Sminkkolekcióm

Mint facebookon is említettem, kaptam végre 1 sminkeskomódot, ami már nagyon rámfért, mert szegény sminkcuccaim először 1 másik, arra teljesen alkalmatlan komódban sínylődtek, majd eddig az íróasztalomon voltak, ami nagyon sok okból nem volt túl kényelmes, úgyhogy már épp itt volt az ideje :D. Viszont a komódot még nem mutatom meg, mivel most egyenlőre csak nagyon kezdetleges módon behajigáltam a cuccokat, kell vennem még belső tárolórendszert, meg meg kell álmodnom, hogy rakom bele a cuccokat. Viszont, ha már előszedtem a sminkcuccaim javát, akkor gondoltam meg is mutatom. Eléggé szerény kis kollekcióm van, bár sokak szerint ez is túlzás, de igyekszem az ésszerűség határain belül mardni, más kérdés, hogy sikerült-e :D. Tudni kell, hogy a teljeségg igényét abszolút kizárva készítettem a posztot, van 1 kisebb mennyiségű cucc a fürdőszobában is, de mivel azt ott használom, vagyis inkább anyukám, azokat most nem hoztam be.


Nem, sajnos nem ők az enyémek :D

Lássuk

1. arcra való dolgok
a) alapozók, highligter, pirosítók/bronzosítók, púder

Jobbra az alapozók, a 2 Essencet nyáron használom, ilyenkor nem nagyon alapozok, aztán ha mégis akkor bőven elég 1 gyengébb fedésű is, ezért tartom őket. A L'orealos nagyon jól fed, a Maybellines közepesen, ő hab állagú. Balra találhatóak a pirosítók, bronzosítók highligter és a kemény 1 púderem, de azzal meg annyira meg vagyok elégedve, hogy nem is kell mellé másik, mondjuk szeretnék 1 kompaktot a táskámba, mert ez abszolút antitáskabarát. Ahogy így végignéztem, még 1 pár színű pirosító rám szorulna.

 b) korrektorok
Belőlük kettő van, a Magic Pent nem oly' rég vettem, azóta csak őt használom, pedig a Stay all day is nagyon jó, csak más az állaguk, felvitelük, a Magic pen most valahogy kényelmesebb.

2. Szemre való dolgok
a) spirálok

3 Essence és 1 MUA, amit még nem is teszteltem. Kedvenc most az I love extreme, brutál pillákat csinál, egyetlen bajom vele hogy x óra után elkezd kis darabkákban potyogni, ami vhogy mind a szememben végzi és bahh zavar. De el tudok tekinteni tőle a hatás miatt :D.


b) Tusok

1.-4 Essence, 5-7 Avon, 8. Catrice

c) szemceruzák
Nem akarok márkákat sorolni, mert képről nem látom, odamenni meg lusta vagyok :D. De több Jumbo cerka kéne, nagyon megkönnyíti a napom az a pár ami van. 

d) Monok, 1 duo, krémesek és pigmentek

Itt lesznek kis képek is.

Pigmetek, alul 3 MAC, 2 NYX, és a legfelső 1 noname, de holografikus fehér imádom.

Krémesek: Maybelline, 3 Rivel, Essence és Fleur de Santé

Monok: 2 KIKO, Dior, 3 Butterfly, 2 noname, catrice, Manhattan, Wet'n wild, Essence, Astor


e) paletták
2 Miss Rose, 2 H&M, 4 L.A. colors, 2 Essence. Alul: Alverde, 2 Lovely, Sleek

f) Műszempillák

Egyszer egyet rakattam fel, magamtól a büdös életben soha, nem is tudom minek vannak :D. De a Catrices szerelem :3

3. Szájra való dolgok

Márka szerint vannak szedve, balról kezdem.
Sarokban: NYC, Catrice, Cien, L.A. Colors, Lovely, Max Factor
Felül: 2 Sissi, 2 Jollie France, 2 She, 7 Essence, 4 Miss Sporty
Alul: 4 Manhattan (Alverdés tégely ne tévesszen meg senkit, Manhattan van benne, csak átmentettem abba a tégelybe) 3 Avon, 4 Maybelline, 2 Astor

Na, hát ennyi sminkcuccom van nekem, itt-ott még bővítésre szorul, tudom :D

This entry was posted on 2011. október 16., vasárnap and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Sminkkolekcióm”

  1. Nem semmi kollekció.:) Aztan majd a komodrol us kerunk szepen kepet!

    VálaszTörlés
  2. Lesz kép kb 1 héten belül 1 Roomtour keretében, addig meg be akarok szerezni 1-2 kis belső tárolót a komódba, mert most csak bloggerinákat megszégyenítő módon behajigáltam a cuccokat :D

    VálaszTörlés
  3. ohh,alig várom! :) nagyon sok szép dolgod van *-*

    VálaszTörlés
  4. huhuuh de jók:) annyira szuper imádom nézegetni más cuccait. az a mini egeres szájfény annyira édes olyan nekem is kellene pont passzolna a gyermeteg lelkemhez. de a tudok is isteniek.

    dyculin.blogspot.com

    VálaszTörlés

Többiek