Turi túra

A múlt héten még turizni is voltam, bár nem akartam venni semmit, csak mint kísérő mentem, dehát ahogy az lenni szokott, nem jöttem haza üres kézzel.


New Look öv. Nagyon szép kék, és teljesen hibátlan gumis deréköv, imádom ezt a színt, és ráadásul kígyó mintás is.
Kígyó mintás clutch. Hát már nagyon akartam egy kis borítéktáskát, illetve pont ez az, hogy nem kicsit, hanem valami olyat, amibe azért fér valami, amit mondjuk egy délután is magammal vihetek nem csak bulizni. Teljesen új volt a táska, még benne volt az a kis bogyós izé is, amit cipőkbe és táskákba szoktak tenni.


Per Una kardigán. Itt jegyezném meg, hogy minden olyan nagynak és böszmének látszik vállfára felakasztva, pedig amúgy nem azok :D. Ez is ilyen boyfriend fazonú kardi, amit szeretek akkor hordani, amikor nincs kedvem felvenni semmit, de azért mégis kell, mert pucérul nem mehetek el itthonról :D. Minden második gombja más, egyik szögletes, másik kör alakú, meg a karján is van gombos díszítés.

Tally weijl Jeggings. Szintén úgy saccolom, hogy max 1-2x volt hordva, ha volt egyáltalán, mert nem volt kinyúlva, viszont tapasztalatból tudom, hogy az ilyenek elég hamar kinyúlnak. Hosszabb pólóval, meg magassarkúval szeretem hordani az ilyet.

Fekete leggings. Ezeket szeretem futáshoz, meg tornázni hordani, bár futáshoz ez még kevés, erre rá szoktam venni még egy nadrágot, de nagyon jó, hogy velem együtt mozognak, nem csúszkálnak, nem kell félpercenként húzgálni, ami azért futás/torna közben praktikus tud lenni :D

Díszített vállú kardigán. Ez már sokkal vékonyabb anyagból van, és jóval hosszabb, és ellentétben a másikkal, ez inkább feszülős fazonú. A vállán gyöngyös díszítés van, meg felvéve kicsit puffos is a válla, nagyon megtetszett.

És végül paszés derekú párduc mintás felső. Nagyon tetszett, főleg az anyaga, meg hogy vállra húzhatós, és nem ugrik vissza egyből, nem kell félpercenként igazgatni. Már volt is rajtam :)

Összesen azt hiszem 4200 forintot fizettem :)

This entry was posted on 2012. március 15., csütörtök and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Turi túra”

  1. Válaszok
    1. Hát ez konkrétan maglódon, de amúgy én a vállfás-kilós Hádákba szoktam járni, nem kell túrni a ruhákat szó szerint, sokkal átláthatóbb, meg kulturáltabb is, szerintem, illetve nagyon jó cuccokat fogok ki itt mindig :D

      Törlés
  2. áááá, jó dolgokat vettél *.*

    VálaszTörlés
  3. Ó, hát az a kistáska hazajöhetne hozzám is! Mostanában rájuk vagyok kattanva, és pont egy ilyesmi kígyósat keresek. Pár hete láttam egyet, kis arany dísszel, csak nagynak találtam és nem hoztam el, azóta is fáj érte a szívem...

    VálaszTörlés

Többiek