Max Factor Nailfinity körömlakk TESZT

Többször is írtam már, hogy műkörmöm van, sőt mi több, mutattam is képet róla, most viszont leszedtem őket, mert a vizsgák miatt nem volt időm elmenni körmöshöz, viszont dolgoztam is, festésen pakoltam, na az pedig nem épp egy körömbarát munka :D Szóval eltelt a négy hét, addig nagyon hősiesen és szépen bírták a körmeim, de aztán ugye már túlságosan lenőttek, és elkezdtek "lejárni" és mivel tudtam, hogy nem fogok tudni eljutni a körmöshöz, inkább leszedegettem őket. Hát majd' 2 év után köröm nélkül látni a saját kezemet, több, mint furcsa, konkrétan nem érzem a sajátomnak a kezemet. És ha azt hinné az ember, hogy hegyes műkörmökkel nem lehet semmit csinálni, hát én már annyira megszoktam, hogy most mindenhez nagyon béna vagyok, gépelni is nagyon nehezemre esik normálisan, már megszoktam, hogy hosszú körömmel máshogy kell írni. Na mindegy, nem akarok sírni :D. A körmömet visszatetetem majd a festés után, mert a kb 50 darabos körömlakkészletem redukálódott 4 darabra, a többit elajándékoztam, ezek is csak azért maradtak meg, hogy a lábkörmömet tudjam festeni, és most nem szeretném előröl kezdeni a körömlakk vásárlást, egyszerűbb számomra a műköröm. 




Nem szaporítom tovább a szót, a címből kitalálhattátok, hogy egy Max Factor körömlakkal festettem ki a körmöm, ez egy ilyen kis kiszerelésű lakk, már nem emlékszem mihez kaptam, de egy Max Factoros neszeszerben volt, amiben volt még szempillaspirál minta, meg 2 rúzs, meg ugye maga a neszeszer, amit imádok, és mindig azt hordom magamnál. Na de visszatérve most ezzel a mini lakkal festettem ki a körmöm.
Ő volt a tesztalanyom:


Max Factor Nailfinity, 704 Disco Pink árnyalat

Amit írnak róla: 


"Töredezés álló körömlakk
A Max Factor Nailfinity-t úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a 21. századi nők igényeinek. Legyen szó akár munkáról, sportról, szórakozásról, mindig bizots lehet benne, hogy a fénylő, frissen lakkozott köröm hatása hosszú ideig megmarad."

És akkor lássuk a körmömön, először egy rétegben:


 Már egy rétegben is borzasztóan jól fed, igazából akár még egy rétegben is el tudnám képzelni, mondjuk ha sietek valahova, mert nagyon szép fedést biztosít, pedig ez elég élénk szín. 


Második réteg:

 A Max Factor oldalán azt írták, akkor a legjobb, ha két rétegben visszük fel, és egy fedőlakkot rákenünk, hát felvittem két rétegben, fedőlakkom már sajnos nincs, kíváncsi leszek így meddig fog tartani.



Ez az utolsó kép pedig természetes fényben készült, annyira tetszik ez a szín a körmömön, nagyon élénk, vibráló, de mégsem közönséges. 

Vélemény:

Csomagolás: Az eredeti méretű lakk csomagolása ILYEN, szerintem nagyon elegáns 5/5
Állag: Kicsit sűrűbb az átlag lakkoknál, de ha ezen múlik a tartóssága, akkor abszolút nem hátrány 5/5
Felvihetőség: A sűrűbb állaga miatt nehezebb eldolgozni némileg, de kb a 3. körömnél rááll az ember keze 5/4
Tartósság: A lábujjkörmömön már többször is viseltem, ott akár 2-3 hétig is bírja, igaz az is, hogy a lábujjköröm nincs annyira kitéve a viszontagságoknak, bár a 2-3 hét így is elég jó teljesítmény 5/5
Pigmentáltság: Már egy rétegben is kiválóan fed, nagyon jól pigmentált 5/5
Ár: Az oldalon feltüntetett ajánlott fogyasztói ára 1990.-, ezzel szerintem közép-árkategória, viszont tartósságát tekintve megéri az árát. 5/4
Összességében: 30/28


Újravásárolnám? Igen.

This entry was posted on 2011. május 27., péntek and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Max Factor Nailfinity körömlakk TESZT”

Többiek