Blogsalen rendelt cuccok II. + NOTM


Az egyik bloggerinánál pillantottam meg, hogy van néhány eladásra szánt, kis hazánkban elérhetetlen kollekciós Essence cucca, ráadásul megszabadulna tőle, hát én sem voltam rest :P.




Az Essence Blossoms etc.. cuccok bár elérhetőek voltak, de mire a közelemben meg tudtam volna őket vennik, már el ment a kedvem az egésztől, igazából akkor is ez a szájfény tetszett csak, úgyhogy most pótoltam. 

Essence 50's Girls reloaded rúzs, a narancsosabb árnyalat. Mindkettőt akartam volna, de ez is több, mint a semmi. 

Ennyire azért nem narancsos, de nagyon szép színe van :3.

Essence Ballerina Backstage pirosító szuflé. 01 Prima Ballerina
Na erre nagyon rá voltam állva, mostanában mindenre, ami pirosító, és ennek annyira babás rózsaszín színe van, hogy azonnal megvolt a varázs. Féltem, hogy nem fog látszani bőrön, de egészen szépen látszik, mostanában ezzel pirosítok.


Oriflame Vision Krémes szemhéjfesték: ajándékba küldte a csajszi, + 1 hajpánttal együtt, nagyon kedves volt tőle, ezúton is köszönöm :*

És itt vannak a swatchok:
Fentről le: Vision krémes szemfesték, Ballerina Backstage pirosító, 50's Girls reloaded rúzs, és Blossoms etc... szájfény.

És +1, az e havi körmöm, abszolút őszies.


Ui: Annnnnnnnyira elmondhatatlanul jó visszatérni hozzátok, betegen semmi kedvem sem ihletem nem volt blogolni, ingáztam a munka és az ágy között, és ennyi. Persze azért olvastalak Benneteket :).

This entry was posted on 2011. november 22., kedd and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Blogsalen rendelt cuccok II. + NOTM”

  1. a rúzs a kedvencem ezek közül :) és a körmöd *-*

    VálaszTörlés
  2. Szia.Nagyon szívesen még egyszer is. Remélem tetszik minden. Várom a sminkeket ezekkel a termékekkel ;) U.i.: Az öv is jó lett?:)
    (http://lovepeaceandparis.blogspot.com/ )

    VálaszTörlés
  3. Kitti, nagyon tetszett minden, hamarosan lesznek sminkek is :). Az öv sajnos rám kicsi lett, ezért megnyerte unokahugim, azért is nem tudtam már befotózni, pedig gyönyörű volt a csattja, sajnáltam is h nem vok pár kg-val könnyebb :D

    VálaszTörlés

Többiek