Turi Túra

Be kell vallanom ezelőttig még sosem jártam turiban, egy felsőm volt onnan, egy kockás ing, de azt anya szerezte nekem. Viszont sok bloggerinánál olvastam, hogy micsoda kincsekre lehet bukkanni, úgyhogy fel is csaptam a guglit, hogy keressek a közelünkben egyet. A legtöbb találat a Háda turkálókra mutatott, meg róluk sok jót hallottam már, így megnéztem az oldalukon az üzletek helyét, pluszban pont most érkezett új áru, duplán megérte most menni.
A maglódi Hádát céloztuk meg, mert ez egy olyan közepes
méretű hely, vannak egészen hatalmas, emeletes,
majd' 1000 négyzetméteresek is, de kezdetnek ez is bőven elég volt.
A maga 300 négyzetméterével ez egy közepes méretű helynek számít, mégis rengeteg ruha volt, úgy éreztem sosem fogunk a végére érni. Főleg anyának néztünk ruhákat, én inkább csak ismerkedtem így elsőre, öt felsőt még is sikerült zsákmányolnom.


Az első egy partyfelső, telis-tele van ilyen kis flitterekkel, nagyon szépen csillognak, deréknál pedig húzott, ilyen kimonó-féleség, nagyon megtetszett.



A következő kettő egy-egy kardigán lesz, kifejezetten jó olyankor, amikor már a kabátban nagyon melege van az embernek, viszont egy szál pólóban meg fázna.


Ebbe a kardigánba egyszerűen beleszerettem...gyönyörű pasztell lila mintás, levelek, pillangók és egyebek vannak rajta, a gombjai is nagyon szépek, rózsásak.


Egy sima póló, nyomott mintával, éjjeli bagoly felirattal. Semmi extra, de szeretem az ilyen egyszerű kis pólókat, ezért jött velem haza.


Az utolsó pedig egy pillangós atléta, a pillangók olyanok, mintha festve lennének. Pár számmal nagyobb az én méretemnél, viszont strandra/rohangálós felsőnek kifejezetten imádni fogom nyáron.



Ti szoktatok turkálóba járni? És ha igen akkor milyenbe?


This entry was posted on 2011. április 5., kedd and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Turi Túra”

Többiek