Bukszát villantanak a bloggerinák

Több bloggerina is megosztotta már a facebookján, magam is így találtam rá, de úgy éreztem, nekem is ki kell tennem ide, egyébként kommenteltem is alá (Vo.Olumenn néven ez az accom nagyon sok helyre, nem is tudom már ide miért Biu néven kerültem  fel)



Ez lenne a link, de ha valakinek nincs kedve rákattintani, kiemelek néhány részletet:

„Te, ennek nincs jobb dolga, mint egész nap vásárolgatni, arcot festeni meg körmöt lakkozni? Egyáltalán miből futja?” – kérdezte az egyik ismerősöm, miután megmutattam neki a fiatal lányok legújabb netes őrületét: egy magyar smink- és divatblogot."

...

"És a szépségápolás drága mulatság. A személyes készlet a bukszától meg az igényektől függ. Éppen ezért a bloggerinák gyakran ébresztenek ellenérzést az olvasóikban meg egymásban."

...

"Ugyanakkor az anyagi helyzetükről szinte mindent közzétesznek. A bemutatott kozmetikumok árszínvonala beszédes, és ha egyetlen bejegyzésben húszezer forintnyi kence kerül terítékre, sokan a szívükhöz kapnak"

Na, így nagyjából ennyi lenne, egyébként maga a cikk megfogalmazásban véleményem szerint még csak-csak elmegy, de a lényegét a beauty blogoknak olyan szinten nem fogja meg, amennyire az csak lehet. Először ő maga is boncolgatja az anyagiakat, majd a vége felé elkezd hárítani, hogy nem akarja ő ugyan megszólni ezeket a lányokat, mert ő is blogol és a többi. Na most valami számomra vagy szimpatikus, vagy nem, de ha valamit elkezdek véleménnyel illetni, legyen az akár jó akár rossz, akkor a végén nem biggyesztek oda egy "mosom kezeimet" mondatot. Őszintén szólva nem olvastam több cikket erről az oldalról, mert nekem ez az állást foglalok de mégse hozzáállás egyáltalán nem szimpatikus.

Nektek mi a véleményetek a cikkről, meg arról amiről szól?:)

This entry was posted on 2011. június 25., szombat and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

8 Responses to “Bukszát villantanak a bloggerinák”

  1. azta mindenit :D ez nagyon gáz, valamilyen szinten én is szeretnék több dolgot venni de én jól tudom hogy felesleges, ezekből is jól kijövök és soha nem sminkelem magam az utcára csakis alkalmakra vagy ha teszek fel képet (azt is azért mert szeretem kipróbálni nekem hogy áll) de, hogy engem mélyen nem izgat egyesek miből költenek az is igaz ha megengedheti tegye, én is megengedhetném hogy többet vegyek de nem kell..és mostanság ez a blogos téma :D gyakori kérdéseken is meg minden hol, milyen gáz hogy egyeseknek az fáj hogy valaki jól él, és több százan követik és értékelik a munkáját a véleményét és a tesztjeit..hát ez elég furcsa

    VálaszTörlés
  2. Nem találok szavakat erre a cikkre de valószínűleg jobb is ha szó nélkül hagyom mert nem lenne szép amit írnék :S

    VálaszTörlés
  3. őszintén szólva ezt a cikket sem olvastad el rendesen, mert annyira fölháborodtál az első mondaton, h már az utána következőt is az általános ellenszenv szemüvegén keresztül, torzítva láttad, ami fatális félreértést eredményezett. de a linkelést köszönöm, így legalább másoknak adott a lehetőség a pontos áttekintésre, még ha a beharangozó szöveged miatt eleve negatívan is kezdenek neki.

    VálaszTörlés
  4. Áruld már el kérlek, hogy ha én olyan torzítva láttam a bejegyzésed mondanivalóját, akkor a hozzászólások zöme miért hasonló tartalmú, mint az enyém? :) mert elhiheted hogy nem én kampányoltam és buzdítottam másokat hogy úgy lássák a dolgot ahogyan én, és azt sem hiszem, hogy mindenki más az én bejegyzésem által olvasta a tiéd.

    Lehet hogy én és még mások félreértelmezték a mondanivalód, de a kontextus-zavar nem feltétlen az olvasók hibájából fakadhat :)

    VálaszTörlés
  5. természetes, h új látogatóként mindig az kommentel szívesebben, akiből rossz érzést vált ki egy cikk, ezzel nincs semmi baj. nekem mindegy, szeretik-e az írásaimat vagy nem: ha vannak olvasók és vannak vélemények, akkor elértem a célom. probléma itt a random részletek tálalásával van, ezzel a módszerrel eddig csak náci oldalon találkoztam politikai anyagok újraközlésénél. de annak szintén látogatótöbbletet köszönhettem, szóval jól jártam vele.

    VálaszTörlés
  6. A random részletekhez nem fűztem semmit, csak kiidéztem azokat a részeket, amik szerintem lényegesebbek, ugyanakkor nem félmondatokat vágtam össze, továbbá megjelöltem a forrást is ugye, nem hiszem hogy ilyesmivel találkoztál náci oldalakon :). Egyébként meg nácizmust emlegetni ezzel kapcsolatban kissé túlkapás, azt sem kell tovább hangoztatnod hogy milyen jól jártál vele, egészségedre :).

    VálaszTörlés
  7. Mindenki azt kezd a pénzzel, amit akar. Ki ruhát és sminket vesz, ki pedig számítógépes játékot. Ugyanígy mindenki azt kezd a szabadidejével amit akar. Lehet vásárolni, tanulni és náci oldalakat nézni. Ezzel kapcsolatban egyik fél sem törhet pálcát a másik felett. Az viszont tényleg idegesítő, hogy a beauty bloggereket üresfejű pénzszóró fruskáknak tartják Magyarországon. (Nem a cikkből szűrtem le ezt, sajnos ez az igazság)

    VálaszTörlés
  8. Szégyelhetné magát-.........'''1 pofátlan

    VálaszTörlés

Többiek