Fontos kérdés

Nagyon sokatoknál látom, hogy szeretnétek változtatni az életmódotokon. Szerintem azt nem kell részleteznem, hogy a legtöbbünk "helytelenül" él, ez részben a rohanó világnak köszönhető, de örömmel látom, hogy nagyon sokan szeretnétek változatni rajta. Amikor először eszembe jutott ez az egész, az akkor volt, amikor Timike életmódos cikkjeit olvastam. Nagyon tetszenek a gondolatai ezzel kapcsolatban, viszont én pont a másik oldalról indultam, mint ő, ő a túlzott soványsága miatt akart egészségesebben élni,  én viszont jelentős túlsúllyal küszködtem, és némileg küszködök ma is.


Amikor el kellett árulnom magamról 10 dolgot, akkor azt is beleírtam, hogy már 30 kilótól megszabadultam. Nagyon sok mindent megtapasztaltam az "út" során, viszont valahogy...talán lustaságból, talán a párkapcsolat kényelméből fakadóan már szedtem vissza jópár kilót, és nem szeretnék visszatérni az út elejére, ezért szeretném ott folytatni, ahol abbahagytam.

A kérdés az lenne, hogy lenne-e rá igényetek, hogy egy blog formájában megosszam veletek a tapasztalataimat a "fogyiipar" különböző termékeivel és módszereivel kapcsolatban, illetve hogy nekem mi vált be és mi nem. Nem olyan típusú blgora gondolok, ahol minden nap megírom mit ettem és hány kiló vagyok, hanem általánosságban.

Kérdés: Mit szólnátok ehhez?

This entry was posted on 2011. július 30., szombat and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Fontos kérdés”

  1. Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy Neked mi vált be :)

    VálaszTörlés
  2. Én is támogatom az ötletet,figyelemmel kísérném az biztos :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is jó ötlet! Én is állandóan szenvedek a fogyókúrákkal, igazán jó lenne mások tapasztalatait is olvasni:)

    VálaszTörlés
  4. Szuper ötlet! :)
    Fogyókúrák világa ismerős, sajnos :( Szívesen olvasnék arról, Te hogy csinálod, Neked mi vált be!

    VálaszTörlés

Többiek