Kim Kardashian inspirálta smink I.


Photobucket

Ez lenne az első KK smink, először gondoltam megcsinálom a Kim által annyira preferált szürkés sminkjét, tusvonallal. Hogy még inkább Kimes legyen a hatás, erősen kontúroztam az arcom és az orrom, bár így azért utcára nem mennék, de a szem szerintem nagyon jól állna bárkinek.





Photobucket
Szemöldök alá, illetve a mozgó szemhéjra ugyan azt a világos szürkét tettem fel, majd a mélyítővonalba sötétszürkét mostam el. A mozgó szemhéjat még feldobtam csillámokkal is. A tusvonalat most nem húztam vastagra, viszont a belső szemzugig húztam, ettől lesz kicsit vadócosabb a smink. Az alsó szempillatőbe tettem egy kis feketét, és sötétszürkével ellágyítottam. A szempillákon vagy 3x átmentem a spirállal, megkívánta volna a műszempillát, de csak természetes hatásút találtam itthon, ezért maradtam a saját pilláim mellett.

Photobucket
A számon pedig egy nagyon világos folyékony rúzs van, az orcákon csak egy leheletnyi pirosító az erős kontúr miatt. 



This entry was posted on 2012. június 22., péntek and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

6 Responses to “Kim Kardashian inspirálta smink I.”

  1. Jó lett :) Kivetted a piercinget? Élesben vagy csak a képek kedvéért?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú még Brüsszel előtt csináltam ezt a sminket, és szerintem akkor szimplán elvesztettem a kb 100. pircingem :D. De nagyon kis szemfüles vagy, nekem fel se tűnt :D. Egyébként nem szeretnék megválni tőle még pár évig, utána pedig arra gondoltam, feketével átüttetem a lyukat, meg körülötte, mert a helye meg fog maradni, és akkor legalább nézzen ki úgy, mint 1 igazi szépségpötty. De ez még a jövő zenéje.

      Törlés

Többiek