Essence leárazott és nem leárazott termékek Haul I. Siófok

Szilvi barátnőmet kísértem ki a siófoki vonatállomásra, aztán valahogy ottragadtam. Jó, na szánt szándékkal ragadtam ott, tudtam, hogy van a városban egy Rossmann, és minenképp akartam némi cucchoz jutni, mert féltem, mire hazaérek már le lesznek fosztva az állványok (nem tévedtem sokat). Húú nagyon elvesztem ott a Siófoki forgatagban, a Balaton-parti részen már egészen jól eligazodom, viszont a másik oldalon, a városban eléggé bajban voltam, de a segítőkész járókelők útbaigazítottak.


A Tovább gomb után részletesebben is olvashatsz róluk 

Amiket mindenképp be akartam szerezni:

1 quattro szemhéjpúder
1 pirosító ecset
1 tus
1 szempillaspirál
2 bronzosító

Ebből amiket első körben be tudtam szerezni:



Essence quattro: chic-ify
Alap nélkül, 1 rétegben, ujjal húzva. 


Amit még beszereztem, a sokak által negatívan véleményezett You Rock! paletta. Nagyon sok véleményt olvastam róla, tehát tisztában voltam vele, mit vállalok, ha megveszem. Én egyáltalán nem tartom rossz vételnek, pont ilyen színekre vágytam mostanában, visszafogott, matt, világos színekre. Tetszik a csomagolás is (UD szerelem) és, hogy van benne szemceruza is, mert a kétvégű applikátor-ecset említésre sem méltó. Ami eddig visszatartott tőle, az volt, hogy a Pesti Rossmannokban szét voltak barmolva a paletták. Hiányzott belőlük a szemceruza, illetve bele volt nyúlkálva. Ezt mondjuk meg lehetne előzni az NYC-hez hasonló csomagolás, hogy minden fóliában van. Tudom, hogy ez elsősorban emberi hozzáállás kérdése lenne, de számomra feldolgozhatatlan milyen emberek (nők) vannak. Meg kell jegyeznem, hogy a Siófoki Rossmannban nem találkoztam ilyennel.

A minták 1 rétegben, alap nélkül ujjal húzva

Essence tus, a vízálló testvére már megvolt, de akartam 1 nem vízállót is, pláne 300-ért.
Húztam 1 vastag és vékony vonalat, az 1. vonalat ne nézzétek, bénáztam :D.

És végül 1 szájfény, amit nem akartam megvenni, de megtetszett a színe. Az illata elképesztően finom, és közepesen ragadós. 
Essence XXXL nudes 02 light candy

This entry was posted on 2011. augusztus 9., kedd and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Essence leárazott és nem leárazott termékek Haul I. Siófok”

  1. Imádom azt a palettát:$
    Ha van kedved, nézz be hozzám is:
    www.parafeminas.blogspot.com

    VálaszTörlés

Többiek