólag gagyinak tűnik, de nagyon stramm és masszív, a kupakja sem jár le, simán táskába dobós. A promó képpel ellentétben pedig teljesen be lehet tekerni a helyére, így nem sérül az ajakápoló sem.  

Photobucket
Levéve a kupakot, és kitekerve ennyi van benne (mínusz 3-4 használat, de nem fogyott belőle szinte semmi láthatólag). 4 gramm termék van benne egyébként, ami pedig szintén egy korrekt mennyiség.


Photobucket
Swatcholtam egyet kézre is, bár ajakápoló esetében nem szokásom, de itt azért látható egy húzásra is a szín. Az enyém a 03 fruitylicious árnyalat, és a név szerintem passzol is hozzá, mert az illata is kellemes, gyümölcsös.
Egy jeges finishű világos rózsaszín, inkább csak ez a jeges fény, ami látszik az ajkakon, plusz a rózsaszínes mikrocsillámok, amik nagyon diszkrétek.


Photobucket
Itt pedig szájon, különböző fényekben. Látszik, hogy nem ül bele a ráncokba, krémes és könnyen siklik az ajkakon. Bármilyen napi smink mellé beilleszthető, egyáltalán nem domináns. És az ápolón hatásáról is csupa jót tudnék mondani, nem egy Blistex, de az őszi kiszáradt ajkakra tökéletes. Jelenleg a táskám állandó tagja lett.


Honnan? Rossman (vagy Essence állvánnyal rendelkező Dm-ek, Müllerek) 
Mennyiért? (kb) 600 Ft

Nektek megvan, vagy tervezitek megvenni valamelyiket?

This entry was posted on 2012. szeptember 17., hétfő and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

7 Responses to “Essence kiss, care, love lipbalm TESZT”

  1. Hihetetlen, hogy mit művelnek az emberek?állatok? , mikor kiárusítás/leértékelés van :S nem értem őket :S . Olyan rossz, hogy van két ajakápolóm is, már annyit kinéztem, de addig nem szeretnék venni, míg van:D olyan kis tudatos vagyok...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ne is mondd, én ezt sosem tudom felfogni, hogy lehet ilyen állat módon viselkedni :S Nekem is van még 2-3 de most én meg csak ápoló cuccokat engedélyezek magamnak, más sminkterméket nem nagyon, gyűjtök a karácsonyra :D.

      Törlés
  2. Nekem is pont ez a rózsaszín van meg.... igaz volt még jó pár ajakápolóm, dehát nem tudtam ellenállni... :)

    VálaszTörlés
  3. Én láttam olyat hogy majdnem összeverekedett két csak egy szemhéjpúderen. :D A másik meg mindenbe belenyúlt. Na az ilyet tuti kidobnám az üzletből.

    Engem annyira nem fogott meg az ajakápoló, kinéztem pár dolgot, de szerintem ez az új szortiment most annyira nem jó mint a tavaszi.

    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezek annyira viccesek basszus, hogy ölre mennek 100 Ftos szemhéjpúderekért...szánalom. Egyébként azt nem értem, hogy általában nekem mindig a sarkamban van 1 biztiőr, hogy ilyenkor hol vannak?

      Egyébként az új szortimentből engem se nagyon kapott el semmi, az ajakápolót leszámítva, bár annak kifejezetten örülök, hogy 1-2 alapozót lecseréltek, azokra ráfért. Ja, és a pigmentek is bejönnek, bár azokkal még nem találkoztam.

      Törlés
  4. Szemezgettem én is evvel az ajakápolóval, de rengeteg van itthon belőle így ott hagytam. Azért lehet egyet mégis csak hazahozok. :D

    VálaszTörlés

Többiek