Let's get naked - két smink a Naked palettával

Photobucket
Mikor érveltem a paletta megvétele mellett és ellen, az egyik ellen érv az volt, hát hogy mégis mit kezdek ennyi egyforma barna színnel, nem jól kihasználható stb. Azóta erre többszörösen rácáfoltam, mióta megvan, minden nap a kezembe kerül és különböző sminkeket készítek vele. Lehet a teljesen "no makeup" sminktől kezdve a durva bulisminkig bármit. Most két olyan sminket hoztam, ami a kevésbé bevállalósoknak már lehet inkább alkalmibb, nekem viszont sima napi sminkek voltak.


Photobucket
Ez volt az első sminkem vele. Mozgószemhéjra a Half baked, szemöldök csont alá a Sin, mélyítő vonalba pedig a Hustle került.

Photobucket
Számra pedig egy nude folyékony rúzs került, az orcákra pedig az Essence sötétebbik bronzosítója

Smink No. II
Photobucket
Ez egy kicsit más technikával készült, itt a külső V-ben használtam sötétebb színt. Szemöldök csont alá megint a Sin került (No. 1-es highlighter) Mozgó szemhéjra a Toasted, Külső V-be pedig a Darkhorse. Ezt is erősebb tussal párosítottam, nekem valahogy a barnás árnyalatok mellé adja magát az erős tusvonal, de csinálok majd anélkül is.

Photobucket
Jajj itt ezen a képen olyan szépen látszik az E.L.F coy pirosító, hogy mennyire szép fénye van. Számon pedig a L'oreal Blushed árnyalatú rúzs.

Photobucket
Azt még mindenképp el akartam mondani, hogy az első olyan festékeim, amiket tudok használni az alsó szempilla tövekhez, és nem tűnik el órák múlva, nem könnyezem le. Imádom <3


Remélem tetszett ez a két egyszerűbb smink, a következő posztban egy bulisminkkel jövök, egy Haul poszt kiegészítőjeként.


This entry was posted on 2012. június 13., szerda and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

9 Responses to “Let's get naked - két smink a Naked palettával”

  1. Mindkettő nagyon jó lett, az elsőnek nagyon szép színei vannak! :)

    VálaszTörlés
  2. mostmár egyre jobban vágyom én is a palettára:D ezek a gyönyörű földszínek.. ahw

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen szépek a színek? :) Én is bele vagyok esve, pedig előtte elég ritkán nyúltam ilyen színekhez.

      Törlés
  3. Milyen tust használsz? Szépek a vonalaid!
    Mindkettő jó lett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig a Lovely tusát használtam, de az most elfogyott (és én olyan nagy durranásnak sem éreztem), ezek a sminkek már ismét az Essence liquid eyelinerrel készültek, ezzel: http://4.bp.blogspot.com/-eUlWO_AKCGU/TfX_hOhFzCI/AAAAAAAAAA8/GkdT3kD1M10/s1600/ess_LiquidEyeliner_N_01.png Mostmár másmilyen a csomagolása, de én nagyon szeretem őt is, meg a vízálló testvérét is :).
      És köszönöm :)

      Törlés
  4. Szépek lettek :) Az első nekem jobban tetszik, a másodikon pedig tök jó a hajbavalód :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :). A hajbavalóval még barátkozunk :D

      Törlés

Többiek