Tag 20

Citromhabnál találtam a tag20 2. részét. Az elsőt nem töltöttem ki, akkor még nem blogoltam, úgyhogy most úgy gondoltam, ezt kitöltöm :D.


1. Milyen zenét hallgatsz most?





Rihannát alapból imádom, ez a zene, meg az egész Loud album fantasztikusra sikeredett, akkor hallottam először ezt a számot, amikor az Apacsban pircinget vettem, hazajöttem és elkezdtem keresni, ez kb 1 hónapja volt, nem túlzok, azóta naponta legalább 1x meghallgatom :D.


2. Mit ettél utoljára?
Melegszendvicset csináltam :$


3. Ha kréta lennél, milyen szín lennél?
Korall, pink, valami erőteljes, meleg szín, ami szinte világít az aszfalton


4. Mit nézel meg először egy ellenkező / azonos nemű emberen?
A fiúkon amit először megnézek az a szemük, de csak akkor nézem meg a szemét, ha felhívja a figyelmem magára a kisugárzásával. 


5. Kedvenc üditő?
Ásványvíz függő vagyok, az oltja a szomjamat igazán, ha meg "lónyálat" kell mondani, akkor Sprite és Sweppes citrus mix jéghidegen <3


6. Kedvenc alkoholos ital?
Pina Colada


7. Kedvenc hónap?
áprilistól augusztusig folyamatosan :D


8. Kedvenc étel?
Mostanában naaagyon rákaptam a gyrosra. Nem a pitás verzióra, hanem a tálra, és csirkéből, marhából/birkából nem jön át, meg olyan húsokat nem is nagyon eszem. 


9. Utolsó film amit láttál?
Álomháború, délután néztem meg. 


10. Kedvenc napom az évben?
Nincs konkrét kedvenc, mindig az lesz a kedvenc napom az évben, ami a legjobban sikerül, tavaly 2 is volt : augusztus 21, és szeptember 11. 


11. El mersz hívni valakit randira?
El hát :D. Jó idegenhez nem mennék oda h te, gyere már randizni velem, de ha már ismerem egy minimális ideje legalább, akkor úgyis tudom, mi lenne a válasz.


12. Tél vagy nyár?
Mindkettőnek megvan a maga szépsége, télen a karácsony, hó, összebújás, nyáron a partik, balcsipart, kötetlenség, szabadság... 


13. Van tetoválásod?
Sajnos még nincs, de már nagyon vágyom rá, pircingem viszont van/volt több is. 


14. Voltál már szerelmes?
Azt hiszem :$


15. Szerettél-e már úgy valakit, hogy sírtál érte? 
Ha nem sírnék bárkiért akit szeretek, azt hiszem az nem is lenne szeretet igazán :). 


16. Cipőméreted?
39


17. Kedvenc számod?
Nincs konkrét, így elsőre a kettőt mondanám


18. Beszélgetéstéma amit utálsz?
Hm...a felnőttek szokásos hülye rutinkérdéseit mindig is rühelltem: hogy megy a suli, van-e már lovagod, most már a klasszikus mi van a lovagoddal, mikor lesz lagzi és a többi :D.


19. Rossz tulajdonságaid?
Hol kezdjem a sort...:D
Először is, céltudatos vagyok mindig tudom mit akarok, ez sokaknak már-már akaratosság, de egyszer élünk, nem fogom bedobni a céljaimat azért, mert ez valakinek nem szimpatikus. Ami még szintén negatív lehet mások szemében, hogy baromi bizalmatlan vagyok mások felé, zárkózott idegenek közt, viszont nem félek másoktól, mindig őszintén kinyilvánítom a  véleményem (bár nem minden áron) ettől meg sokan bunkónak tartanak, háát ez van :( :D. Infantilis vagyok, és szétszórt, elég rapszódikus természetű, körülbelül ennyi. 


20. Hogy látod magad a jövőben?
Említettem a céltudatosságot, akkor elég furcsa lenne, ha nem lenne konkrét elképzelésem a jövővel kapcsolatban. Várom a nagy áttörést, onnantól pedig egyenes lenne az út, addig pedig semmit sem szeretnék elkiabálni :). 

This entry was posted on 2011. május 2., hétfő and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Tag 20”

Többiek