Csomagom érkezett: MUA + Urban Decay haul

Photobucket

Editnél, a Beauty Sale blog anyukájánál az utóbbi 1 hónapban postaköltség akció volt, én pedig már szerettem volna rendelni tőle amúgy is, gondoltam akkor itt az ideje. Edit egyébként gyors és kedves, megírtam neki, miket szeretnék, ő megírta, hogy megvannak, majd leírta mennyit  fizessek be, én pedig mentem, fizettem, majd már aznap postára is adta, két napra rá, pedig nálam is volt. A csomag nagyon gondosan bubis borítékban, bubis fóliába tekerve érkezett, egy kedves kis "Köszönöm a vásárlást" kártya is volt benne. Szóval Edit nagyon jó és megbízható eladó, biztosan fogok még rendelni tőle.


1. MUA Starry Night Paletta
Mindenképp szerettem volna már egy MUA palettát is, ha már nyereményjátékon sorsoltam ki, legalább tudjam, milyen a minősége, meg egyébként is.
Ennél a palettánál döntöttem végül, mert ezek a színek hiányoznak főleg a repertoáromból. 

Photobucket
A paletta be volt csomagolva, ilyen átlátszó műanyag felszakíthatós csomagolásba. Tudom, hogy lényegében környezetszennyezés, de én mindig nyugodtabb szívvel vásárlok olyan terméket, amibe biztosan tudom, hogy nem nyúltak bele.
A paletta méretre akkora egyébként pont, mint a Sleek palettái. A Panek is akkorkák benne. Bár szerintem a Sleek csomagolása komplettebb benne a tükörrel, meg effektív a műanyag, amiből van, is strapabíróbbnak tűnik nála, viszont a MUA ablakos, így könnyebben meg tudjuk különböztetni őket, ha több darabbal rendelkezünk. 
A színek egyébként első ránézésre nagyon egyhangú szürkék, de ez távol áll a valóságtól.

Photobucket
A színeknek nincsenek nevei sajnos, de egye fene ezt túlélem. Itt közelebbről már látszik, hogy nem 12 különböző árynalatú szürkével van dolgunk, van itt ezüst, fehér, kék, rózsaszín, lila és fekete is. Mindjárt más ugye?:D. Egyébként benne is jó minőségű applikátor található, a Sleek/MUA applikátorok jó minőségűek és kimoshatóak, azokét mindig elrakom, mert vannak sminkek, amik igénylik az ilyet.

És a swatcok: Ujjal, alap nélküli karomra, egy húzásra. 
Photobucket
Felső sor: itt az első két szín eléggé egyforma, de világosságuk ellenére jól pigmentáltak. Szeretem az ezüstöt benne, illetve a kékes feketét, ami nagyon hasonló a Sleek Original palettában találhatóhoz. A fekete is nagyon szép erős, selyemfényű. Ebben a palettában minden szín selyemfényű.

Photobucket
Két highlight szín, középen egy farmerkék, és lilák.

Amit el tudok mondani a festékekről: Mind selyemfényű, nagyon jó állaguk van, sokkal inkább krémes, mint porzós, a festékek alap nélkül is pigmentáltak, de alap nélkül nem maradnak a helyükön nap végére.
Ha az UD paletták a tízes skálán 10, a Sleek 9, akkor a MUA palettára 8 pontot adnék, ha pontoznék. Egy hajszállal lemarad a Sleek mögött színösszeállításban, csomagolásban és festék minőségben is, de még bőven abban a tartományban van, amire azt mondom, hogy megéri beszerezni, és magam is befogok még belőle.


2. Urban Decay Rocket pocket lipgloss:
Szerintem nincs lány, aki már járt Edit oldalán, és ne szemezett volna ezekkel a szájfényekkel :D.
Aki netán lemaradt volna róla, az ITT megtekintheti milyen árnyalatokban kaphatóak ezek a kis zsebrakéták. Én mondjuk Rashadot elfogadnám még, tuti tökéletes a színe :D

Photobucket
Kirk, mint a legtöbb (vagy minden?) Urban Decay  termék, műanyag csomagolásban érkezik, amiről bár szintén tudom, hogy környezet szennyező és nem bomlik le, de nekem ettől minőségi érzetem van. 
A doboz tetején megtalálható az árnyalat neve, ami Kirk, ez egy nude árnyalatot takar. 
És kivéve a dobozból, íme Kirk. Egyébként egy átlag szájfényhez képest nagy, de mondjuk a Rimmel Vinyl Maxhoz képest annyira nem :D.

Photobucket
Feromon csík a hátulján, amiről erős a gyanúm, hogy egy sima festékcsík, de mindegy :D. Minden infó rajta van a tubuson amire szükségünk lehet, pl az is, hogy 8ml a "kicsike", ami szájfény tekintetében szintén elég sok.


Photobucket
És íme a sztriptíz. Mire ezt le tudtam fotózni, fú...A kamera sosem olyan szögből látta, mint én :D.

Photobucket
Ez pedig az applikátora, ami egy mini ecsetke, amivel nagyon kényelmes dolgozni.

Photobucket
És maga a szájfény. Hm hogy is jellemezzem. Kezdjük az illatával. UD-ék szerint Créme Brulée, ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, karamellás és egy kis más illat is van benne. Megenném, kb, főleg mivel a színe is karamelles :D. Aztán az állag. Nos nem ragad, nem csúszkál, olyan arany középút, kellemes viselni. A színe pedig Nude, mint említettem, viszont nudehoz képest erősen pigmentált, annak ellenére, hogy nem sötét. Ez a problémám mindig a nude szájfényekkel. Vagy világos, és semennyire sem pigmentált, vagy pigmentált, de inkább már barna. Neki pont tökéletes a színe. Tartósságra jobb a közepesnél, de azért még tartósnak nem mondanám. Észrevétlenül tűnik el a számról.

Photobucket
És amiért plusz szerelem van, a nagyon fényes fényességessége (ilyet se olvastatok még :D). De tényleg olyan buján fényes szájat csinál, és odavonzza a tekintetet annak ellenére, hogy egy deka csillám sincs benne. Imádat.

Mindent összevetve abszolút érződik a minőségbeli különbség közte, és az olcsóbb szájfények között. Kellemes viselni, egész tartós, szép a színe, és a bolti ár kb negyedéért jutottam hozzá, ami meg plusz öröm :D.

This entry was posted on 2012. július 17., kedd and is filed under ,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

6 Responses to “Csomagom érkezett: MUA + Urban Decay haul”

  1. ..."anyukájánál" ??? ..:)
    a paletta tesztjet lehet ellopom a blogomba a termekleirashoz, lehet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem jobban kifejezi a blogger-blog kapcsolatot, mint a tulaj, de ha zavar, persze átírom :).
      Vidd nyugodtan a tesztet, használd nyugodtan :).

      Törlés
  2. Megkérdezhetném, ki az az Edit (: ? És ezek mennyibe kerültek ?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edité a Beauty sale oldal, ahol javarészt olyan sminkcuccokat árul, amik itthon beszerezhetetlenek, illetve igen kedvező áron juthatunk a termékeihez, itt találod az oldalát: http://barbeautysale.blogspot.hu/

      Törlés

Többiek