Nagy Zsákmányos poszt

Na szóval...hát igen, mint mindnekit engem is be szokott szippantani ilyenkor a nagy nyári leárazás-mumus. Minden évben júliusban egy nagyobb összeget költök hasznos és olykor haszontalan dolgokra, amiket nevetségesen leárazva veszek. Anyukámék ilyenkor fogják a fejüket amikor olyan pakkal érkezek haza, mint az amcsi filmekben, kár hogy nincsenek világmárkák köztük,  1-2 Chanel doboznak és hasonlóknak nagyon örülnék :$. Na de majd annak is eljön a maga ideje, addig meg maradnak a koromnak még pont hogy megfelelő márkák, meg a sok-sok boldogság amit 1-1 ilyen vásárlás után érzek :D.


1. Helyszín: Retro Jeans

Na hát vele elég ambivalens érzéseim vannak, mármit a márkával kapcsolatban. Nem tudom, hogy más városokban ez hogy van, de itt Pesten pl. évekig "köcsögmárkának" számított. Ezzel nem szeretnék senkit megsérteni aki netán szereti ezt a márkát, ez csupán annyit jelent, hogy már-már sztereotíp márkává nőtte ki magát itt pesten, általában a homo metroszexuális fiúk, és a jellemtelenebb ámde annál tehetősebb lányok körében volt elterjedt évekig, mára, ahogy látom normalizálódott a helyzet. Ez volt a fő ok, amiért óckodtam tőle évekig. Aztán vannak még itt ellenérvek dögivel, pl hogy az L-es méret az valahogy náluk akkora, hogy kb a köldökömig ér, és lenyomja a cicim, pedig átlalában az L bőven elég mindenhol, sőt van sok hely, ahol már inkább M-est veszek. Most így hirtelen nem is tudom, hogy van-e náluk egyáltalán XL méret, de én 1x megpróbáltam egy L-es felsőt, belenéztem a tükörbe, és utána szerintem napokig fagyival a számban sírtam a sarokban, hogy milyen kövér vagyok :D. Harmadrészt pedig az árak. Oké, hogy a mai divatnak uszkve nem hogy megfelelnek, de sokszor a mai urbánus trend diktálói, godolok itt arra, hogy pl a kockás inget talán ők hozták vissza először a köztudatba, bár lehet, hogy tévedek, anno nem voltam valami nagy divat-fan. Na de mindegy is, lényeg hogy számomra az áraik elég húzósak. 1 szimpla  pamut felső, Retro felirattal 4-6 ezer forint. Nem...esetemben ez a maximális pénzkidobást jelenti, még ha saját keresettel rendelkeznék is meggondolnám, de így, hogy nem, így meg még jobban meggondolom. Na szó mi szó, nem tértem be az említett üzletbe kb 2 éve, most viszont már hogy a kedélyek lenyugodni látszanak Retro ügyben gondoltam betekintést nyerek. És gyerekeeek, milyen jól tettem:

Őket zsákányoltam <3 szívem csücskei :D.
Na hát a felsők körében körül se néztem inkább, lelki nyugalmamat tetézve, ezek a papucsok viszont már a kirakatban nagyon tetszettek szóval úgy gondoltam szeretnék gazdagodni 1 ilyennel, nagyon tetszik, hogy nem a klasszikus lábujjközös, főleg hogy abból már 1 ideje csak és kizárólag Havaiianast vásárolok, kényelmes, nem kopik szép és ár-érték arányban olcsó, én imádom őket. Ja és nem törik a lábat még az érzékenyebb lábúaknak sem. Nekem általában kikezdik az ilyen papucsok a lábujj-közöm, na de ennyit a reklámról. Egyébként ami nekem mostanában nagyon feltűnt, hogy leszoktak a papírszatyikról az üzletekben. Ami szerintem kár :(. Már a Zarában sem azt kapni, most ahogy láttam a Retroban sem, pedig úgy szerettem a kis papirtasikat. 

1. áldozat:
Műbőr, fehér, szegecses... nem kicsi és nem is túl nagy, mondhatni ideáls. Feldob 1 farmer-póló szettet, vagy akár 1 partyszerelést.  Eredeti ára: 9000, én pedig 4500-ért hoztam el. Szerintem nagyon jutányos volt így, tekintve hogy a New Yorkerben ilyen kis semmi táskák 2500-3000 forintok. 

Ilyen kis cuki biléta volt hozzá :3 


Na és ő lenne a papucs a lábamon, tudom hogy kis nyomi lábujjaim vanak :D.


2. Helszín: Kenvelo

Hmm Kenvelohoz a hozzállásom kb a 0, van 1-2 felsőm de azok is inkább impulzus-szerűen vásárlódtak, ennyi.  Most is csak a kíváncsiság hajtott. Na szóval ezt a fülbit vettük, én és Cinti 1-1-et. 2000 Forintról 400ra volt leárazva. Na most ezdiáig oké, viszont a pénztárnál a csaj leszedte...mit leszedte, leerőszakolta arról a kis műanyag tartókáról amin a fülbevalók lenni szoktak, amin rajta van az ár meg a vonalkód ilyenek. Amúgy ilyennel még nem találkoztam, átlalában azzal együtt szokták adni a cuccokat. Na ezzel most nem is lenne gond, de ahogy leszedte erről a tartóról elég agresszív módon, a fülbetevő kis izéje meglazult, mire hazaértem már meg se volt. Még szerencse hogy van jópár darab, berendeltem még amikor sütigyurmáztam. De egyéb esetben nagyon felháborítana. Mondjuk így is. 

Ilyen kis szegecses, egyébként nagyon tetszik, tök vagány.

3. Helyszín: New Yorker

New Yorker...szeretem, na valljuk be. Kiegészítőit is, felsőit is cipőit is, mindent. Változó árkategóriájú cuccai vannak, van amit pofátlanul drágán árulnak, a többit elég jutányosan. Legtöbbször a Váci utcában vásárlok, ott a legalsó szinten egész évben vannak leértékelt cuccok, szeretem ezt a hozzáállást. 

1. Felső:



 Mindenképp akartam 1 fekete atlétát mert az még nem volt. Elsősorban sima minta nélkülit akartam, de azok mindd amiket találtam, olyan rövidek voltak, nem jöttek be. Ezz viszont betalált. Mind a felirat, mind a masni  rajta, nagyon kis édes :3. 1500.

2. Felső:

Barna, nagyon cuki mintával, nem tudom tovább magyarázni a miérteket, 800 Forint volt, ha ez oknak elég :D

Balerinacipő:


1 szezonban 2-3-at elfogyasztok, szeretem mert kényelmes, cuki és mert amikor már meggyötörte a lábam a magassarkú, megmenti az életem :D. 4000-ről 1500.  Nagyon szép márványmintás és a masni is tetszik rajta.

4. Helyszín: Terranova

Eleinte nagyon-nagyon szerettem. Jó kis ruhák elérhető áron. Aztán mostanában elszaladt velük a ló... árban értem főleg. Azóta már nemigen járok be, csak ha leárazás van, most kifejezetten nem bántam meg:

Partyfelső, csőtop, csupa flitter, és így nem látszik de egyébként a flitterek virágmintát rajzolnak ki. És ami naaagy nagy +, hogy olyan csőtop, ami takarja a vesét, nem lóg ki semmim belőle, passzés derekú, teliltalálat. (asszem) 4000-ről 990.

5. Helyszín: Müller

Kíváncsi voltam épp milyen kollekciók vannak most bent Essence és Catrice terén, meg NYX cuccokon ámuldozni, + a Bourjois monok közül szerelembe estem azzal, amelyiknek nem tudom a számát, fekete és zölden csillog. Plastic Tinkerbell egyik videójában készít vele sminket, de videóban nem jött át annyira, hogy ez ilyen gyönyörű. Legközelebb tuti megveszem. 

Végül ez jött velem haza:
Hello Kitty mániám kiteljesítése.

 Ilyen kis cuki doboz 1 nagy strasszal, amúgy keksz volt benne de az említésre sem méltó, amúgy sem azért vettem :D. 890,-


 6. Helyszín: Rossmann+DM

Ezt most nem bontottam külön, bocsi :S:D Modanom sem kell, hogy úgy mentem be, hogy nem akarok venni semmit :D.

Csoportkép

Első alany ez a fésülés könnyitő lötyi. A fodrászomnak mondtam, hogy elég nehezen kezelhető a hajam,  nagyon nehezen tudom kifésülni, csomósodik stb. Ez azért van mert elég sűrű. Ő mondta, hogy nem ártana beszerezni egy ilyet, nekem pedig ez volt a legszimpibb.

Már használom pár napja, napi 2x, tényleg nagyon jó. Nagyon megkönnyíti a fésülést, csak ajánlan tudom azoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek. 500 Ft.

Alverde pirosító stift

Az, hogy pirosító, erős túlzás, világos rózsaszín, már-már fehér. Highlighernek használom. 

Egyébként az állaga nekem kicsit kemény, először nagyon furcsa volt, de meg lehet szokni, ujjal elég jól el lehet oszlatni.

 És a swatch. Látszik is mennyire világos, de highlighternek nagyon szépen csillog/fénylik.

3. Maybelline folyékony rúzs. 

Nem tudom a nevét, lekapartam róla minden matricát, sajnálom ez mot amatőr volt tőlem. Egyébként nagyon szép színe van, 535 Vibrant Violet árnyalat. 


Lilás-rózsazsínes, ilyen színem még nem volt. 

Két Lovely Terra Cotta 5-ös szemhéjpúder. Velük már rég szemeztem, meg jókat is hallottam/olvastam róluk, továbbá gyönyörűséges színekben kaphatóak. Csak eddig valahogy kimaradtak az életemből.  

Ő az első, a 06-os számú. ezeket nem lehet bekategorizálni, vegyes színek

 És a minták: tudni kell, hogy mivel ők baked-ek (javítsatok ki ha tévedek) ezrét jobb nedvesen használni őket ,de itt a képen az ujjammal swatcholtam alap nélkül, 1 rétegben.
A felét sem adja vissza a fényének, gyönyörűek.

 A másik paletta pedig a 05-ös. Ezekben lilás, meleg színek kaptak helyet.

És a swatchok...ez a paletta közelebb áll a szívemhez a színei miatt de a másik is gyönyörű. 
 Az áruk pedig most 530 Ft/db (+/- 10 Ft)

7. Helyszín: Pimkie

Szeretem, nagyon cuki cuccai vannak, ha be akarom kategorizálni. Különböző árfekvésűek, de szerintem elég jó árakon. Ide is sűrűn betérek. Egyébként itt viszont most tértek rá a papírszatyorra, ami ismét csak +.

Zsákmányok:


Kék cicás napszemüveg, a fekete párja megvan, azt is imádom, kék szemüvegem meg még nem volt. 600 Forinttért pedig nem tudtam otthagyni.

 Ezt a nyakláncot is már kinéztem, de addig nem nagyon vonzott, nem volt motiváció hogy megvegyem, de mivel őt is 600-ra leárazták jött velem ő is.


 8. Helyszín: H&M

A H&M-et évek óta imádom. Kezdve az olcsó kiegészitőktől, a teljesen elérhető árú és jó minőségű ruhákig, továbbá a gyerekosztály édes cuccai sem utolsók. Itt vásárolok talán a legtöbbet.

A csoportkép:
Na itt nem készítettem külön képeket. 
1. Napszemcsi: 250 Ft. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem impulzus vétel volt, annyira még jól sem áll, szerintem lepasszolom a bestemnek.
2. Kézkrém: 250 Ft. Nagyon fincsi Lime illata van, mindig jól jön.
3. Hajpánt: 250 Ft. Már volt egy, de az elszakadt, lehet hogy erősen húztam, lehet hogy alapból hibás volt, nem tudom, de akartam mégegyet, mert nagyon tetszett.
Első körben ezt a három cuccot vettem, 750 Ft-ért, és ha 3db akciós cuccot veszel, kapsz egy 1500-as kártyát, tehát mondhatni ők fizettek, hogy bementem :D.

Őt pedig másodszor vettem, egy kókusz-limeos testpermet, ami a szépsége, hogy nagyon szépen csillog, mind az illata mind a látványa tetszik nagyon, nyári estéken meg nagyon kellemes. 990 Ft. 



Na ennyi lett volna, vásárlás 1 időre letudva, remélem nem untátok magatokat halálra a poszt alatt :D. Ti miket vásároltatok mostanában, illetve mi tetszik/nemtetszik azok közül amiket én zsákányoltam?

This entry was posted on 2011. július 24., vasárnap and is filed under ,,,,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Nagy Zsákmányos poszt”

  1. nagyon jó dolgokat vásároltál :) főleg a táska és a fagyis póló tetszik:) az én stílusom:D a testpermetnek tuti jó illata van :$ kókusz <3

    VálaszTörlés
  2. Szuper dolgokat vettél! Nálam még nem jött el ez az igazi nagy akció vadászat ideje, de már érik! :)

    VálaszTörlés
  3. ajha, ez igen. :) ez egy szép haul. jó dolgokra akadtál rá. :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon tetszenek a zsákmányaid! :))

    VálaszTörlés

Többiek