NYX termékek haul


Photobucket

Ezeket a NYX termékeket az utóbbi időben vásároltam különféle helyekről, Müllerből, Blogsaleről, Vateráról. Róluk lesz most szó.


NYX lip smacking fun colors
Lss 628 - Tea Rose
Lss 595 - Strawberry Milk
Photobucket
Ők vateráról vannak, tudom, hogy lehet CC-n kapni őket, de mivel nagy a postaköltség én pedig nem akartam mindent összevásárolni, ezért nem rendelek (még, szeretnék majd valakivel összeálva rendelni, mert úgy feleződik a postaköltség is) onnan. CC-n 4 dollár, azaz 800 Forint körül van, én pedig 1000ért vettem. Csomagolásuk egyszerű fekete henger alakú, tetején az árnyalat neve, viszont az alján ott az árnyalat maga, hogy meg lehessen őket különböztetni, ez nagy +. Egyébként strapabíró táskabarát ez a csomagolás.


Photobucket
És íme a két árnyalat, a Strawberry Milk egy világos/hideg rózsaszín, a Tea Rose pedig hmm egy piszkos barackszín. Tartósságukat tekintve közepesek, kb 3 órát kibírnak. Ízt/illatot én nem érzek, krémmánián olvastam, hogy vegyszeres ízt tapasztaltak ilyen rúzsoknál, én nem tapasztaltam.

És szájon:
Photobucket
Strawberry Milk: Világos rúzs, hangsúlyosabb szem mellé szoktam használni, mert nem tolakodó.


Photobucket
Tea Rose: Kicsit sötétebb, de még azon a határon belül van, ami számomra hordható.


NYX Girls Round lipgloss
RLG 19 - Apricot
Photobucket
Őt rendeltem egy Blogsale alkalmával, egy szempillaspirállal együtt. Igazából a sprirált akartam, de gondoltam akkor rendelek még mellé valamit. Az üvegcsében nagyon neonnarancssárgának tűnik, először meg is ijedtem, de néztem róla swatchokat, és viselhetőnek tűnt. 


Photobucket
Ugye? Teljesen átlagos barackos szín, nem túl tartós, és neki már van egy íze is, nekem a narancsszörp jut róla eszembe, nem zavaró.


NYX Liquid Eyeliner
LE 06 - Pink
Photobucket
Őt pedig a Müllerben szereztem be. Had mondjam el, hogy a Müllerben brutálisan túlárazottan árulják a NYX termékeket, 6 dolláros rúzsokat 3-4 ezrekért, illetve monok is valami 1500 körül, szóval mindig csak futó pillantást vetek rájuk. Múltkor azonban múltkor bementem, a bejárattal szemben volt 1 kis odaállított polc, tele ilyen tusokkal, 400 Forintért dobálták őket. Volt ezüst, arany, és ez. Mindhármat haza hoztam volna ennyiért szívem szerint, de mivel még nem próbáltam, ezért maradtam egynél, max ha megyek legközelebb, és lesz, majd hozok még, mert bejött. A csomagolása szintén fekete, ez a homokóra alak nem túl kézre eső, de a rajta levő csík jelzi a színt, ami szintén praktikus.


Photobucket
Az árnyalat megnevezése Pink, amivel én abszolút nem értek egyet, mert ez egy olyan levendula lilás szín, de pink semmiképp. A hegye szőrös, de egész jól összeállóak a szálak nem nehéz használni. És a swatchon látszik a szép színe. Ez egy réteg, de szemen elkél a kettő, egyébként mióta megvan, és a meleg napokon sokszor használtam, majd hozok vele egy sminket is.

NYX Ultra Pearl Mania pigment
Yellow Gold
Photobucket
Nagyon nagyon rég kutatom a tökéletes arany szemhéjpúdert, és eddig mindig csalódtam. Aztán úgy döntöttem, megveszem a tökéletes arany pigmentet. Ő lenne az. Szintén Vatera, a rúzsokkal jött, 600 Forintért. A csomagolása híresen utált, hiszen kb lehetetlen belenyúlni. Én ceruzaecsettel szoktam, van egy, ami pont belefér a kis lyukon.

Photobucket
És íme: tökéletesen szép erős arany. Annyira megihletett, hogy kevertem is pár új pigmentet, a következő poszt alanyai ők lesznek :).

Nektek mi a kedvenc NYX terméketek? :)

This entry was posted on 2012. május 16., szerda and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “NYX termékek haul”

  1. Az első két rúzs tetszik a legjobban. Én ugyanebből a fajtából a Honey árnyalatot vettem meg, szintén Vaterán, szintén 1000 Ft-ért, gyanítom, ugyanettől az eladótól mint te :) Pont ma érkezett meg, nagyon szép, lehet én is írok majd róla tesztet, de a tieid is gyönyörűek, főleg a Strawberry Milk tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valószínűleg ugyan attól rendelhettünk, mert csak Ő árul főként NYX rúzsokat vaterán. Egyébként én is néztem a Honey árnyalatot, gondolkodtam is rajta, hogy ő is jön velem haza, de akkor legalább jó helyre került :). Nekem is nagy kedvencem a Strawberry Milk, szeretem az ilyen világos színeket, olyan bájosak, és nem túl hagsúlyosak.

      Törlés
  2. A két rúzs tetszik a legjobban :$ és a szemhéjpúdernek csodálatos színe van *-*

    VálaszTörlés

Többiek