Mini Haul


Őket vettem szombaton, nem feltétlen a sminkekkel kapcsolatos, de a szépségápolással igen, úgyhogy gondoltam megmutatom első körben, aztán leírom hogy váltak be. 



 1. Gliss Kur Hair repair folyékony keratin komplexxel
Ő egy folyékony balzsam lenne, keratin komplexxel, azt ígéri, hogy könnyebben kifésülhető a haj tőle, fényesebb lesz, és a keratin miatt egészségesebb.

Őt azért vettem, mert elfogyott a lattés hajpakolásom, azért vettem, mert ismervén magam nem holnap jutok el fodrászkellékesbe, és nem akarom hogy addig is védelem nélkül legyen a hajam. Pumpás kiszerelésű, 200 ml. 800 Ft-ért vettem, szerintem Rossmannban drágább, de tekintve h a nagy bödönös lattés pakolás egy ezres nem volt olcsó, de ha jó, akkor ez nem is érdekel :).


2. Pantene Pro-v Ice shine sampon
Eddig az Aqua Lightot használtam, most is azt akartam venni, de mivel ez pont ugyanúgy néz ki, mint az, én meg figyelmetlen voltam, ő jött velem haza. Nos, nem tudom itthon kapni-e, mert 1 büdös szó nincs rajta magyarul, a nevén kívül minden német és/vagy francia. De neten utána néztem, azt ígéri, hogy nagyon fényes lesz tőle a haj, meg egészséges satöbbi. Remélem lesz olyan jó, mint az Aqua light.


3. Right guard women, Xtreme dry
Nagyon sok jót hallottam róla, úgy mentem a kis üzletbe, hogy valami jó és nem túl tolakodó illatú deot keresek. Ők pedig automatikusan ezt adták, azt mondják nagyon jó, viszik mint a cukrot. 
Eddig 1x használtam, az illata kellemes, nem tolakodó valóban, méretre elég nagy, 150 ml (én eddig a kicsi Angel Star Niveát használtam, ahhoz képest mondom nagynak) és használt eddig.
És az van ráírva, hogy 72 órás védelem, erről had ne mondjam mik jutottak eszembe :D.


4. HiGeen antibakteriális kézmosó, Filo. 
Elpusztítja a baktériumok 99%-át.
Kis elefántos cuki, aki BKV-n utazik annak must have darab :D


5. Nivea Creme
Biztosan volt már mindenkinek, ha más nem anyukáknak, nagymamáknak. Szerintem kihagyhatatlan, a sokoldalúsága miatt. Arcra, kézre, száraz testfelületekre, sminklemosásra is tökéletesen alkalmas. 


6. Quianyu mono
Nagyon szép fémes lilás színe van, láttam már több lánynál ezt a fajta monot úgyhogy bátran mertem megvenni. Valóban nagyon jól pigmentált, szép színe van, hát a neve meg + pont :D



 Ti használjátok bármelyiket ezek közül? Vélemény?

This entry was posted on 2011. október 23., vasárnap and is filed under ,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Mini Haul”

  1. Nagyon szép szinű a szemhéjpúder! Megszeretném kérdezni még, hogy milyen tapasztalaid vannak az előző Pantene samponoddal. Köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, nekem is nagyon tetszik :$
    Hát az Aqua Lighttal nagyon jó tapasztalataim vannak. Eddig egy ilyen nagy flakont használtam el, de nagyon működik. Kezdjük az árával, a nagy flakon 1200 a kicsi 800. Először sokalltam, de nagyon sokáig elég volt, a nagy flakon Augusztus elejétól októberig kitartott úgy, hogy 2-3 naponta megmosom a hajam és mint láthatod elég hoszsú is. Aztán a hatása. Nekem általában az a problémám, hogy a samponok elnehezítik a hajam, 2.-3. nap már nagyon semmilyen. Na az Aqua Ligttól tök más a tapintása, sokkal "könnyebb" a textúrája, kevésbé zsírosodik. Ki tudtam tolni a hajmosást 1-1 nappal legalább. Szép fényes tőle. Tulajdonképpen csak ajánlani tudom. Remélem segítettem :).

    VálaszTörlés

Többiek