Tony & Guy Detox sampon

Már nagyon ki akartam próbálni egy ilyen tisztító, más szóval detox sampont, aztán véletlenül belebotlottam ebbe a mini kiszerelésbe egy Auchan áruházban, és egyből landolt is a kosaramban, másnap pedig mostam is a hajam vele. 




Első benyomás: A kicsi flakon cuki, a nagy ugyan így néz ki,  csak annak normális kinyomója van, ennek a kicsinek a kupakját tekerem le, és jön belőle a sampon.
A flakonon ez olvasható: Tisztítósampon, mindennapos használatra. Ennek megörültem, ugyanis én addig csak alkalmi használatosokkal találkoztam, kifejezetten tetszett, hogy ezt normális samponként is lehet. Továbbá még az volt a flakonon, hogy elég vele 1x megmosni a hajat, a hajtőnél nyilvánvalóan. Ez nekem furi volt, szeretem 2x megmosni a hajam. 
Illata: Furi illata volt, olyan inkább vegyszeres, de nem zavaró, minden esetre semmiképp sem parfümös. Ez a hajamon nem érződött.
Használat után: Szerelem!!!!! A hajam a mosás után más állagú lett, kicsit szárazkás, de ez a lattés pakolás után elmúlt. Szárításkor is éreztem, hogy abszolút könnyebb állagú lett a hajam, kvázi tisztább. A 2 nap helyett  4 napig bírta mosás nélkül, és a 4. nap sem volt katasztrofális. 

A flakon kb 4-5 mosásra volt elég, mivel nem kell belőle sok, és ugye csak 1x kell vele hajat mosni. Ahogy elfogyott, azonnal indultam, hogy a nagytestvérét beszerezzem. Első utam a Müllerbe vezetett, ahol minden félét találtam, de ilyet nem. Minden esetre elhoztam egy T&G prosit, amiben láttam, hogy van, létezik ez nagyban is, szóval folytattam a keresést. 

Két ünnep között a DM-be vezetett az utam, ahol szintén ezt kerestem, de akkor láttam, hogy a T&G termékek új csomagolást kaptak, a henger alakú forma maradt, de a csomagolás a felirat megváltozott. Nagy nehezen találtam egy detoxsampont, de már ott tudtam, hogy ez nem ugyan az, mint amibe én beleszerettem, minden esetre elhoztam. 

Így néz ki


A felirat már jelzi, hogy ez alkalmi használatra van. 

És ilyen jópofán oldották meg a kinyitását, le kell nyomni az egyik felét, majd a másik felugrik és jön belőle a sampon. 

Első benyomás: A csomagolás nagyon el lett találva, sokkal professzionálisabbnak hat az előzőnél
A flakonon ez áll: Alkalmi használatra, használata: hajtövekre teszünk belőle, leöblítjük, majd igény szerint ismételjük. Tehát ezzel kétszeri is meg lehet mosni, már ebből is látszik, hogy nem ugyan az a kettő termék. 
Illata: Szintén furi illat, de nem olyan, mint az előző, parfümös az illata, de inkább fiúsnak mondanám, nem határozottan, hanem inkább mint az olyan dolgok illata, amire rányomják, hogy uniszex. 
Használat után: Nincs az az érzés, mint az előzőnél, érezhetően jobb utána a hajam, de a közelébe sem ér az előzőnek.

Nem tudom, hogy teljesen kivonták-e az 1. detox sampont, de reménykedek benne, hogy nem mert nagyon jó kis sampon volt, hiába drágább egy átlagos samponnál (2000 Ft a nagy, 600 volt a kicsi) de mivel jóval kevesebbet és jóval kevesebbszer kellett használni, abszolút megérte. A 2. számú sem rossz termék, de szerintem nem olyan hatékony, és nem lehet mindennaposan használni, ezrét ki kell egészíteni egy másik samponnal, ami pluszköltség, úgy pedig már nem olcsó móka. Az elsőt mindenképp újra venném, a másodikat nem hiszem. 

Ti szeretitek a T&G termékeket? :)

This entry was posted on 2012. február 2., csütörtök and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

10 Responses to “Tony & Guy Detox sampon”

  1. Nekem egy hővédő hajsimító spray-m van tőlük és nagyon szeretem. Isteni illata van. Hajvasaláshoz használom és nagyon hatékony, sokkal simább lesz tőle a hajam és elméletileg védi is a hőtől.

    VálaszTörlés
  2. ilyen kis kiszerelésűt én is próbáltam, és nekem is bejött. :D

    VálaszTörlés
  3. Szeretem ezt a márkát :) És remélem sikerül majd találnod az első számúból... ;)

    VálaszTörlés
  4. én is nagyon szeretem ezt a sampont,de már sehol sem találok ilyet.. megkérdezhetem melyik dm-ben szerezted be?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kicsit egy Auchanban vettem (Maglodi), nagyon magasra vannak pakolva amúgy, ha nem keresed direkt, nem lehet észre venni. Az újfajtát pedig az Árkád Dmben, De ha ott nem találsz a Sugarban is láttam.

      Törlés
  5. Én úgy tudom - illetve nekem azt mondták az egyik Douglas-ben, mikor még ezt a fajta csomagolású T&G termékeket kerestem - hogy a márka ezen része kivonul Magyarországról, sajnos, és már csak az újakat lehet majd kapni... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat ezt szomorúan hallom :(. Ja és, köszönöm az infót :)

      Törlés
    2. Engem is elszomorított :-(
      Nincs mit!

      Törlés
  6. Nana, nincs minden veszve. :) Itt a sampon: http://www.mybeautytools.hu/toniguy-toniguy-tisztito-sampon-mindennapos-hasznalatra-p-342.html

    VálaszTörlés

Többiek