Icipici II. Avagy az íróasztalom

Na hát történt az, hogy végre vége a vizsgaidőszaknak, és muszáj volt már rendet tennem, mert ilyenkor az asztalom sőt az egész szobám, akár egy háborús övezet, jegyzetek füzetek mindenhol, szövegkiemelők, tollak, kávésbögrék, csak a szokásos. Aztán miután rendet raktam újra konstatáltam milyen hangulatos a kis tanulósarkom, gondoltam megmutatom nektek is, egy amolyan mini roomtour keretében :)






Az asztalom jobb oldalán még van egy kis "nyúlvány" régen teljesen L alakú volt az íróasztalom, de már nincs szükségem ennyi tanulófelületre, úgyhogy átalakítottuk, de egy kis polc rész megmaradt, ahol a különböző segédeszközök pihennek. Teljesen balra vannak a fősulis füzetek, mellette a 4 fiókos tárolóban ragasztók, gyöngyök, szalagok, gemkapcsok, tűk stb, a piros cipősdobozban pedig kreatív kellékek, süthető gyurma, modellező baba, filcek, zsírkréták, pasztellkréta, olajfesték, és a többi, és a többi. Van amikor nagyon rám jön a kreatívkodás, és akkor tök örülök neki, hogy felhalmoztam ennyi mindent :D

És az íróasztalom lényegi része, ami ez a parafatábla, régen az ágyam fölött volt, aztán gondoltam feldobom vele az íróasztalom, mert a csupasz falat nézni annyira nem volt felemelő tanulás közben. Lézernyomtatóval sima papírra nyomtattam ki csomó közös képet régi barátnőkkel/osztálytársakkal és ezzel megcsináltam a hátterét, majd mindenféle emlékkel teleszurkáltam. 

Partykarszalagok :D Milyen kár, hogy a lányok ritkán kapnak az ingyenes belépés miatt :\ Micsoda problémák...:D

Az íróasztal sarkában csücsül a szerencsebambuszkám, ami még az egyik ballagási csokromban volt, egész jól bírja, mondjuk most elkezdett elsárgulni a vége.

Rajz, amit bestemmel egy egy egész iskolanap keretében késíztettünk, mindenki szövegkiemelőjét elhasználtuk, de végül megérte :D.

A szalagom

Milkshake cica még kiskorában.

Ilyen tolltartó babákat kaptunk a ballagásra, a fiúk fiút a lányok lányt, én pedig természetesen az első 10 mpben leejtettem, majd letört a feje, de korrigáltam :D

Gólyatáboros Pass-om és a kihagyhatatlan partysíp. Visszasírom azt a 3 napot. 

Itallap a Captain Morganből, siófokról, nem nyitnám meg ezt a sztorit...:D

Utazáskiállítás belépő illetve a vasalhatós gyöngy csillag, ami középsuliban készült egy kreatív délutánon, amikor teljesen lementünk ötévesbe :D


Életem első önálló utazásáról a vonatjegy, amikor Miskolcra mentem le barátnőmhöz, + Néhány színházjegy a sarokban. 

Ez a kis kutyus a sarokban van, és mindenféle cuki rózsaszín tollat pakoltam bele, feldobja a sarkot. 

Ezeket a delfines toll illetve tűtartókat anyukámtól kaptam, valami konferencián volt, és onnan hozta őket, de már nem emlékszem pontosan. 

Pusipersely, amibe mindig beledobálom a pénztárcámban maradt aprókat, aztán ha tele lett, akkor általában veszek belőle valamit. 

És végül minivizipipa két Apacsos tasi társaságában, amiben a pircingjeim vannak.


Ez lenne az én íróasztalom, remélem tetszett ez a kicsit személyesebb jellegű poszt :)

This entry was posted on 2012. február 3., péntek and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Icipici II. Avagy az íróasztalom”

  1. Nagyon hangulatos az íróasztalod :) A szerencsebambuszról vágd le az elsárgult/száradt leveleket és öntözd olyan vízzel amit nem akkor engedtél. Én vagy el nem fogyott ásványvízzel vagy egy előző napi pohár vízzel locsolom meg ( direkt ezért rakom félre:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, köszi a tippet, én tök analfabéta vagyok botanikából :D

      Törlés
  2. Nekem is detto ilyen emléktáblám van otthon, csak sztiropolos változatban! Nagyon hangulatos, mondjuk azt hogy oldod meg, hogy ne vonja el a figyelmed tanulás közben? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát valójában úgy, hogy az asztalnál csak a az "első részét" csinálom a tanulásnak, tehát lényegkihúzás jegyzetelés adatgyűjtés stb. olyankor is néha felnézek és elkalandozok, de olmyankor még nem katasztrófa :D. Amikor ténylegesen tanulok, azt általában az ágyamon szoktam, mert az messze van mindentől ami elvonná a figyelmem :D

      Törlés

Többiek