Nyereményjáték tapasztalatok + sorsolás

Ma zárult le az első nyereményjátékom, illetve pont egybe esett a fél éves blogszülinappal, de erről majd később, most beszéljünk a nyereményjátékról.

Egészen pontosan 57-en jelentkeztetek, összesen 168 eséllyel. Ez nagyon jó kis szám, köszönöm nektek!


A nyertesekért, és egyéb tapasztalatokért kattints a Tovább-ra :)





Akkor pedig lássuk a tapasztalatokat:
- Tudom, kicsit túl volt bonyolítva a nyereményjáték, ez ott jött le a leginkább, hogy mindenki össze-vissza írta az esélyeket, van aki a + esélyeket írta oda, van aki összesen, és ennek végtelen permutációja, ez persze nem a ti hibátok, én bonyolítottam túl, megpróbálok legközelebb egyértelműbb lenni.
- A facebookos megosztással kapcsolatban az volt a tapasztalatom, hogy nagyon sokan "döglött" linkeket adtatok, nem nyilvános üzenőfalakra, például. De volt olyan is, aki nem küldte el a printet, pedig azt írta, hogy igen. Ezért kizárás természetesen nem járt, de ugyanakkor a plusz esélyt sem adhattam meg, mert a többiekkel szemben így igazságos.
- A kommentelős plusz esélynél többen odaírtátok, hogy kommenteltem, link nélkül...na most remélem sejthető, hogy nem néztem utána minden bejegyzés alatt, hogy így volt-e.
- Illetve voltak, akik többször jelentkeztek, ez bárkivel előfordul, én is sokszor elfelejtem, hogy már jelentkeztem valahol. Náluk az első jelentkezést vettem figyelembe, a másodikat kitöröltem, de kizárás ezért sem járt.
- Továbbá, ha valamire azt írom hogy ALAPFELTÉTELE a jelentkezésnek (itt a mi tetszik és mi nem-re gondolok) akkor szerintem egyértelmű hogy várok valamit rá. Sokan ezt kihagytátok, de ezért sem zártam ki senkit, ezúttal.

Tulajdonképpen mondhatjuk, hogy eléggé vajszívű voltam :D

Na, és akkor jöjjön, amiket TI írtatok rólam:
- Az első és a legmegosztóbb pont az a blog "ruhája" volt. Na, itt voltak akiknek kifejezetten tetszett, és akiknek nagyon nem. Megmondom őszintén, magam sem vagyok megelégedve vele, de sajnos egyik előre gyártott neten talált template sem én vagyok, szóval maradjunk annyiban, hogy addig marad ez a ruci, amíg nem találok egy tökéleteset, illetve már zajlanak a munkálatok azzal kapcsolatban, hogy csináltatok egyet, a kedvetekért, és persze a sajátomért :).
- Volt, aki azt írta, hogy nem szereti a TAG-eket a blogokon, hát nem tudom megígérni, hogy soha nem lesz, de igyekszem csökkenteni őket
- Írtátok a step-by-step sminkeket, hogy szívesen látnátok, úgyhogy igyekszem majd ilyeneket is gyártani az esetleg bonyolultabb sminkekhez.
- A ruhás/kiegészítős posztokat is igyekszem sűríteni, kérésre
- A natúrabb sminkeket már automatikusan elkezdtem bevezetni egy ideje
- Emese kérésére lesz room tour is a jövőben :D.
- Említettétek a helyesírást is, na ez nagy gyenge pontom, mert kifejezetten a lustaságból fakad, sajnos, igyekszem rá ügyelni a jövőben :).
- És drága Anett barátnőm sérelmezi, hogy nem reklámozom őt eléggé, úgyhogy ennek is muszáj leszek eleget tenni :D.




Na, és akkor most jöjjön az, amire amúgy is mindenki kíváncsi a sok szájtépés helyett :D




...DOBPERGÉS...



Az L.A. makeup csomagot nyerte: 


Kittiie

A H&M csomagot nyerte:


Nikusz 90

Hát igazán gratulálok lányok! Küldök a megadott címetekre 1-1 emailt, és 30.-tól 5 napotok van jelentkezni, akár az emailre, akár itt kommentben, ha ez nem történik meg, újrasorsolok, 10. 04-én.


A többiek pedig ne csüggedjenek, mert a közeljövőre tartogatok 1-2 meglepetést számotokra :)

This entry was posted on 2011. szeptember 30., péntek and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Nyereményjáték tapasztalatok + sorsolás”

  1. NYERTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM! :) Nagyon boldog vagyok, köszönöm szépen! :) Válaszoltam már az e-mailra is! :) Köszikösziköszi! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is nyertem!!!! Úgy örülök neki! Már írtam is mailt. Kittiienek pedig gratulálok! :)
    Még egyszer köszi!

    VálaszTörlés
  3. nikusz90: köszi szépen, ez a nap akkor neked is jól indult! :) Én is gratulálok neked!

    VálaszTörlés
  4. gratulaaaa lányok :D Várom a room tour-t :D

    VálaszTörlés

Többiek