Kreatív blogger díjat kaptam :$


Én Thündérkétől kaptam ezt a díjat, amit nagyon köszönök neki :$



A díjjal együtt jár, hogy 10 dolgot el kell árulni magunkról, illetve, hogy öt másik embernek tovább kell adni.

Akkor lássuk a 10 dolgot:

1.  Mivel egyke gyerek vagyok, amellett, hogy nagyon lassan szocializálódtam, sokat játszottam egyedül kiskoromban, és sokat beszéltem magamban, sőt beszélek a mai napig is, ha elfeledkezem magamról.

2. Gyerekkoromból még ami megmaradt, hogy állandóan füleztem, mindig mindenkinek rá voltam akadva a fülére, és ez a szokás nagyon sokáig meg is maradt bennem, mára már kinőttem :).

3. Apukámtól örököltem, hogy tudok nyitott szemmel aludni. Mondjuk ez nem akaratlagos, nem akkor alszom el nyitott szemmel amikor akarok, és reggelre borzasztóan kiszárad a szemem, ráadásul azoknak, akik nem aludtak még velem, elég ijesztő tud lenni. És ha ez nem lenne elég, még alvajárni is szoktam :D.

4.  Tinikoromban nagyon fiús voltam, hát amíg nem volt cicim, simán azt hitték fiú vagyok. De nem csak hogy fiúsan néztem ki, öltöztem, de nagyon úgy is viselkedtem, nagyon rossz gyerek voltam általános iskolában, javarészt fiúkkal barátkoztam, káromkodtam, nagyon sok intőm volt, igazgatóim, és nem egyszer, nem kétszer ki akartak rúgni. Kettes volt a magatartásom lány létemre :D.

5. Nagyon szerettem, és elég jól tudtam/tudok rajzolni, művész suliba is akartam felvételizni, viszont a szüleimnek más volt az elképzelése, ez anno annyira elkeserített, hogy végül közgáz suliban kötöttem ki, hogy abba is hagytam a rajzolást, ma már csak nagyon ritkán szoktam, és sokat romlott a technikám is.

6. A mostani súlyomnál kb 30 kilóval többet nyomtam még 3-4 éve. Aztán megelégeltem, hogy egy emelet megmászásától kifulladok, másról nem is beszélve, másrészt megelégeltem, hogy én vagyok a "kövér lány", és bár sosem csúfoltak, de nem szerettem, ha beskatulyáznak/elhelyeznek valahova. Körülbelül egy év alatt adtam le ezt a 30 kilót, nem igazán diétáztam, hanem elkezdtem mozogni, és redukáltam a szénhidrát fogyasztásom. Még most is nagyon sokat le kellene adnom, de nem tudom, akkor hogy volt annyi erőm, hogy lefogyjak, mert azóta nem tudom rávenni magam, igaz a súlyomat tartom +/- 1-2 kg.

7. A túlsúlyom és a kinézetem miatt nagyon introvertált lettem, mindig attól féltem, hogy ha odamegyek valakihez, beszélgetek, vagy akár csak a szemébe nézek, is belém fog kötni, úgyhogy nagyon visszahúzódó voltam, néha még most is megvan ez a beidegződés, hogy lezárom magam körül a "kapukat" és nem engedek át senkit.

8. 8 éve közepesen rövidlátó vagyok mindkét szememre (-4 dioptria) viszont nem hordok szemüveget.
Ennek az a nagyon egyszerű oka van, hogy akkor nem akartam szemüveges lenni, és eltitkoltam, na ezt olyan jól sikerült, hogy 8 évig titkoltam, hogy rossz a szemem, és már teljesen hozzászoktam, egyedül a táblaolvasás okozott ugye gondot a suliban, de azt nagyon könnyen megoldottam, nagyon gyorsan tudok írni hallás után is. Azóta persze csináltattunk szemüveget, de én nem tudom elképzelni, hogy 24/7 hordjam, engem nagyon lekorlátoz. Irigylem azokat, akik gond nélkül hordják. 

9. Semi-vegetariánus vagyok, csak fehér húsokat eszem, bár ha valahol nagyon muszáj, akkor megeszem a nem fehér húst is, de törekszem kihagyni az életemből. 

10. Egy garázsban lakom, ami a házunkban van, tudjátok, mint az amcsi filmekben. Persze nincsenek olajfoltok, meg benzinszag :D. Át lett alakítva rendesen szobává, az egyetlen hátránya, hogy két mini ablakom van, viszont egy hatalmas kétszárnyas ajtóm van a szabadba, ami anno tiniként nagyon jól jött, ha el akartam lógni itthonról, anélkül, hogy észrevennék. 

És az öt ember, akinek én tovább adom a díjat:

Próbáltam olyan lánykákat keresni, akik még nem kapták meg, remélem örültök neki, és elfogadjátok :). 

This entry was posted on 2011. május 28., szombat and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Kreatív blogger díjat kaptam :$”

Többiek