Múlt heti vásárlásaim

Már több, mint 1 hete nem írtam, ezért sűrűn elnézést is kérek, de nagyon zsúfolt 1 hetem volt, vizsgáztam is, 2 helyen dolgoztam, és a barátommal is kellett lennem, plusz anyukám is itthon volt szabadságon, akkor már vele is akartam tölteni 1 kis időt, úgyhogy a hetem átszervezésekből és rohanásból állt körülbelül végig, de egyáltalán nem bántam, ha csak nem annyiból, hogy barátaimra most nem nagyon jutott időm. A múlt héten és az az előttin viszont vettem 1-2 dolgot, amit egyesével nem akartam bemutatni, most viszont akkor kapok az alkalmon.

Ez lenne a csoportkép


Ezek pedig az első termékek, amiket mindenképp meg akartam veletek osztani. Szombaton ellátogattunk a kőbányai piacra, általában ott veszünk parfümöt, vettem is egyet, meg fogom mutatni azt is, de először jöjjenek ezek a furi kis szemfestékek. Több helyen is olvastam már, hogy az idei év nagy "slágere" lesz a krémes szemhéjfesték, amivel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak, de ahogy megláttam ezeket a kockába zárt bigyókat, éreztem, hogy vennem kell belőlük. Lengyel termék egyébként, soha sehol nem találkoztam még hasonlóval sem. Először azt hittem szájfények, aztán elolvastam, hogy mégsem, pedig nagyon krémes az állaguk. A standon csak barnás árnyalatok voltak fellelhetőek, azokból viszont vagy 10 féle szín, én ezt a hármat válaszottam, egy arany, egy nude és egy sötétbarna szín, egyébként kódjuk is van, de indokolatlannak érezném most ideírni, mert azt sem tudom, hogy hol lehet fellelni őket, a piacon kívül, szóval sokat nem érnétek el vele, de ha valakinek az oldalát felettébb fúrja a kíváncsiság, akkor természetesen ideírom majd. 300 Ft/db áron jutottam hozzájuk, és úgy voltam vele, hogy ha szemet festeni nem lesznek jók, akkor asztali dísznek is simán elmennek. 


És íme a swatchok. Először simán ujjal swatcoltam, hát úgy igen siralmas eredményt tudtam kihozni belőlük, de nem adtam fel, és milyen jól is tettem, mert ecsettel egyetlen húzással is gyönyörű erős színeket is ki lehet hozni belőlük, a kezemen alap nélkül vannak, vakuval/vaku nélkül fotózva. 


Ezt a palettát a Blaha Lujza téri aluljáróban vettem, ott elég sok féle Miss Rose palettát lehet kapni, és 1-1 fajtán belül is sok változatot, átlag 600-800 forintos áron, aki Pesti, és szeretne Miss Rose palettát, annak mindenképpen ajánlom. Nagyon megtetszett ez a négyes paletta, mert nem rég realizáltam magamban, hogy nincsenek metálfényű színeim. Illetve metálfényűek vannak, viszont arany-ezüst-bronz egyáltalán nincs. Ebben , mint modntam 4 szín található, és pont azok amikre vágytam, arany-ezüst-bronzos és egy amolyan barackos-metál szín. Borzasztóan tetszenek a színei, a minősége pedig a megszokott Miss Rose minőség.


Ő pedig egy ilyen két fázisú szempillaspirál, ugyan annál a standnál vettem, ahol a krémes szemfestékeket, viszont őt nem igazán magamtól akartam, mondjuk úgy, hogy az eladó néni nagyon meggyőző volt :D. Azért is mertem megvenni, mert ilyen Vollaré márkájú alapozóm már van, kaptam, és ahhoz képest hogy 1 olcsó noname márka, meglepően kellemesen csalódtam abban az alapozóban,  nagyon könnyű, egész jól fed, nyárra fogom használni az biztos. Még nem próbáltam ki, de tervezem a héten hogy őt és még 1 Kallos márkájú spirált tesztelek nektek olcsó spirál kategóriában. 



Na és áttértünk a lakkokra. Bevallom ahhoz képest, hogy nemsokára megint műkörmöm lesz, azért beszereztem pár lakkot, mert nem szeretnék "csupasz" körmökkel mászkálni addig sem, viszont 1 színt sem akarok még 2 hétig bámulni, úgyhogy beszereztem az utóbbi 1-2 hétben pár lakkot. Ez a kettő Kallos lakk, őket bátran merem ajánlani mindenkinek, a műkörmös korszakom előtt volt 5-6 féle színem belőle, nagyon gyorsan száradnak, viszonylag tartósak, és gyönyörű színekben kaphatóak. Én 1 fodrászkellékesben jutottam hozzá, 320 Ft/db áron. Egyébként itt jegyezném meg, hogy ezek a LOVE feliratos Kallos dolgok elég jó minőségűek, volt tőlük már szemceruzám is, azzal is megvoltam elégedve, tökéletesen. 


Ezt a lakkot szintén a piacon vettük, szintén annál a standnál, 300 Ft volt, még nem teszteltem, a színe nagyon tetszik, fedőlakknak szántam, de elég jól fed, magában is megállja a helyét. Ja és az üvege is nagyon bejön :D.


Jollie France körömlakk, tőlük rúzsom van mostmár azt hiszem 3 db, azokkal nagyon meg vagyok elégedve, kíváncsi leszek, hogy a körömlakk hogyan teljesít, nem tudom mennyibe kerülhetett, mert anyukám vette. De 300 Ft körül volt az tuti .



Szintén fedőlakknak szánt körömlakk, szerintem a Miss Rose lakkja, mert a rózsa is ugyan olyan, mint a MR cuccokon, illetve valami Rose-os neve van (nem, nincs erőm felállni és megnézni :D)  Különböző méretű csillámok vannak benne, majd ha kipróbáltam, tesztelem.


Ezek pedig a swatchok a lakkokról, nem sorrendben írtam róluk, azért kb felismerhető (remélem) melyik-melyik.




Ezt a parfümöt vettem, Britney Spears Fantasy nevű parfümcsodája, tudom, hogy illatot eléggé nehéz bemutatni így blogon keresztül, annyit mondanék, hogy aki hozzám hasonlóan az édes illatokért van oda, az feltétlen szagolja meg, én is szombaton szagoltam először, de éreztem, hogy ez az én illatom. 
Itt van róla egy kis infó: 
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös

Összetétel: kiwi, licsi, fehér csokoládé, jázmin, orchidea, musk, fák





 Ezt a hajpátnot (kettő volt, a másikat már befogtam) a gyerekosztályon vettem, mindig megszenvedek ezekkel a hajpántokkal, sose fogják be a nagy hajam, mindig lecsúszkálnak, nem jöttem még rá, hogy nagy a fejem, sok a hajam, illetve túl csúszós, vagy én nem tudom, mert a párszáz forintostól a több ezres nike-ig mindenféle van, de egyik sem jött be igazán. Ezt is csak amolyan fellángolásból vettem, de egyáltalán nem bántam meg, mert a második képen bár nem tudom mennyire látszik (ha nem, akkor katt a képre) de van benne egy szilikon csík, ami beleragad a hajba, (félreértés ne essék nem tépi ki meg semmi) és ott tartja, ahová feltettük. Evolúció a hajpántok közt :D.


Végül pedig az én kis szépségem, a korall-színű Adidas Originals tasi, avagy bevásárló szatyor, ki minek mondja, én táskának fogom használni, tetszik, hogy ilyen minimal stílusú, nyárra tökéletes lesz.



Ezt pedig a barátomtól kaptam, a hónapfordulónkra, és nagyon örültem neki, mert nem igazán szoktuk tartani a hónapfordulókat, nem látnám sok értelmét a havonta kötelezően beiktatott ajándékvásárlásnak, viszont cserébe a 11.-e mindig különleges nap szokott lenni, mindenféle kapitalista eszközök nélkül is :). Most viszont meglepett 1 csokor liliommal, ezen a képen csak 1 kis része látszik, mert szegényt nagyon megviselte a meleg,  nem tért magához minden virág miután vízbe tettem, de így is nagyon örültem neki, főleg amikor megláttam, hogy az Örsön 1 csokor virággal vár :$

This entry was posted on 2011. június 14., kedd and is filed under ,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Múlt heti vásárlásaim”

  1. azok a krémes szemhéjfestékek nagyon tetszenek :( majd írj róluk hogyan viselkednek a szemhéjon *.*

    VálaszTörlés
  2. Nekem a midnight fasntasy van meg és az is isteni illatú igazi gyümölcsös nyárias :D áááá imádom

    VálaszTörlés

Többiek