Bulis smink (FOTD 016)

Na hát tegnap bulizni mentünk, de sajnos a lelkesedés nagyobb volt, mint amekkora buli kerekedett belőle, ennek ellenére jól éreztük magunkat, de az inkább a városban csámborgás miatt volt :D.
Nem csináltam outfit képet, mert nem "kiöltözős" bulihelyre mentünk, ahhoz most annyira nem volt kedvem borzalmasan elkényelmesedtem és meghíztam, fujj . 

Vizsont gondoltam, hogy akkor már egy extrább sminket csinálok, ami azért meg sem olyan brutál csillogós bulis, na ez lett: 


Na most az a helyzet, hogy minden valami elképesztő ufo fejem van, viszont már annyira késésben voltam, hogy nem tudtam sok képet lőni, úgyhogy ebből kell gazdálkodni, gyerekek :D



Na most a smink a következő volt, belső szemzugba fehér, mozgó szemhéjra egy pasztell-rózsaszín, és mélyítővonalba(?) világos lila. Úgy gondoltam, a Miss Sporty Innocence rúzs tökéletesen fog passzolni hozzá. 

 Ja és feldobtam a dolgot még 1 cicásabb tusvonallal


Felhasznált termékek:
Arc: Essence stay all day concleaner
Essence stay all day alapozó
NYC smooth skin púder

Szem:
Catrice szemhéjalapozó
Butterfly mono szemhéjpúder
Alverde 4 ágyas fehérje
Miss Rose paletta lilája
Essence vízálló szemhéjtus
Essence smokey eyes spirál

Száj:
Miss Sporty Innocence rúzs

This entry was posted on 2011. július 3., vasárnap and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Bulis smink (FOTD 016)”

Többiek