Ahogy megláttam, hogy már kaphatók, azonnal rohantam is a Rosmannba, lecsapni a csillámfújókára, a paletta az hirtelen ötlet volt :D




Íme először is a fújóka, annyira kis szép finom darab. Egy fújásra elég sok csillámot ad ki, de azt nem tudtam érdemben lefotózni nektek. Egyéb iránt még az illata is finom.

Odaraktam a miniparfümöt mellé, hogy lássátok mekkora. Tudom, mostanában mániám lett a méret összehasonlítgatás, bocsi :D


És a paletta. Nagyon szeretem a Catrice csomagolását, nagyon strapabíró, plusz pont, hogy átlátszó, talán a 2 különböző méretű pan nem tetszik annyira, de elvethető.

A gyönyörűséges színek, és a felirat (ami persze az első húzásra eltűnt, de nem is az a lényeg)

Alap nélkül nem túlzottan erősek, alappal szépek, és amúgy jól építhetők. A feketében miniatűr arany csillámok vannak, a sötétkék alap nélkül szürkésnek tűnik, az alap kihozza a színét, illetve hasonló a helyzet a lilával is. Az arany a leggyengébb láncszem, de alappal ő is  szépen teljesít. Tartósnak egyébként tartósak, 12 órát ma bírt rajtam a lila-arany kombó.

Hát nekem ők voltak a must have darabok a kollekcióból, egyébként kirakták a Vampire's love-ot is, de nem fogott meg túlzottan semmi, amiket akartam volna, azokat a többiek lehúzták, a parfüm illata tetszett, azért még lehet visszanézek. 

Ti vettetek/vesztek valamit ebből a kollekcióból? :)


This entry was posted on 2011. november 25., péntek and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “ ”

  1. a csillám fujókát én is nagyon szerettem volna, de sajna már csak a teszter volt:S talán majd legközelebb, de a paletta engem nem csábított, nem rossza, de nem nekem való.

    VálaszTörlés

Többiek