Két smink, 1 poszt

Ez a két smink Szenteste, illetve december 25.én volt rajtam. 
Szenteste csak a szűk család szokott együtt lenni, 25.én viszont a család azon tagjaival voltunk, akiket legjobb esetben is 10 éve láttunk utoljára.



 Szenteste, gondoltam hogy végre-valahára felavatom az Essences Lip-lackuert, mert bár megvettem és nagyon tetszett a színe, nem mertem viselni, most is csak itthonra.

A szememre csak egy matt nude színű nagyon minimális szemhéjfesték került, nem mertem még kontúrozni sem nagyon, ki kell még tapasztalnom mi megy a szájhangsúlyos sminkhez, és mi nem. 

Most már visszanézve tudom, hogy kicsit lehet hangsúlyosabb a szem. 

Dec 25.


Másnapra valami "szuperkjút" világos szem, világos száj, világos pirosító kombót akartam összehozni a világoslila felsőhöz, meg nyaklánchoz  (Egyébként ez a Tallys basic felső, kettőt adnak 1 áráért, azaz 3000 forintért, viszont el kell mondanom, hogy Tallynál nem tapasztalt szar minőségbe futottam, mert kb kétszer hordtam mindkét felsőt, és darabokban vannak...)


Kivételes alkalom, elégedett vagyok a szemöldök megrajzolással.


A számon az alverde Mademosielle Rosé színű rúzsa van, imádom ezt a színt, kb mióta megvettem ezt használom, nude szín kis lilás beütéssel, majd készítek róla meg mér pár egydarabos termékről posztot, amit eddig még nem mutattam. 



Itt látszik legjobban talán a szemem színe, fehéret és kétféle lilát dolgoztam össze, + tusvonal, semmi extra, nem akartam nagyon kísérletezni (mert tudtam hogy kismillió kép készül majd...)

Bónusz kép: Én és az anyukám <3

This entry was posted on 2012. január 10., kedd and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Két smink, 1 poszt”

  1. Az az essence liplackuer nagyon tetszik, szép színe wan^^

    VálaszTörlés
  2. az első a kedvencem :) és baromi jó színe van az essence liplackuernek :$

    VálaszTörlés
  3. Mindkét szájravaló megvan nekem is, nagyon szeretem őket! :)

    VálaszTörlés

Többiek