Avon rendelés

Már nagyon régen nem rendeltem Avonéktól, most mégis csomó minden megtetszett, úgyhogy beadtam a derekam. A termékeket a 16-os katalógusból rendeltem.




Az egyik kis dobozkában volt egy 3 részes gyűrűszett (Long, Live, Love), 2db ugyan olyan diszkrét és vékony, a harmadik legnagyobb a köves. Nos, én csak őt tartottam meg, a másik kettő anyukámé lett, ezért is nem tudtam most fotózni, szorri :s Egyébként ezüstözöttek és Nikkelmentesek, szóval fémallergiások is hordhatják, illetve nem korródálódik el.
1200 Forint volt, az előző kampányban még 2000 volt, a következőben viszont nem lesz, már lemeóztam azt a katalógust is.

A másik ékszerdobozkában pedig a LOVE nyaklánc van, ebből 3 féle van, Wish, Hope és ez. Nagyon szép diszkrét, elég hosszú a lánca, állítható, illetve erre is vonatkozik hogy nikkelmentes és ezüstözött.
1000 Ft volt, a következő katalógusban is ennyi lesz. Jah és + pont a dobozáért, ajándéknak is simán elmegy.

Na, ő volt az, amit nagyon vártam, mert az illatába...nos beleszerettem. 

Fejillat: mandarin, fekete ribizli, szilva.
Szívillat: bazsarózsa, ibolya, jázmin.
Alapillat: vanília, szantálfa, pézsma.

Tudom, hogy így nem sokat mondd, de nagyon édes különleges illat, aki teheti szagolja meg mintáról, a 15ös katalógusban volt illatosított oldalon. Na ezek voltak a pozitívumok, a negatívum nekem az üvegcse, a kivitelezés a méret...dióhéjban. Először is nincs kupakja, ami idegesítő, ha fújni is akarsz magadra a csillagos kis izét le kell venni, amiből az lesz hogy hipersebességgel elveszted, és annyi volt. Na nem tragédia, de azért az egyetlen extra volt az üvegen. Maga az üveg kidolgozása sem egy húúú de precíz valami, de túlélem.
Viszont apró...nagyon.

Mellé tettem az Essence meet me holographic szájfényét, hogy mekkora hozzá képest. Ugye milyen mini? Az eddigi 50 ml-s parfümöknek nagyobb üvege volt, lehet csalóka, de akkor is nagyon miniatűr :D.
3000 Forint a mostani és a kövi katalógusban is.

Ami nagyon tetszett a katalógusban, hogy 3 féle palettát lehetett venni igen jutányos áron, mindháromban különböző színek voltak, nekem rá esett a választásom:
Avon 8-as paletta.

Ilyen nagyon fényes a dobozkája, tetszik rajta az ablak, amit indokolatlannak érzek, az a horoszkópos díszítés, elfér mondjuk csak a miértjét nem értem :D Mert ha még 12 szín lenne, akkor azt mondom, oké. Na de lényegtelen, ujjlenyomat gyűjtős csomagolása van.

És íme a gyönyörűséges színek a hosszúkás panekben, illetve 2 kétvégű applikátor, abszolút használhatatlanok :D

Pozitívum a viszonylag nagy tükör. Egyébként színekben illetve méretben (mindjárt szemléltetem) is abszolút portable darab, lehet vele egyaránt nappali illetve bulis sminket is csinálni. Meg vagyok elégedve. Egyéb iránt 1600 Forint volt, viszont mindhárom csak ebben (16) katalógusban elérhető.

És íme a swatchok, sajnálatomra nem tudtam épkézláb képet készíteni, fény hiányában.
Ujjal, 1 rétegben alap nélkül. Írok pár szót azért mert ez így képről elég gyengusnak tűnik. Na tehát a sötét színek, kék és fekete nagyon jók, erősek és szépek. Az ezüst fenomenális, rég akartam már egy megfelelően pigmentált ezüstöt. A palettában a balról 3. szín a panben bőrszínre hajaz, felkenve viszont gyönyörűen irrizál és rózsaszínes. Talán a rózsaszín teljesített a leggyengébben, de csak azért mert az nagyon bőrszínű már. Összességében meg vagyok elégedve, abszolút.


 
Ekkora a paletta, alá tettem a You Rock! palettát, hogy lássátok milyen mini, pedig maga a You Rock! sem túl nagy :D Minden esetre én nem bánom a méretét :). Egyéb iránt 9gr festék van benne, rejtély számomra, azt hogy sikerült 8 fele osztani de lényegtelen :D


+ A kézkrémet nem mutatom be külön, átlagos illatú zsíros glicerines kézkrém, én nagyon szeretem az avonosokat, főleg hogy 400 Forint és kellően puhítja a kezeim :3.


Ti rendeltetek a mostani katalógusból ?:)

This entry was posted on 2011. november 23., szerda and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

8 Responses to “Avon rendelés”

  1. nagyon jó kis blog. a love nyakláncot és a kézkrémet én is kinéztem. a kézkrém mennyire zsíros? sokáig "ragad" tőle a kezed?

    VálaszTörlés
  2. Először is köszönöm :). Másodszor pedig a kézkrém viszonylag zsíros, viszont ahhoz képest elég hamar beszívódik, tegnap melóhelyen bekentem vele a kezem, de féltem hogy ragadni fogok tőle még órákig. De kb 5 perc alatt beszívódott teljesen, szerintem abszolút megéri :).

    VálaszTörlés
  3. Pont most akarom/akartam megrendelni én is ezt a parfümöt, annyit tudnál mondani, hogy meddig birja? Mármint meddig érződik, mert nekem eddig az Avonos parfümökkel ilyen téren negatív tapasztalataim vannak /a legtöbbel..

    VálaszTörlés
  4. A nyaklánc nagyon szép,a parfüm is érdekel mert én is szeretem az ilyen édeskés különleges illatokat.

    VálaszTörlés
  5. a love-os nyaklánc nagyon tetszik *.*

    A parfümnél tényleg kicsit gáz, hogy nincs kupakja:( de tök cuki lehet, hogy olyan kicsi :)

    VálaszTörlés
  6. Krisz: nem túlzottan tartós, átlagos eau de toalette tartósságú, egyébként ezekkel nekem az az észrevételem, hogy ha ruhaneműre fújod (én pl sálra szoktam) ott nagyon sokáig érezni, pólón is stb, bőrről hamarabb elillan. Én ma olyan fél négykor fújtam be magam, most 9 óra, a bőrömön már nem érzem, a hajamon meg a sálamon még igen.
    Thündérke: tényleg nagyon kis aranyos, simán elfér a táskámban :D

    VálaszTörlés
  7. Krisz: nem túlzottan tartós, átlagos eau de toalette tartósságú, egyébként ezekkel nekem az az észrevételem, hogy ha ruhaneműre fújod (én pl sálra szoktam) ott nagyon sokáig érezni, pólón is stb, bőrről hamarabb elillan. Én ma olyan fél négykor fújtam be magam, most 9 óra, a bőrömön már nem érzem, a hajamon meg a sálamon még igen.
    Thündérke: tényleg nagyon kis aranyos, simán elfér a táskámban :D

    VálaszTörlés
  8. Huuh, hát nagy a csábítás az biztos :) Bár nem sokkal többért mondjuk már egy Pumát is lehetne venni...

    VálaszTörlés

Többiek