Sztárstílus I. Kim Kardashian

Ezzel jöttem most nektek, egy új sorozatot szeretnék indítani, melyben minden hét elején előveszek egy "sztárt" akinek a stílusa, sminkjei, megjelenése példaértékű, akitől lehet tanulni, majd a hét további részében minimum egy, de törekszem majd több sminkjét is elkészíteni ez majd az időmtől függ, de legalább 1 smink mindig lesz. Hét elején kivesézem az adott emberkét minden szempontból, és majd a hét további részében random jönnek a sminkek, pénteket kivéve, mert akkor Fitt Friday van :).

Elsőnek Kim Kardashiant választottam. Egyrészt beauty-berekekben is eléggé hypeolják, másrészt pedig tőle már kész egy smink :D.


Photobucket

Ezt választottam első képnek, mert itt szerintem abszolút átjön Kim jelensége. 
Nem tagadom, valószínű eléggé ps-pozitív kép, de nem is ez a lényeg.



Pár szó Kimről: 
Megmondom őszintén, elég erősen utána kellett gugliznom, mert bár a csapból is Ő folyik, de semmit nem tudtam róla. Nem énekel, elvileg színészkedik (miben?) illetve volt valami mélyen nívótlan MTV-s reallity sorozata neki és a testvéreinek, amiből szintén nem láttam soha 1 részt sem. Valami Home videócskáról is olvastam több oldalon, és , hogy modellkedik. Amit tudtam, hogy igen dekoratív menyecske, ahogy az a képeken is látszik, az öltözékét is elég ösztönösen jól válogatja össze, az alakja is abszolút rendben van. Ettől függetlenül szerintem ez a nő egy lamantin (valahogy nálam már azzal leírta magát, hogy kemény 72 napig sikerült életben tartania a házasságát, ez azért már valamit elárul az emberről), de példakép számomra semmilyen formában sem, ahhoz nálam több kell annál, hogy meg tud jelenni normálisan eseményeken, illetve, hogy jó alakja van. Na mindegy, ez persze szubjektív vélemény, nem kell megkövezni érte :D.


The Kim Kardashian Look:
Körülbelül ez az átlag megjelenés. Kim szereti (mit szereti, imádja :D) a füstös szemeket, illetve annak bármilyen formáját, amit megspékel vagy durva műszempillákkal, vagy maga előállítja a sajátjából a drámai pillákat. Pirosítókból legtöbbször a pirosas-barnásakat kedveli, illetve preferált rúzs-szájfény kombója a Mac Angel- Nars Turkish Delight. Legtöbbször ezt, vagy hasonló árnyalatokat használ a száján. Nagyon jól áll neki ez a kinézet, gondolom ezért is nyúl legtöbbször ezek felé.
Róla el lehet nagyrészt mondani, ha egyet láttál, mindet láttad. Már ami a sminkjeit illeti.



Amiből tanulhatunk:

Kim nem véletlenül választja ezt a kombót, mert nagyon jól áll neki, illetve ez a smink a legtöbb lányon jól áll, ezt állítani merem, szóval bátran csináljatok füstös (vagy épp ilyen lágy cut crease), hangsúlyos szemeket, lágy rózsaszín rúzzsal párosítva!

Photobucket
Hibátlan bőre van, legalább is a képekről ez jön le, a szemei pedig mandulavágásúak, és gyönyörűek, de a szája is elég szépen ívelt, vastag. Tipikusan az a nő szerintem, aki pengeélen szokott táncolni a dögösen szexi és a túmáccs/nevetséges között. Ez az élénk rúzsos-tusvonalas megjelenés szerintem eléggé telitalálat.

Photobucket
Illetve itt borzasztóan bájos, először rá sem ismertem, abszolút bebizonyosodik ez esetben is, hogy a kevesebb néha több.

Amit nem kéne:
Igazából, mint kívülálló, nem tudom eldönteni, hogy Kim tényleg ilyen természetéből adódóan jól sminkel és öltözik, vagy ez csupán egy gondosan összehangolt "slepp" keze munkájának eredménye. Mondom ezt azért, mert bár legtöbb esetben a kinézete kifogástalan, de találtam olyan képeket is, amiket nem tudok hova tenni, akkora fail-ek.

Fail no. 1:
Nem egy, és nem két képet találni róla, amin a szeme alatti bőrszín valami rohadt világos, és teljesen elüt a bőrétől. Én nem tudom, hogy korrektor-e, vagy a szem alá helyezett púder maradványa (remélem értitek mire gondolok :D) vagy HD púder ami becsillan a vakutól (bár akkor a feje többi részén is látszana) vagy túl sok highighter. Nem értem a miértjét, tök feltűnő, természet ellenes, és egyáltalán. 

Fail no. 2: Pókláb pillák
Amivel nagyon túlzásba tud esni, az a pillafestés. Annyi réteget képez a pilláin, amitől már össze is csomósodnak szegények, és elég ijesztő látványt nyújtanak az ember számára. De az alsó pillákat is oly annyira kihúzza, hogy az már természetellenes. Értem én, hogy mindenki drámai pillákra vágyik, na de basszus... Egyébként lehet a képen pont műszempillája van, de a másik tuti képemet nem ide akartam ellőni hanem egy másik ponthoz :D.

Fail no. 3: fél kiló alapozó lett...Maradhat?
Kim egyik gyenge pontja az alapozás ahogy látom. Hol elütő színű alapozót használ, amit el se dolgozik rendesen, hol, -ahogy ezen a képen- ordít, hogy annyira vastag rajta az alapozó réteg, hogy a mimikai ráncainál az alapozó is beráncosodik. Nem beszélve arról, hogy egészségtelen is ennyire megfojtani az arcbőrt, de ráadásul az ellenkező hatást éri el vele.

Fail no. 4: Sohooooook!!!!!
Photobucket
Akár hányszor meglátom ezt a képet, a könnyem folyik. Pókláb pillák, amik a homlokát súrolják, a lila panda smink azt az érzést kelti, mint akinek behúztak egyet, ehhez a szemsminkhez a pirosítást már nem erőltettem volna, illetve az egész feje fénylik, amire csak rádob a szintén fényes szájfénnyel. Nekem valami ufonauta benyomását kelti, de komolyan mondom, humanoidét semmiképp, annyira eltúlzott a szeme körüli rész. Ha mondjuk ez volt a cél, akkor oké.

Más bőrben:
Kim nem nagyon váltogatja a frizuráját, ezért annak külön pontot nem szentelnék, inkább egy füst alatt lerendezem a többi kinézetét.

Photobucket
Bár ez csak paróka, de a szőke is jól álln(a) neki.

Photobucket
Számomra itt olyan, mint a fiatal Jlo, pazar ez a hajszín, teljesen más karakter vele.

Photobucket
Annyira megváltoztatja a vonásait ez a frizura, nekem nagyon bejön, de az is igaz, hogy sötéten az igazi Kim.


Photobucket
Itt igazából a bal oldali kép a lényeg, azt akartam megmutatni hogy is néz ki más sminkkel, sötét szájjal illetve barna szemsminkkel, amikor kilép a komfortzónájából. Hát szerintem eléggé sápasztja ez a smink, a jobb oldali jobban áll rajta.


Photobucket
Találtam róla egy ilyen képet is, hát ezt muszáj volt kitennem. Egyrészt most vettem észre miért olyan furcsa a képen: nincs szemöldöke! Másrészt pedig szerintem nem áll rosszul neki, nekem Cher-es beütése van.


Hogy tetszik ez a sorozat? Mit gondoltok Kimről? Szeretitek/utáljátok? Illetve ha van ötletetek hogy kit  vesézzek ki megjelenésileg a jövőben, azt szívesen fogadnám :D.

This entry was posted on 2012. június 18., hétfő and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Sztárstílus I. Kim Kardashian”

  1. Én is így voltam vele, hogy híres, de miért? Látom más sem találja az okát :D
    Illetve nekem sosem tetszett, de nekem az ált. sosem tetszik, amit/akit az emberek 99%-a imád, szóval nem meglepő ez sem :D
    Szőkén tényleg jobb lenne, vagyis világosabb hajjal, rá sem ismertem!
    Az utolsó kép meg tiszta Marilyn Manson :o :D

    VálaszTörlés
  2. Én őt nem szeretem.Nem tudom,hogy miért lenne ő példakép emberek számára :D Amúgy szépen összeszedted róla az infókat :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülök ennek a sorozatnak, jó ötlet! :)
    Én bírom a csajt, nagyon jól öltözködik, tetszik az alakja, a sminkjei, szóval úgy többségében szeretem ahogy kinéz :)

    VálaszTörlés
  4. Én nemrég fedeztem fel. Unalmamban elkezdtem nézni a valóság show-ját, életben nem röhögtem annyit, mint amit azokon szokok. Cseppet bolondok. A haját elfogadnám, az alakját igazán nőiesnek tartom. Az öltözködése is jó.

    VálaszTörlés
  5. A 4. képen tényleg furcsa az arca.Mi azt tanultuk a kozmetikán,hogy a smink célja az ideális ovális arc forma elérése.Szoval,hogy optikailag oválisnak látszodjon.Az ővé viszont inkább sziv alakúnak látszik a képen,nagyon elvékonyodik.Az ötlet alapjában véve nem rosz a pirositóval,viszont nem az ő arc formájához talál.

    VálaszTörlés

Többiek