Szülinapi bejegyzés

Ma van a 20. szülinapom, hurrá és vidámság van, nagyon sokan felköszöntöttek, olyanok is, akikre nem is számítottam, ők még kellemesebb csalódás voltak, na de mindegy is, nem erről akartam írni, ezt csak megemlítettem :D.

Ma szintén egy face charttal jöttem hozzátok, nekem 1 páva jut eszembe róla a színeit tekintve, ha lett volna benne egy kis sárga, akkor már inkább trópusi, de így számomra határozottan páva.



Ez lett az én verzióm. Azt kell, hogy mondjam, az ilyen "maszatos" sminkeket, tehát az olyanokat ahol nincsenek éles vonalak számomra sokkal nehezebb elkészíteni. Egyet biztosan tudok ajánlani, hogyha ilyen sminket készítesz, utólag alapozz, mert nekem nagyon sok hullott a szemem alá, meg úgy a végén az egész arcomról söprögettem le, de lehet csak én vagyok béna:D. Mindenesetre számomra tanulság volt, ha maszatos sminket készítek, utólag alapozok.


A belső szemzugba lilát tettem, a mozgó szemhéjon még erősebben, feljebb már csak "maszatoltam" a mozgó szemhéjra a külső részre sötét kéket, de azt feljebb nem maszatoltam, hanem fölé tengerzöldet satíroztam, (vagy türkizkéket nem tudom meghatározni ezt a színt, úgyis látjátok :)). Középre pedig a mozgó szemhélyon még egy pici fehéret pöttyintettem, aztán az egészet összesatíroztam ecsettel,és fehéret tettem még a szemöldököm alá is.


A szemöldökömet pedig barnával rajzoltam meg, ahogy pirosító helyett bronzosítót használtam, szerintem a pinkes-pirosas pirosító annyira nem illik ehhez a sminkhez. Ha lenne valami narancssárgás szín, akkor esetleg.

A számra pedig, (mivel a szem a hangsúlyos) egy vékony alapozóréteggel lelapoztam, majd egy nude színű Maybelline rúzzsal egészítettem ki.

U.i: bocsi az otthoni cuccért, meg a hajért, de ma nem mozdultam ki sehova, csak lustiztam :)

Felhasznált termékek:
Arc: Vollaré wonderful finish alapozó, 19 natural árnyalat
Essence long lasting korrektor, 10 natural beige árnyalat
Essence mineral compact powder 01 natural beige
Avon bronzisító gyöngyök

Szem: L.A. Colors 5 ágyas paletta, EP104 Ocean breeze
Kallos Love spirál 01 Black

Száj: Maybelline water shine volume xl folyékony ajakrúzs, 105 Pink'up

This entry was posted on 2011. április 15., péntek and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

7 Responses to “Szülinapi bejegyzés”

  1. Boldog szülinapot! :)
    Szép lett a smink nagyon! *.*

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen lányok :)

    VálaszTörlés
  3. boldog szülinapot. :) április 15?? nekem is tegnap volt. :D

    VálaszTörlés
  4. Boldog szülinapoooot!:)
    még mindig azt tudom csak mondani: nekem miért nem állnak jól ezek a nagy maszatos sminkek??? O.o :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen, Hollywood-dreams, akkor neked is boldog szülinapot :).
    Sziszi, szerintem ha jó színeket választasz tuti megtalálod ami jól áll :)

    VálaszTörlés

Többiek