Megjöttek a műszempillák + 30 day challenge

Tegnap megérkeztek a várva- várt műszempilláim ^^


10 pár van egy csomagban, és először azért kicsit féltem, hogy "gagyik" lesznek, de igazából semmiben nem különbözik fogásra bármelyik műszempillától, majd megmutatom felrakva is, egyáltalán nem bánom hogy nem olyan természetellenesen sűrű. Ragasztó nincs hozzá, ami nem is baj, mert minden bloggerinánál a Duo műszempilla-ragasztóról olvasok, és azt szeretném beszerezni hozzájuk, meg úgy az összes műszempillámhoz. Egyébként ha valaki szintén szeretne beszerezni ilyen ipari mennyiségű műszempillát, akkor ajánlani tudom az e-bayt, mondjuk én a vaterán vettem. Árában 1000-1500 körül mozog, én ezt egy nyílt liciten nyertem, 700 forintért, de dupla ennyit is simán megért volna.
És még ez a fülbevaló jött a szempilla rendelés mellé, mert imádom a pillangókat <3


A másik hír pedig, hogy én is elkezdtem a 30 day challenget, szóval minden nap a bejegyzések végén leírom az aznapi kedvencem, az oldalsávba kitettem, hogy milyen tematika szerint fog zajlani, ha esetleg más is kedvet kap hozzá ^^

1. nap: Kedvenc szemhéjtusod:
Ha valamiből sokat birtokolok, és sokfélét, akkor azok a szemhéjtusok, van színes, csillámos, vízálló, klasszikus fekete, olyan ami filctollba van zárva, és olyan is, ami ceruzába. (Egyedül tégelyes zselés tusom nincs, de meg kell hogy mondjam, az annyira nem is vonz) Azért szereztem be ennyi féle tust, mert legelőször tusvonalat tanultam meg húzni a sminkes "életem" során, gyors egyszerű és dekoratív, nagyon szeretem. Na de ne is szaporítsuk tovább a szót, megmutatom először milyen tusaim vannak (a teljesség igénye nélkül, mert nem mindet találtam meg)

 Próbáltam úgy forgatni, hogy látszódjanak a márkák, nem tudom mennyire sikerült, az 1.,3.,7.,8. Essence, a  2., 4-6. Avon, az utolsó pedig Lora.

És közülük a favorit:


 Ő egy Lora szemhéjtus lenne, már kb 1 hónapja meg van, szóval nem fellángolásból mondom, hogy a kedvencem :D. Pedig először csak "úgy" vettem, ha jó jó, ha nem nem alapon, mert normális fekete tusom akkor éppen nem volt (csak a filces meg a vízálló, de a vízállót nagyon nehéz lemosni, viszont nyárra a strandra imádni fogom) És hogy miért is ő a kedvencem? Először is az alakja is nagyon tetszik az üvegcséjé, de természetesen nem ezért, hanem mert szép vonalat lehet vele húzni, kemény az ecsete, nem ilyen szálas, állagra pedig olyan, hogyha megcsináltuk a tusvonalat, egyrészt azonnal megszárad, nem ragad fel sehova, másrészt pedig gumiszerű lesz, szóval eltávolítani nagyon egyszerű, viszont magától nem mászkál el. Egyetlen hátrányként tudom felhozni azt, hogy ha kicsit vastagabb vonalat húzunk vele, akkor én pl szoktam látni a szempillák tövében :D Mármint nem a tükörből, hanem ha felfele nézek, remélem értitek :D. Viszont ezt leszámítva tökéletes, számomra.


Off: Tegnap óta gonoszkodik velem a blogger Chrome-ban és Firefoxban be se enged jelentkezni, de amikor még engedte, képet akkor sem tudam feltölteni. Most is IE-ről vagyok. Valakinek esetleg van még ilyen problémája?

This entry was posted on 2011. május 25., szerda and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Megjöttek a műszempillák + 30 day challenge”

Többiek