Fafi smink FOTD (019)


Bizonyára sokan ismeritek a Fafi jelenséget, jelen van az interneten, volt már Limitált MAC kollekciója, az Adidas cipőket is díszítették már, sőt mi több, Chanel táskákon is díszelegnek. 





A Fafi figuráknak igen jellegzetes tulajdonságai vannak: szivecske az arcon, hansúlyos szem, színes haj és/vagy hajbavaló, erősen kivágott ruhák. 

A ruha részével nem tudok szolgálni, a többit megpróbáltam, íme:


Hogy őszinte legyek, mióta elkezdtem a blogolást el akartam készíteni ezt a sminket. Vagy inkább maszkot? Nem is tudom, de, hogy nem utcai viseletnek készült, az nyilvánvaló :D. Viszont mondjuk egy farsangra, vagy halloweenre teljesen el tudom képzelni, mondjuk egy színes parókával. 


Nagyon egyszerű elkészíteni ezta sminket, csak egy élénk rúzs, és egy fekete szemceruza szükségeltetik, az, hogy ki miből csinálja meg a szívecskét, hát ott a lehetőségek végtelenek. Lehet bekevert szemhéjpúderből, akár rúzzsal, szemceruzával, én például a Miss Rose krémes pirosítóval csináltam.


Először egy szájceruzával megrajzoltam a szív körül a körvonalakat, majd kitöltöttem. Fehér szemhéjpúderrel tettem rá némi "fényt", és ezt alkalmaztam a számnál is középen. Matt festékekkel dolgoztam, szerintem ennél a karakternél ez fontos. 


Na és ez lenne a B) verzió, itt ilyen világoskék szemhéjpúderrel feldobtam a szemem. Így még színesebb lett az összhatás, szívem szerint valami sárgát csempésztem volna a sminket.


A szemöldök, nos az egy nehéz kérdés volt, mert a legtöbb Fafi karakternél nem látszik a szemöldök, a pónifrufru miatt. Így nem is hangsúlyoztam ki nagyon, egy kis barna szemhéjpúderrel átmentem rajta. 


Mit szóltok hozzá? :D 

This entry was posted on 2011. augusztus 12., péntek and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Fafi smink FOTD (019)”

Többiek