Legutóbbi rendelésem + Az örökbefogadók neve

Photobucket

Amikor a Facebookos nyereményjátékra rendeltem a cuccokat, akkor magamnak is rendeltem pár dolgot, ezeket fogom most megmutatni, illetve azt, honnan is rendeltem őket.


E.L.F
Natural Radiance Blusher
Coy árnyalat

Photobucket
Amire nagyon rá vagyok kattanva mostanában, azok a pirosítók/bronzosítók, annyira megtudnak dobni  bármilyen sminket. Úgyhogy nem volt kérdés, hogy amikor megláttam, tudtam hogy az enyém lesz. Az első benyomásom az volt róla, hogy borzasztóan apró, a maga 2 grammjával (megnéztem, az átlag pirosítóim 5-6 grammosak) Ez látszik mondjuk a tenyeremhez mérten is, ami szintén nem túl nagy. Aztán lefotóztam az alját is, hogy látszódjon, eléggé gagyi csomagolásba tudják bújtatni ezeket a kicsikéket. A harmadik képen pedig látszik, hogy trükkös, mivel felfele nyílik. (Mire rájöttem...:D) De egyébként mindez abszolút elnézhető ennek a kis cukiságnak.

Photobucket
Mégpedig ezért...gyönyörű díjnyertes szín, kicsit lilás-mályvás és arany csillámokkal van tele.

Photobucket
Itt van róla egy swatch,  már itt is látszik, hogy a bőrszíntől egy nem túl elütő szín ez, viszont szépen látszik a csillogása. 

Photobucket
És ilyen arcon, két hete nem is nagyon nyúlok máshoz, mint hozzá. 

E.L.F
Brightening eye color
Glam összeállítás

Photobucket
Annyira nem tudom rá mondani, hogy paletta, pedig az :D. Mégis, van monom, ami nagyobbacska nála. Mellé tettem a pirosítót, hogy látszódjon a méretbeli különbség, vagy inkább egyezés. Ez a kis csöpp 2,5 grammos és négy színt tartalmaz. Az ő csomagolásával már elégedettebb vagyok, strapabíróbb is a pirosítónál, és a hagyományos módon nyílik. Kapunk hozzá egy két végű applikátort, ami egyébként nem is annyira használhatatlan, illetve az applikátor alatt, találunk egy icipici tükröt. Nő legyen a talpán, aki ekkora tükörben kisminkeli magát mondjuk :D.



Photobucket
Íme a színek: Találunk benne Egy matt világos rózsaszínt, egy ezüst csillámos feketét, egy szintén matt pink színt, illetve egy arany csillámos barackszínt.

Photobucket
Íme a swatchok. Alap nélküli kézfejemre most applikátorral húztam a csíkokat, a palettában lévővel, mivel az ujjam nem fért be a panekbe :D. Szerintem tökéletesen látszik, hogy kicsi a bors, ámde erős, a színek nagyon szépen fognak még magukban is, és a matt színek is erőteljesek. A leggyengébb láncszem a barackszín, ő egy kicsit porlik, de nem használhatatlan.

Ennyi lett volna a sminkszekció, jöjjön a többi.

Photobucket 
Ez az Eiffel tornyos arany nyaklánc tipikus 1 dolláros Ebayes nyaki, kb ugyan annyiért vettem én is és a postaköltséget sem dobta meg, szeretem azóta is, egyébként nagyon kis finom apró medálos mindennapi nyaklánc, a színe nekem kicsit sárgás arany, de ettől függetlenül szeretem. 

 E.L.F Gem tools- travel mirror
Photobucket
Ez a tükör a promóképeken annyira de annyira jól nézett ki, hogy muszáj volt megvennem, meg amúgy sem volt ilyen kis nesszeszerbe dobós tükröm. Egyébként a valóságban (nem tudom képen ez mennyire jön át) kicsit gagyi fílingje van, olyan "egypálcás-búcsús". Még az elmegy kategória, szóval most őt hordom magammal :D.

Photobucket
Belül a szokásos 1 nagyítós 1 sima tükör felállás van. (Egyébként utálom a nagyítósat, olyankor le tudnám vakarni a bőröm mikor meglátom milyen csúf.)

Skin79 Super+ BB krém minta
Photobucket
Őt ajándékba kaptam, és nagyon örültem neki, mert már rég ki akartam próbálni egy koreai BB krémet, és ahogy néztem a bőrömhöz ez passzolt a legjobban. Egyébként bár messzemenő dolgokat két használat után nem tudok mondani, de pl a Garnieréhez képest ég és föld.

És, hogy ezeket honnan rendeltem?
Már többször is leírtam, hogy nincs PayPalom, és nem is áll szándékomban csinálni, valahogy megvagyok nélküle, meg tudom, ha lenne az beláthatatlan mennyiségű, többnyire felesleges cucc megrendelésével járna. Szóval én már csak ilyen maradi vagyok, ha nagyon kell valami, úgyis megoldom a beszerzését, mint ahogy eddig is :). Lényeg a lényeg, hogy  az E.L.F és mondjuk a MUA cuccai is birizgálták a fantáziám, de nem találtam magyar forrást, ahonnan be lehetne szerezni (UPDATE: E.L.F mostmár a Makeuplazaban is!) Aztán teljesen véletlenül, amikor rágugliztam valamire, kidobta Kriszti blogját, ahol sminktermékeket árul. Többek között E.L.F, MUA, Avon sminktermékeket nagyon kedvező áron, illetve Ebayes ékszereket is, szintén majdnem annyiért, mint amennyibe eredetileg kerülnek. Főleg azoknak a lányoknak ajánlom, akiknek szintén nem áll módjukban külföldi oldalakról rendelni, de igazából bárkinek. Nagyon megbízható eladó, a csomagom bubis borítékban, illetve a termékek még külön bubisfóliával körbetekerve érkeztek, eredeti csomagolásukban, a pénz utalását követő kb második nap már nálam is volt (ajánlottan persze)

Kriszti blogját ITT találjátok, és érdemes végigmenni az oldalakon, nagyon sok kincsre lehet bukkanni nála, illetve most indított játékot egy MUA palettáért, hasonló, mint amit nálam lehet nyerni, és egyébként azt is Ő fogja postázni majd.
(Ui: mielőtt bárkiben felmerülne, semmiféle juttatást nem kapok ezért)


És végül, a múltkor meghirdetett számomra két felesleges dolog gazdáit pedig random.org-gal kisorsoltam (most nem printeltem, szorri)
A körömlakkot a 2. számú: Bettynova,
A rúzst pedig: a 10-es: Lola Lovering nyerte. 
Várom a címeteket a jobb oldalt található e-mail címre :).

This entry was posted on 2012. május 12., szombat and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Legutóbbi rendelésem + Az örökbefogadók neve”

  1. A pirosítóba beleszerelmesedtem :) Annyira jó, hogy megmutattad, eddig csak rózsaszín árnyalatokat mertem használni, legalább most megjön a bátorságom :)

    VálaszTörlés
  2. Jajj, az a tükör nagyon kis édes :]

    VálaszTörlés
  3. a nyaklánc nekem is megvan:)

    VálaszTörlés
  4. júúúúj :) és ez a zsákmány is tök jó.

    VálaszTörlés

Többiek