Gyereknapi smink, mert mindenkiben ott bújkál a gyerek :) FOTD (011)

Gyereknap...jobban vártam mindig, mint a karácsonyt. Egyrészt azt jelentette, hogy  az iskolának mindjárt vége, másrészt pedig az volt az a nap, amikor azt csináltuk, amit én akartam, csakis azt. Általában a vidámpark volt a cél, felültem mindenre, amire csak lehetett, van, hogy annyit ültem egy-egy körhintán, hogy már a hányinger kerülgetett. A vattacukor édes íze, a májusi napfény, a gyermeki kacajok, amit akkor is hallottam, amikor lecsuktam a szemem, mert féltem a hullámvasúton lefelé. A lufit is mindig kikunyeráltam magamnak. Pónis, papagájos, mindenféle, természetesen olyan, ami héliummal volt töltve, hogy repüljön mellettem. Anya mindig rákötötte a csuklómra, mert hajlamos voltam véletlenül elengedni, aztán lehetett rohanni utána. A Városligeti tónál pedig kacsákat etettünk, galambokat kergettünk, aztán amikor már halálosan lefáradtam, akkor hazaindultunk, és egy egész hétig el voltam telve az élményektől. 

Aztán felnőttem...már nem én vagyok a gyerek a családban, már nem kapok lufit sem, mégis mindig pontosan megemlékezem a gyereknapról, itt belül, magamban, mert szerintem mindenkiben ott van a gyermeki énje, amit néha muszáj kiengedni. 

Én ezzel a sminkkel tisztelgek a gyereknap előtt:


Na itt már látszik közelebbről is, hogy egy kis vidám, szivárványos smink, amit a Miss Rose Candy palettájával készítettem. Annyira nem hivalkodó, mert ebben a palettában selyemfényű színek vannak, inkább fénylenek, mint extra színesek.


Akkor felsorolom a színeket a szemöldöktől indulva. A szemöldök alá egy semleges, mondjuk "pearl" színű festéket tettem, de egyébként ez a szín highligherként az arc többi részén és nagyon szépen irizál, az arccsontomra is tettem egy keveset. Ez alatt egy világoskék van, alatta egy lime zöld, és végül rózsaszín. Alulra kívülre lilát festettem, és egészen felhúztam, hogy keretezze a másik 3 színt.


A számra már fogalmam sincs melyik rúzst használtam, pedig nagyon nagyon tetszik így fényképről visszanézve, kár, hogy elfelejtettem :(.



Én egyébkét megleptem magam egy nyalókával, aminek a pálcájából világítós karkötőt lehet csinálni :D

Ti szoktatok még valamilyen formában tartani gyereknapot? Meglepitek magatokat valamivel?

This entry was posted on 2011. május 29., vasárnap and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Gyereknapi smink, mert mindenkiben ott bújkál a gyerek :) FOTD (011)”

  1. méééég mindig kapok egy kis zseppénzt ilyenkor:) és veszek rajta majd valamit :D tökjó lett a smink, olyan kis vidám, gyereknapos:D

    VálaszTörlés

Többiek