NYC ajakfilc

 Az úgy volt, hogy még balcsin éreztem azt, hogy 40 fokban nem rúzsoznék, de mivel a szemet sem nagyon festettem, úgy éreztem kell valami, ami a számon van. Éreztem, hogy el kell veszítenem az ajakfilc-szüzességem :D. Nézegettem a színeket, de mind eléggé sötét...igazából a Max Factorra fájt a fogam, dehát tudtam, hogy azokat a színeket nem használnám..Ezért maradt az NYC, gondoltam 1 próbát megér, az ára sem rossz, de engem a szín fogott meg, ja és ráadásul végre raktak testereket is, eddig ez tartott vissza. Már jó 1 hónapja megvan, és már akartam róla írni, de Zsófi is pont írt róla, nem akartam aznap

Ő jött haza velem, a legvilágosabb, amit találtam:

NYC lipstain 490, Persistent Pink árnyalat. 
Csomagolásról: az van ráírva, h 16H, a színe meg (elvileg) tükrözi a szájfilc színét, mondjuk cs nagyjából de ok, nem rossz ötlet. A kupakja jól záródik. 




 A hegy:
Eléggé hegyes, és hosszú, a hegy pedig hamar elhajlik, ezt próbáltam szemléltetni. Egyébként ez nem különösebben zavaró. Az viszont eléggé, h ha nem fejjel lefele tárolod, akkor kiszárad, viszotn mondjuk nesszeszerben az nem túl könnyű. Am ha kicsit megrázzuk helyrejön.

Ilyen kézen


És ilyen szájon.

Néhány gondolat róla:
Ára: 1100 körül, szerintem az ára baráti, bár tény, hogy többet nem igen ér. 5/4
Csomagolás: Tartós, strapabíró 5/5
Íz/illat: borzasztó szerintem amikor megnyalom aszámat érzem ezt a mű ízt... illata nincs 5/2
Szín: a színe szerintem jó, a legvilágosabb, ami kapható, az speciel tetszik 5/5
Tartósság: hát 16 óra semmiképp, legyen 1-2 max...mondjuk ennél a színnél előny, h nem ordít ha kopik. 5/3

Összességében: 25/19
Nem katasztrofális valami, sőőt, de szájfilcnél talán megéri drágábbat választani, ha valóban  tartósat akarunk, és ha szeretjük a sötétebb színeket.

Nektek van már ajakfilcetek? És ha igen melyik és hogy vált be ?:)

This entry was posted on 2011. augusztus 30., kedd and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “NYC ajakfilc”

  1. ez jól néz ki. nekem van már egy, de a barackos nude színből sötétvörös lett a számon.. azóta nem vettem többet:D

    VálaszTörlés
  2. ez nekem is megvan(meg égegy nycös), nekem a legnegatívabb az benne, hogy nagyon szárít, viszont pont emiatt kipróbáltam ajakápolóval, és úgy meg egy annyira gyönyörű pink hosszantartó színt kaptam, hogy szereleeeem.:D

    VálaszTörlés
  3. az Essence világosabbik ajakfilcét nem próbáltad?:) ennél sokkal szebb a színe, tartós is na meg olcsóbb is, én imádom:D

    VálaszTörlés
  4. Rami: engem is nagyon szárít, énis ajakápolóval használom.
    Dia, ha azt mondod jó, akkor lehet levadászom még amíg lehet :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem egy sötétebb NYC van, de nem lettünk kebelbarátok, a világosabb essence filccel azonban jóban vagyok. :) Viszont a Tiednek tetszik a színe. :)

    VálaszTörlés

Többiek