Naked paletta helyett

A story:

 Gondolom nem vagyok egyedül vele, hogy nagyon elfogadnék egy Urban Decay Naked palettát, viszont a nehéz beszerezhetősége és az ára eléggé visszatartó tényező, sajnos :\
Viszont úgy éreztem hogy ahelyett, vagy addig is, amíg nem szerzek be egyet, kellene egy olyan paletta, amiben föld színek vannak. Tudtam, hogy van egy ilyen színekben pompázó CS paletta is, de nekem elég pár ilyen szín is, tudom, hogy azt nem használnám ki. Ekkor jött a képbe Eme, aki a blogján írta, hogy az L.A colorsnál leárazások vannak, hát gondoltam munka után benézek. Főleg ezek a beauty csomagok érdekeltek, mert 50%-al le vannak árazva, amúgy az alapozók is fél áron vannak, tehát aki ki akarta próbálni az L.A-s alapozót annak itt az idő ^^

Tehát 2 csomagot vettem, ami mellé kaptam 1 ilyen kis szórólapot, ami 50%-os kupon bármire, augusztus 27.-én (Azért irtam így körbe, mert mondta az eladó csajszi, hogy már elfogytak a kuponok, ezért a blokkra írta rá ezeket a dolgokat, de nagyon aranyos volt, mert simán elbliccelhette volna, úgyse tudom meg.)
Lássuk az 1. csomagot:
Ő lenne az én Naked palettám,  bár nem UD, de azért eléggé meg vagyok vele elégedve, majd meglátjátok miért. 




Itt ezen a fotón szerintem látszik, hogy vannak benne egyaránt szaténfényű illetve matt színek is. 6 szatén, és 4 matt árnyalatot kapunk. Ha nagyban megnézitek a képet, akkor látszik mennyire kellemes kis színek. 

És íme a swachok: 1 rétegben applikátorral, alap nélküli bőrfelületre. Ha nagyon kukacoskodni akarok, akkor azt tudom mondani, hogy a fehér a zsenge pont, de egyébként nagyon ritkán találkozom jó fehérrel, (egyedül 1 alverde palettában leltem a tökéletesre) a felső sorban a középső szín egyébként nagyon gyengének néz ki, pedig nem az, csak nagyon olyasmi mint a kezem :D. 

Összességében azt tudom mondani, meg vagyok vele elégedve, így első körben. 
Szerintem 10/9, ja és a legfontosabb, az eredeti ára 1200, és akkor ki tudjátok számolni én mennyiért hoztam el, de egyébként a teljes árát is simán megéri, szerintem. 

Nektek hogy tetszik? Ti is vásároltatok a leárazáskor az L.A colorsnál? :)

This entry was posted on 2011. augusztus 19., péntek and is filed under ,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Naked paletta helyett”

  1. Vááá de irigyellek, én is rá vágytam, de nekem már nem jutott belőle =/ De nembaj, van másik megoldásom az Urban Decay Nakedre is és másik L.A. makeup mini palettám is =)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper. Én is vettem 2 Beauty csomagot így a leárazás miatt. Nagyon szeretem ezeket, már tavasszal is beszereztem párat, de most emiatt muszáj volt még vennem.:D:D
    Ez tényleg nagyon jó alternatíva a Naked palettára.;)
    (Andi)

    VálaszTörlés

Többiek