Pankiller project II.

Megint elhasználtam pár terméket, és szorgosan gyűjtögettem a dobozokat, hogy összegyűljön egy poszt képes adag.



Babylove testápoló:
Hát magáról a testápolóról túl sok jót nem tudok elmondani, az illata nem túl jó és eléggé ragad is, viszont és itt jön a viszont: hatásos. A téli hidegtől totálisan kiszáradt bőrömet nagyon szépen rendbe hozta, és nem is kellett minden nap használnom ahhoz, hogy a kellemes bőr érzés megmaradjon. Ráadásul mentes minden féle káros összetevőktől, és az ára is baráti. Nem tartott túl sokáig, viszont elég is volt hozzá, hogy rendbe hozza a bőröm. 


ÚJRA VÁSÁROLNÁM? Igen.



Nivea Free Time tusfürdő (csillaggyümölccsel és aloe verával): Most alapból sok blogon találkozhattok a niveás termékekkel, és az ilyen tusfürdőkkel is. Én kettőt vettem belőle utoljára, a másik még használatban van, de arról nem hiszem hogy külön írni fogok, mert az illatukat leszámítva ugyan olyanok. Ez egy krémtusfürdő, és tudom, hogy embere válogatja, ki a krémeset, ki a géleset szereti inkább, nálam ez változó. Télen inkább a krémes, nyáron a géles tusikat preferálom. Az illata kellemes, sokan írták krémmánián, hogy émelyítő, szerintem nem vészes. Fürdés után nem sokkal viszont elillan, ami kár. Nem érzem, hogy extrán hidratálna, de nem is szárít, közepesnek mondanám. Igazából semmi kiemelkedőt nem tudok róla mondani, nem tud többet, mint a Baleás tusfürdők, csak azok fele annyiba kerülnek. 


ÚJRA VÁSÁRLOLNÁM? Nem hiszem.

Sunfleur uborkás arcpakolás: Róla nem készült külön kép, sajnos véletlen kidobtam, mielőtt lefotózhattam  volna, na de nem is ez a lényeg. Nagyon meg voltam vele elégedve, főleg a téli hideg időben használtam szintén, akkor szinte itta a bőröm. Volt egy időszak, amikor túlzásba estem vele, és naponta használtam, akkor kipattisodtam tőle, de vissza vettem belőle, és úgy semmi probléma nem volt. + kézpakolásként is abszolút megállta a helyét.


ÚJRAVÁSÁROLNÁM? Igen, mindenképp :).

Balea MED Ultrasensitive sampon: Az első mérföldkő volt a szilikonmentes projectben. Először nagyon féltem, hogy majd gubancos lesz a hajam, kezelhetetlen, de semmi ilyesmi nem történt. Azt tapasztaltam eddig, hogy a fejbőröm nem zsírosodik olyan gyorsan, így ki tudtam tolni a hajmosást 1 nappal későbbre, ami azért nem rossz. Ennél messzemenőbb dolgokat egyelőre nem tudok mondani egy flakon után, majd még később beszámolok róla. Röviden tömören: olcsó, káros anyagoktól mentes, eddig jól teljesít.


ÚJRA VÁSÁROLNÁM? Igen, már meg is tettem.

Garnier Natural sampon aloe verával:
Ezt a sampont még a szilikonmentes előtt vettem, és használtam. Normál hajra való, amit igazából nem tudok mire vélni, mert milyen a normál haj? Barna/szőke/vörös, hosszú/rövid/közép-hosszú? Zsíros vagy száraz? Ez a normál haj kb olyan, mint a minden bőrtípusra való krémek. Mindenre jó, tehát semmire. Ez a sampon tipikusan ilyen. Annyira volt jó, hogy tiszta érzés volt, miután megmostam a hajam, de ez igen hamar elillant. Nem volt drága, ezért nem is bántam különösebben, de örülök, hogy elfogyott.


ÚJRA VÁSÁROLNÁM? nem.

Blistex (málnás limonádés): Hát hivatalosan is elhasználtam az első ajakápolómat, ami azért nagy teljesítmény tőlem, mert bár vettem párszor ajakápolót, de mindig előbb elvesztettem (nálam ezek mindig elvesznek, nem értem miért :D) mint, hogy elhasználtam volna őket. Ilyet is vesztettem már el egyet, viszont rövid kapcsolatunk annyira meggyőző volt, hogy újra vásároltam, és milyen jól tettem. Nagyon szeretem az ízét, kellőképpen hidratál, és sokáig elég volt. 


ÚJRA VÁSÁROLNÁM?  Igen

Avon ajakbalzsam: Hivatalosan ez volt az első ajakbalzsam, amiből már többet is elhasználtam, bár én nem nevezném klasszikus értelemben vett ajakápolónak, mert a közepesnél gyengébben hidratál, tehát cserepes ajkakra olyan, mint halottnak a csók, viszont a színe miatt eleve nem lehet cserepes ajkakra kenni. És itt az ok, amiért újra és újra veszem: csodálatosan szép irrizáló rózsaszín színe van, ami nem túl hivalkodó, de pont elég. A mostani katalógusban nem találtam meg, ezért sem tudom mi a pontos neve, pedig általában az állandó szortiment része. Minden esetre, ha még lehet majd kapni, rendelek belőle. 


ÚJRA VÁSÁROLNÁM?  Igen.

Essence I <3 Extreme spirál: Bár sosem csináltam róla posztot, pedig megérdemelte volna. Brutálisan nagy kefe, kellően fekete festék, talán az egyetlen kivetni való benne az volt, hogy nap végére kicsit morzsolódott, de nem az a zavaró kategória. Tényleg extrém pillákat csinált. 2 rétegben nappali, 3 rétegben bulis viseletként használtam. Oly annyira szerettem, hogy a többi spirálomat el is ajándékoztam, hogy ne száradjanak be feleslegesen. Az ára is nagyon baráti. Tökéletes spirál.


ÚJRA VÁSÁROLNÁM? Mindenképp :).

Ezeket fogyasztottam el az utóbbi időben. Ti miket használtatok el?

This entry was posted on 2012. április 13., péntek and is filed under ,,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

7 Responses to “Pankiller project II.”

  1. A spirált épp tegnap vettem meg, eddig még nem használatam. Megvárom, hogy az épp aktuális végét járja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem szeretni fogod, de majd írd meg, hogy vált be :)

      Törlés
  2. A garnier sampont én is használtam egyszer, még jó régen, hát örültem, hogy elfogyott, olyan zsíros, korpás lett tőle a hajam, hogy csak na . :( Hamarosan nálam is olvashatod, hogy miket használtam el mostanában :) .

    VálaszTörlés
  3. a babylove és balea termékeket ma vettem meg (ezen bejegyzésad alapján) :) biztosan beválnak!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis poszt!
    Hasznos volt.
    Én sem hallottam jókat erről a samponról tovább is adtam.
    Egy ismerősöm használta és nem szerette,mert teljesen kifésülhetetlenné tette a haját és rosszabb volt,mint előtte.
    Az Essence spirálok általában nagyon jók,persze vannak kivételek.
    Ár/ érték arányban pedig bőven megéri.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a sampon valóban ilyen volt, sajnos :S Amúgy volt 1 Garnier ebből a fajtából ami tök bevált, de már nem emlékszem melyik volt, átlátszó volt a flakonja, na azt szerettem :). Az Essence spirálokkal egyet értek, valóban megérik.

      Törlés

Többiek