Megérkezett az Oasap rendelésem!



Én is csatlakoztam az Oasap blogger progjamjához, kaptam 20$-t, és választottam is valamit. Nem részletezném tovább nagyon, már ezer véleményt lehetett olvasni erről a webshopról, a véleményem nekem is nagyon hasonlól. Inkább mutatok pár terméket, amik nagyon tetszettek az oldalról, illetve, hogy végül mit választottam.




Na tehát én követőim száma/kommentek alapján harminc dolláros kreditre számítottam, ezért abban az értékben nézelődtem, de ennek is nagyon örültem, mivel blogos pályafutásom alatt az első dolog, amiért nem fizetek :). Főleg ékszerek közt nézelődtem, valahogy a táskákra finnyás vagyok, szeretem megfogdosni, megnézni, mielőtt megveszem. Aztán ha már ékszer, kigondoltam, hogy valami nagy hangsúlyos brutál ékszert akarok, amiért amúgy nem adnék pénzt, mert nem merném megvenni. Körülbelül eszerint a metodika szerint nézelődtem.

Mutatom miket találtam
(Ha a képekre kattintotok, odavisz az oldalra, ahol látni az árat, milyen színben kapható még, stb)

Őt mondjuk még annyira nem is tartom extrémnek, sima pólóval el tudom képzelni.


Kígyóminta <3

Na ő volt a kiszemelt nyaklánc, a no1, szerintem nagyon ütős darab.

Belőle a fekete verzió sok lánynak megvan, én ezt a párducmintásat is elfogadnám.

Kicsit nekem olyan azték beütésű, ezt szerintem mindennapokban is tudnám hordani. (Jó, nem arra, hogy leugorjak a közérbe mondjuk :D)

Most ezek a gallérok/gallér alakú nyakláncok, nekem is tetszenek.

Nagyon durván jól kinéző partynyaklánc, ebben szerintem bárkit nagyon megnéznének.

Néztem szám szerint kettő karkötőt is:

Hát ő is nagyon tetszik, gyöngy, lánc, foncsikák, van itt minden :D.

És végül a többdarabos karkötő szett. Ez is nagyon tetszetős.

És akkor jöjjön, amit én választottam:
Mivel 20 $ állt rendelkezésemre, a fentiek közül minden kiesett, mert akkor még nem tudtam ráfizetni a 20 dollára külön. (Ha megint feltöltik a kreditem, majd ráfizetek inkább 1-2 dollárt) Így ebben a kategóriában tudtam körülnézni, ahol nem igazán voltak ilyen extrább nyakláncok, akkor meg úgy gondoltam, egy mindennapra használható darabot választok

Ő volt az, így nézett ki az oldalon:
Így nézett ki a promóképen, itt nekem eléggé megtetszett. Egyetlen félelmem volt, hogy majd gagyinak fog kinézni. 

Megrendeltem, majd kaptam a levelet, hogy május 11-én adták fel, és mivel az pénteki nap volt, ezért gondolom valójában csak hétfőn indult el felém. Tegnap, azaz 23-án kaptam kézhez, tehát 10 munkanapot volt úton. Ez reális/közepes időnek mondható, kb eddigre vártam. 



Photobucket
Bubis borítékban érkezett, és még plusz benne volt egy busis kis tasakban+egy másik tasakban, így nem eshetett baja.

Photobucket
Szerintem jobban néz ki, mint a promóképeken, vagy lehet, csak annyira nem volt semmilyen elvárásom, hogy végül pozitívan csalódtam. De komolyra fordítva a szót tényleg tetszik. 

Photobucket
Szerintem nagyon szépek a kis kövek, illetve a színösszeállítás is kellemes.


Photobucket
Ezért egy külön hatalmas pluszpont, hogy van rajta egy súly a kapocsnál, mert rühellem, amikor a kapocs előre fordul, és a medálnál köt ki.

Photobucket
Gyorsan felkaptam egy ilyen színben kb passzoló felsőt hozzá, hogy megmutassam milyen felvéve. 

Nektek hogy tetszik?:)








This entry was posted on 2012. május 24., csütörtök and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

18 Responses to “Megérkezett az Oasap rendelésem!”

  1. Nekem nagyon tetszik, szebb, mint az oldalon levő kép, és szerencsére egyáltalán nem hat gagyinak! :]
    Jó választás volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is így vagyok vele, meg is lepődtem, mennyire nem hat gagyinak, örülök, hogy neked is tetszett :)

      Törlés
  2. Szép nagyon, olyan kis különleges abból a szempontból, hogy még senkin sem láttam még hasonlót sem, max baglyosat, de attól már az agyam eldobom :D:D szóval nagyon jól választottál, én is ékszert rendeltem mert semmi más nem tetszett :D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D. Hát a baglyostól már nekem is herótom van, eleinte nagyon tetszett, de mostmár nem hordanám semmiképp. Ebayen van hozzá fülbevaló is, de lehet azt egybe soknak érezném már :D.

      Törlés
  3. Mostanában én is keresem ezeket az extra nagy nyakláncokat de még csak barátkozok velük.
    Szerintem jól választottál, nagyon mutatós ez a páva :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egyrészt most nagyon sokféléből lehet válogatni, másrészt mg úgy feldob egy egyszerű szettet. És köszönöm, nekem is nagyon tetszik :)

      Törlés
  4. UI: hogyhogy csak 20 dollárt kaptál? 300 olvasó felett nem 30 a keret?

    VálaszTörlés
  5. Hát ez egy jó kérdés, és őszintén szólva fogalmam sincs. Megvan a 300+ követő, és a kommentek is átlagban több mint tíz per poszt, úgyhogy nem tudom. Viszont több lánynál is olvastam, hogy már "csak" 20 dollárt kaptak, lehet kicsit keményítettek a feltételeken. Minden esetre azért ennek is örültem, és remélem legközelebb is feltöltik :D.

    VálaszTörlés
  6. én is ezt rendeltem. az enyémen nincs a kapocsnál semmi. de nem hiányzik, mert a legvégére kapcsolom amúgy is. amúgy szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmm hát ez érdekes...de mondjuk nem akkora baj, mert ezeknél a nagyobb nyakláncoknál inkább hátul marad a kapocs, nekem az Avonosoknál zavar nagyon, hogy rövid a lánc, nincs rajta súly hátul és folyton előre jön a kapcsos rész -.-".

      Törlés
  7. Nagyon attraktív ez a nyaklánc és szuperül mutat!

    VálaszTörlés
  8. a reklámképeken teljesen más a színe. nagyon szép egyébként,csak a kis köveket kellene valahogy fixálni,mert ezek hajlamosak kiesni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen?:O Ezt jó, hogy mondod, majd akkor lehet lepattintgatom őket és pillanatragasztóval vissza ragasztom, mert a nyakláncnak a kövecskék az erőssége :D. Köszi a tippet :).

      Törlés
  9. Jól választottál! eBay-en is már megcsodáltam a nyakláncot és a fülbevalót, mindkettő nagyon izgalmas kiegészítő. A bagloyktól már én is kezdek besokallni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen igen, már én is fontolgatom a fülbevalót is mellé, bár nem hiszem, hogy együtt hordanám, mert külön külön is elég attraktívak. Jaj hát igen, a baglyos nyakláncokat nagyon felkapták az utóbbi időben :D

      Törlés
  10. Nagyon tetszik! :) Jól néz ki:)

    VálaszTörlés

Többiek