Romantikus FOTD (001)

Ma randizni voltam a barátommal, úgyhogy mindenképpen valami romantikusabb sminket szerettem volna összedobni, de mostanában valahogy mindig a rózsaszín felé húzok, mióta megvettem az első NYX pigmentem, nemrég pedig megjött a Mac rózsaszínű pigmentje is, úgyhogy eléggé a rózsaszín vonalon mozogtam, úgyhogy mára mindenképpen mást terveztem. A kis fejemben egy sárga-lila összeállítás képe volt, viszont amikor gondolkodtam mit veszek fel, a lila-fehér kis kardigánom mellett döntöttem, mert annyira "fagyilila" mintája van, imádom, úgyhogy a sárgából inkább fehér lett, de a lilát megtartottam. A Miss Rose palettámból dolgoztam, nemrég vettem az Ázsia centerben, és csak gyönyörűséges lila árnyalatok vannak benne, plusz az elején egy fehér, a végén egy fekete, és a kettő között orgonalilától a padlizsánliláig minden.


Na hát ő lett a mai sminkem, egy amolyan világos-sötétlila cut crease lett, bár nem elég kontrasztos annak.




Itt látszik közelebről a dolog, a belső szemzugba fehéret tettem, középre egy közepes lilát, a szélére egy sötétebbet, bár a kettő közti különbség annyira csekély, hogy láthatatlan. A felső részt pedig egy sötétebb lilával satíroztam. Igazából volt ennél jóval sötétebb lila is a palettán, de akkor az már inkább bulismink lett volna, mint romantikus, szerintem :)



Itt látszik egyben az egész arc, pirosítóstul, felsőstül, kiegészitőstül, a pirosító felhelyezését gyakorolnom kell még, igazából jó ecsetem se volt, ma vettem, de erről bővebben később.


Itt látszik talán a legjobban hogy a szemöldököm alatti részre is festettem, oda nude árnyalatú NYX pigmentet tettem.


Ezen pedig kicsit beficcen a fülbevalóm, ami ugyanolyan színű, mint a kardigánon a minta, illetve mint a smink.

Amúgy, mivel előbb érkeztem, kicsit beszaladtam az Árkádba körülnézni, a Humanicban shoping party volt, talán az is a (Glamour szervezésével, erre nem mernék megesküdni :$) De szólt a zene, rengeteg csaj volt bent, nagy buli lehetett, de annyi időm már nem volt, hogy oda is beszaladjak. Viszont voltam Rossmannban, DM-ben, meg Bijou Brigitte-ben, és Pimkie-ben, hogy miket szereztem, majd holnap megmutatom :)

Visszatérve az eredeti témához, hogy tetszett ez a smink? Illetve ti milyen sminket dobtok fel randira?

This entry was posted on 2011. április 7., csütörtök and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Romantikus FOTD (001)”

  1. Nagyon szép lila árnyalatokat választottál, jól néz ki. :)
    Tapasztalataim alapján, eddig akkor jártam a legjobban, ha valami nagyon nude árnyalatot használtam a szemhéjamra, szép tusvonal - mandulavágású a szemem, még jobban kihangsúlyozza :D -, és halvány szájfény. A fiúknak általában ez bejön, első randin pláne nem szoktam használni erősebb sminket, de későbbiekben sem nagyon, csak valami halvány árnyalatok. :D

    VálaszTörlés
  2. Először is köszönöm, másodszor is teljesen igazad van, első randira magam is mindig valami természetes sminket dobok fel, meg úgy általában a hétköznapokra is, szerintem halálosan ijesztőek azok a lányok akik nappal már csillogó, fekete nagyon sok sminkben vannak. Erre szokták azt mondani, hogy ha lemossák fel sem ismerik őket :D

    VálaszTörlés

Többiek