Lushban jártam


Mindenhol olvastam a Lush 50%-os leárazását, és lelkesedtem teljesen, hogy na most akkor én megyek és felvásárolok csomó mindent kipróbálok és milyen jó lesz, főleg a celebrate lip tintet akartam megszerezni, meg  valami habfürdőt, bár sosem ülök be a kádba de akkor beültem volna... Olvastam, hogy meddig vannak az akciók, úgy kalkuláltam, ha vasárnap véget érnek, én majd olyan péntek-szomtbat-vasárnap magasságában ellátogatok az Árkádba. A dolog ott lett keresztbe húzva, hogy lebetegedtem, így sehova nem tudtam menni, és itthon bosszankodtam. Aztán hétfőn már úgyis be kellett mennem a városba, úgy voltam vele nem érdekel, leárazás ide vagy oda én most akkor is veszek valamit, kerüljön bármennyibe (ilyenkor kicsit megijedek magamtól egyébként, meg az egész nőiségtől és 1-1 másodpercre megértem a férfiakat, miért nem fognak sosem megérteni minket) Végül a nagyon kedves eladócsajszikkal ezt a Lattés "ajakápolót" okoskodtuk ki.



Ilyen kis csíkos tasakban kaptam az apró fém tégelyt. Meg is lepődtem mennyire apró (pláne ennyiért) de aztán megnyugodva konstatáltam, hogy tele van, 10 gr "ajakápoló" van benne, amit azért valljuk be, a büdös életben nem fogok elhasználni. Az ajakápolót egyébként azért tettem idézőjelbe, mert a magyar honlapon ilyen néven fut, de nem, hogy nem ápol, de szárít. Mondjuk nem is ezzel a célzattal vettem, hanem a színe volt, ami aztán meggyőzött. 


Latte Lip Tint:
Összetevők: Almond Oil, Japan Wax,Icing Sugar, Organic Jojoba Oil, Flavour, Vanilla Absolute, Benzoin Resinoid, Vanilla Pod Powder , Titanium Dioxide, Colour 77019,Colour 77491, Colour 73360



Ilyen barnás-aranyos színe van, és csurig van a mini tégely, ami azért is jó, mert ugye folyton belenyúlkálni nem higiénikus, viszont így könnyen hozzá lehet érinteni a szájhoz, ami máris megszínezi. 

A pigmentáltsága nagyon tetszik, gyönyörű a színe. Az állaga kemény inkább, de kenhető kategória, az íze borzalom, ami mondjuk azért jó, mert késztetést nem érzek nyalogatni. Viszont több szempontból meg nem túl előnyös, ugyebár. 

És ilyen szájon, itt még simán csak a számon van, de ha valami ajakápolót kenünk alá, akkor még fényesebb és természetesebb hatást érhetünk el...

...valami ilyesmit



Összességében: 
Pozitívumok: 
  • kiváló pigmentáltság
  • kicsi, így bármilyen kis nesszeszerben elfér
  • természetes összetevők
  • különleges szín
Negatívumok:
  • ár
  • íz
  • a belenyulkálós módszert nem szeretem túlzottan


Első terméknek nem bántam meg, hogy megvettem, ha valóban ápolna akkor joker termék lehetne, így nem must have darab. 

Ti szeretitek a Lusht? :)

This entry was posted on 2012. január 25., szerda and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Lushban jártam”

  1. jaj de "aranyos" színe van :D :) kár h szárít, fene gondolná :-S

    VálaszTörlés
  2. Érdekes színe van. A tégelyben nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de nagyon bejön! :)

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretem a Lush-t :-)
    Írtam is pár bejegyzést már a termékeikről, de majd még fogok... ;) :-)

    VálaszTörlés
  4. Én is nagyon szeretem a Lush-t,de a szárító hatás az meglep... :(

    VálaszTörlés

Többiek