FOTD: eye candy

 A pink maradt, viszont a nude színt kicseréltem a You Rock! paletta kékjével. Ha csak úgy csináltam volna, valószínű nem ezt a kéket választom, és még 1 kis sárgát is rádobok, de mivel dolgozni mentem, jó volt ez így.




Kicsit megpöcköltem a színeket, mert nagyon fakó volt a napfénynél (élőben sem volt sokkal élénkebb) az a baj ezzel a kékkel, hogy elkezdem elsatírozni és meghal a szín, fehér lesz. 

A változatosság kedvéért nem tusvonalat húztam,  hanem a Sun Club vízálló szemcerkával kontúroztam, annyira szépen kellemesen csillog, de számomra rejtély miért pereg le. 

És a változatosság kedvéért nem csináltam közelit sem, elfelejtettem, bocsi :s

Terméklistát nem nagyon írok, mert ami fontos volt leírtam, a többi pedig általában minden nap ugyanaz, alapozás bronzosító, púder, spirál, ilyenek. 
Ja ami még talán fontos, hogy a számon az Astor VIP rúzs van, 102 Pink Impulse árnyalat. Utoljára őt vettem, még nem is nagyon használtam, egyébként diszkrét és szép színe van, inkább csak csillog. Azt írja, hogy 9 órán át tartó szín...hát hogyne :D. 

This entry was posted on 2011. szeptember 2., péntek and is filed under ,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “FOTD: eye candy”

Többiek