Szülinapi nyereményjáték sorsolás - A nyertesek



Nagyon sokan jelentkeztetek, aminek nagyon örülök! Sok-sok pozitív, és építő jellegű visszajelzést is kaptam, a legtöbbnek igyekszem eleget tenni majd :)
A tovább után kis összegzés, és a nyertesek neve!

Először is, néhány megjegyzés a bloggal kapcsolatban. Ezek nagyon nagyon nagyon jól estek, és feltöltöttek energiával a blogolás iránt. Legszívesebben mindet bemásolnám, de most csak néhányat: 

"Tetszik a blog kinézete, és főleg az, hogy oldalakra van bontva, mert így akár hangulattól függően lehet böngészni a bejegyzések között. A sminkes oldalnál szuper, hogy mindig nagyon különböző más stílusú sminkeket készítesz, és ettől nem lesz egyhangú, mindenki megtalálhatja a sítlusának megfelelőt, személyiségéhez illőt, amit esetleg ő is ki szeretne próbálni."

"Nekem nagyon tetszik amit csinálsz, bár sok hasonló blog van, én mégis a te bejegyzéseidet olvasom szívesen."

"Szeretem a blogodt, mert nagyon jók a terméktesztes és az ajánlós postjaid."

"Szia! Véletlenül találtam az oldaladra, össze-vissza kattintgattam. Szimpatikusnak talállak, szeretem, ahogy fogalmazol, nem alszok be rajta, és nem ugrok át részeket. :D Legjobban a sminkek tetszenek, de nagyon örülnék még outfit posztoknak! :)"

"Imádom:3 ! Nagyon sok hasznos dolgot találtam rajta mivel én még most kezdem ezt a smink témát így elég ügyetlen vagyok de jól jönnek a tippek és már egyre jobban megy mióta olvasom a blogod.:3"

"azokat a részeket kedvelem lejobban, mikor a vásárlásairól készítesz fotót és írsz a termékekről véleményt. egyébként szeretnivaló vagy te is és a blogod is :)"

"Nagyon kedvelem ezt a blogot! Imádom a sokszínű termékteszteket, és a megfizethető árkategóriás termékektől kezdve van itt minden mi szem szájnak ingere :) Csak így tovább!! =)"

"Én szeretem olvasgatni a blogod, még ha nem is hagyok mindig kommentet, de ha egy posztod megjelenik a Readerben, biztos kattintok, mert szeretem azt a hangvételt, ahogy írsz. Nem vagy elszállva, valahogy olylan valakit képviselsz, mint egy virtuális barátnő. "

"Nemrég találtam rá a blogodra és egyből nagyon megtetszett, mert beleviszed a személyiségedet a posztokban nem csak tesztelgetsz agybafőbe. A sminkjeid i nagyon szépek irigykedek is hogy mért nem tudok én ilyet :D ... további sok sikert! :) ui.: outfit posztot szívesen olvasnék azt nem nagyon láttam :)"

"Nagyon tetszik a blogod. Amit a legjobban szeretek: a blog külsejének letisztult stílusa, a képek minősége és a bejegyzések hangvétele. Maradj ilyen barátságos, aranyos lány! :)"

"Szeretem, hogy letisztult a blogod és mindent könnyedén megtalálni rajt! Szeretem a személyes posztjaidat, ezáltal kicsit úgy érzem mintha közelebb kerülnél (mint barátnő) És imádom a sminkjeidet is :))))"


Így éreztem magam tőlük :D.

Na és persze azt is leírom, mi nem tetszik főleg a blogban, min változtatnátok:
- Posztok sűrűsége: a posztokat "besűrűsítettem", amennyire időm megengedi, mondjuk a vizsgák után ezt még jobban is befogom.
- Túl fehér a háttér: Ezt írtátok a legtöbben mint negatívum, ezzel magam is egyet értek, de még nem találtam megfelelő ide illő hátteret, de dolgozok rajta.
- DIY posztok: Ebből az elsőt már mutattam is, hamarosan lesz több is, rengeteg inspirációt nézek mostanság. 
- Outfit posztok: na ez az, amivel egyelőre nem fogok szolgálni, nagyon sok lányra mocskolódó undorító kommentek érkeztek (ráadásul olyanokra is akiknek aztán tényleg nem sok kivetni való van a kinézetükön). De ez még nem is tartana vissza, viszont amíg nem érzem jól magam a bőrömben, addig nem látnám értelmét. 
- Hajas posztok: Már be is fotóztam 1-2 hajápolási posztot, ezek is hamarosan beindulnak.
- Körmös posztok: Hááát mivel műkörmöm van, ezért ezt maximum havi 1x tudom bemutatni, de kitaláltam erre is valamit, ha az bejön, akkor hamarosan ezekkel is találkozhattok a blogon.

Na, ennyi lett volna a rizsa, úgyis mindenki a nyertes nevére kíváncsi :D.



Photobucket



Összesen 170-en jelentkeztetek, és ilyen arányban a két palettáért. Örülök, hogy majdnem egyforma arányban tetszett mindkét paletta, ettől féltem a legjobban, hogy mellé lövök a választásnál.





A poptastic palettára 77-en jelentkeztetek, összesen 205 eséllyel. A nyertes pedig:


Photobucket

Brigitta! Gratulálok!




A Pretty pastels palettáért pedig 93-an, összesen 252 eséllyel.
A nyertes nem más:


Photobucket

Lívia Banda! Szintén gratulálok!


:Lányok, 24 órátok van jelentkezni a palettákért mailben (jobb oldalt felül van a mail cím), ha ez nem történik meg, újra sorsolok holnap.
A többiek pedig ne csüggedjenek, hamarosan ismét jelentkezem meglepivel :).

This entry was posted on 2012. május 22., kedd and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

14 Responses to “Szülinapi nyereményjáték sorsolás - A nyertesek”

  1. Nálam is :( ... Csak az én nevem meg Brigitta... Csak itt Pinkfrog vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Battya meg a kutya :( De gratulálok a csajoknak

    VálaszTörlés
  3. tökjó :D
    köszi:D
    feldobtad a napomat!:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  4. :(((((((((((((((((((
    Gratulálok

    VálaszTörlés
  5. Na majd legközelebb :( Gratulálok a nyerteseknek :)

    VálaszTörlés
  6. Csatlakozom én is a gratulálók sorához. :)

    VálaszTörlés
  7. Úúúúú...de jóóóó!!!!!!!!Nagyon szépen köszönöm!!!Írom is azonnal az e-mailt!:))))

    VálaszTörlés
  8. Ne csüggedjetek, csajok, nagyon szívesen megajándékoznék mindenkit, ha tehetném :(. De mondom, nemsoká új nyereményjáték :).

    VálaszTörlés

Többiek