Megjött a nyereményem II. Sleek original paletta Teszt

Photobucket
Zsancitól is megjött a nyereményem, már nagyon vártam a kicsikét, mert bár eddig csak egy Sleek palettám volt, azt nagyon imádom, mert kihasználható, és ahogy nézegettem a többit, a végén mindig arra lyukadtam ki, ez lenne számomra a másik legkihasználhatóbb paletta.


Photobucket
Mikor kinyitottam a palettát, valami furcsát vettem észre. Nem, nem azt, hogy tükröződök a tükörben :D. Kíváncsi vagyok nektek feltűnik-e a turpisság...
...Nincsenek a fólián a színek nevei!!!!!! 
(Most néztem végig pár tesztet másoknál és ott sem találtam neveket...lehet ennek a palettának nem lettek elnevezve a színei? Ha valaki jártas ebben, akkor Heeelp!!)

De ha vannak, ha nincsenek, ez nálam semmit nem von le az értékéből, bár tény, hogy az Urban Decay cuccokban nekem nagyon tetszik, hogy a színek alá írják a neveket.

Photobucket
"Nem véletlen, hogy Original a neve, hiszen a legtöbb kozmetikai cég a legsikeresebb termékét ezzel a névvel tiszteli meg" /Forrás: Makeuplaza/
Hát igen, szeritem sem véletlen, hogy ő az Original paletta, hiszen annyi féle és olyan jól kombinálható színekkel rendelkezik, amivel füstös bulisminket, diszrkét kis semmi sminket, brutál színes sminket, de tényleg bármit el lehet készíteni. Kékek, zöldek, barnák, lila (ebből lehetne még egy), rózsaszínek, sárgás highlight szín, illetve a fekete, ami számomra orbitális pirospont, mert így nálam a bulisminkek készítését is fedi a paletta. Talán, bár nem is tudom igazán...amit talán talán sérelmezek, az az, hogy egyetlen matt szín árválkodik a palettában, mégpedig a fekete. Vagy akkor azt a koncepciót követtem volna, hogy a fekete is legyen csillámos fényes, vagy még 2-3 matt színt csempésztem volna be, de ez így is nagyon jó, csak úgy még tökéletesebb lenne.


Photobucket
És íme a színek. /Ide most jönnének a nevek ha lennének :D/

És a swatchok:
Photobucket
Felső sor: Innen az abszolút kedvenc a feketés sötét kék. Elképesztő szín
Photobucket
Ez pedig az alsó...Innen a sötétebbik arany fényű rózsaszín, illetve az utolsó zöld a nagy favorit.


Összességében elmondhatom erről a palettáról (is), hogy nagyon pigmentált színeket tartalmaz, melyek selymes textúrával rendelkeznek, illetve, a matt szín itt is porol egy kicsit, mint általában, de attól függetlenül nálam ez a paletta minden szempontból 5*.

+ Zsancitól kaptam még egy nagyon kedves levelet, amit nem mutatok meg :D.
Viszont egy édes bedugós fülcsit is, azt viszont igen.

Photobucket
Őt :3.


Szóval még egyszer nagyon köszönöm Zsanci, hogy egy vágyam váltottad valóra az Original palettával, így, hogy tőled kaptam, még jobban fogok rá vigyázni <3

This entry was posted on 2012. július 3., kedd and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Megjött a nyereményem II. Sleek original paletta Teszt”

  1. A régebbi Sleek palettáknál nincs a színeknek neve. Sunset, Original, Storm...egyiknél sincs. Az Oh So special vagy a Bad Girl stb. ezeknél van, de ezek ugye újabb palettáknak számítanak.
    Nekem az Original a kedvenc Sleek palettám. Füstös, semleges nappali, színes, bulis ...mindent tud! Használd egészséggel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az infót, nem tudtam, hogy a régebbi paletták színeinek nincs nevük :). És abszolút igazad van, mindenféle smink készülhet vele, csak sajnos 50 fokban még nem volt alkalmam tesztelni, de ami késik nem múlik!

      Törlés
  2. Gratula! Fájt rá a fogam, de kárpótol, hogy Zsófinál én nyertem meg az Oh So Specialt. :$ :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam te kis mákos :D. Bár az utóbbi időben én is nyertem két játékon, szóval nincs 1 szavam sem :D

      Törlés
  3. Szép paletta! Egyszer úgy feltetetnék ilyen hosszú körmöket! :D
    A blogod is szuper , fel is iratkoztam! :)
    Ha van kedved, kukkants be! :)

    http://lifelikevision.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Többiek