DM kupon beváltása, plusz pár fülbevaló.

Na, hát őt vettem a DM 50%os kuponjával. Igazából nem volt semmire szükségem, spirálom is több van mint az indokolt lenne, alapozóval is el vagyok látva, nem igazán volt ötletem, aztán valahol megláttam ezt a matt finishű rúzscsodát, és éreztem, hogy kell. Amúgy teljes áron sem 1 nagy összeg, mert 1200 azt hiszem, de hát ha van az embernek kuponja akkor nehogymárne :D.

Ilyen eperrózsaszín, nincs nagy színválaszték amúgy, kétféle rózsaszín, 1 nude, meg még ha jól emlékszem 2 szín, de azok sötétek voltak, nem is maradtak meg bennem.

Nek ilyen kis szép fedése és színe van, 2 mártással tökéletesen befedi az ajkakat

Itt  felkenés után rögtön, kis csalással, mert kentem alá ajakápolót, mivel eléggé kihozza a szájon az egyenlelenségeket, hasonlóan az ajakfilchez. 

De aztán száradás után ilyen matt lett.
Tartósságát tekitnve, csak ivással bírt olyan 4-5 órát. Evést eléggé megsínyi szegény.


És vettem 3 fülcsit, mert mostanában soknak elvesztettem a felét (látod lányom ezért nem kellett volna anno fület tágítani, minden kiesik belőlük)

Ő egy ezüst kagylós, az üzletben ilyen rózsás-aranyosnak tűnt a fények miatt, de ezüstnek sem rossz.

Ő egy ilyen giganagy körfüli, mert múlthéten azt is elvesztettem :D


És a szerelem, a pillangós.


Ti mire váltottátok be az 50%os kupont? :)

This entry was posted on 2011. október 11., kedd and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “DM kupon beváltása, plusz pár fülbevaló.”

  1. Wáooo! Nagyon tetszik a Manhattan csoda! Színre is és azért is mert matt! A fülbevalókról ne is beszéljünk, mert fülbevaló mániás vagyok és annyi van hogy jaaaj! :D

    VálaszTörlés
  2. Én is kinéztem a Manhattan szájfényt, de aztán mégsem vettem meg.

    VálaszTörlés
  3. Én egész végig dolgoztam hétvégén, pénteken meg egyéb programom volt, tehát időm sem lett volna elmenni-még filózom rajta, hogy ez áldás vagy átok :D...

    VálaszTörlés
  4. nekem is van ilyen szájfényem a nude és imáááádom :)

    VálaszTörlés
  5. @Zsanci: én csak ajánlani tudom, tényleg nagyon jó a színe, tartós és még csak nem is drága :). A fülbevalók , hát ne is mondd, én is gyűjtöm őket, már lassan nem férnek el :D.
    @doroffee: Szerintem ne bánd, hogy nem tudtál menni Glamour napozni, mert 1 csomó kidobott pénztől menekültél meg :D. Én sem vettem sok mindent, direkt ezért, ilyenkor az akciók miatt nálam elég sok impulzus vásárlás születik.
    Thündérke: Tudom, láttam nálad, szerintem azt is megveszem, mert nagyon tetszik :$

    VálaszTörlés

Többiek