Love list

Holnap jön a barátom, úgyhogy nem hiszem, hogy jövök sminkes poszttal, vagy egyáltalán bármivel is, úgyhogy vasárnapra egy ilyen képes gyűjteménnyel készültem, ez egy amolyan amiket szeretek lista, persze a teljesség igénye nélkül.



1. Cupcake...nem vagyok egy nagy amerikanista, de kétségtelenül számomra a fő édességük (a brownie mellett) a cupcake, kedvenc. Karácsonyra gyártottam egy ipari mennyiséget, és hatalmas sikere lett, ráadásul mindenféle cukormázzal meg lehet szórni, bármit bele lehet szúrni, nagyon kreatív kis sütemény, és annyi-féle ízben létezik, ahányat kitalálnak, nekem a citromos a személyes kedvencem, aki édesszájú, annak mindenképpen ajánlom, mert nagyon könnyű elkészíteni, és isteni finom.


2. Pink Elephant cigaretta. Nem dohányzok már jóideje, de ezt tuti be fogom szerezni, mert egyrészt pink, másrészt vanília ízesítésű, imádnivaló, amúgy francia cigi, de legközelebb ausztriában beszerezhető.

3. Idén nyáron egy ilyen színű rúzs kötelező darab

4. Ez lesz a joeker a bejegyzésben, mert végül is nem tárgy, viszont nagyonnagyonnagyon sokszor megfeledkezünk róla mennyire is fontos, szerves részét alkotja az életünknek a szeretet. Szeretni és szeretve lenni mindenki számára nélkülözhetetlen, így is annyi negatív behatás éri az embert nap mint nap, muszáj valami pozitívban kibontakoztatni, valamibe menekülni ami elszigetel, nagyon sok embernek ez a cigi, vagy alkohol, drogok, és egyéb ilyen dolgok, pedig egy egész alapvető érzés is elég hozzá, hogy kizárjuk a rosszat.:)


5. Maszkok...gyűjtöm őket, mert gyönyörűek. Jövőre tuti kijutok a velencei karneválra. :)


6. Konty+ virág a hajban (mindjárt kifejtem)

7. Négyes fonás...még nem éreztem rá a módjára, de rajta vagyok.

8. Kiegészítők minden mennyiségben. A legegyszerűbb ruhákat is fel lehet dobni egy jó kiegészítővel, az utcai szettből alkalmit varázsol, vagy éppen fordítva.

9. Virágok a hajba, virágok a ruhán, cipőn, kézen, nyakban, virágok mindenhol, mert annyira romantikus és finom, minden lánynak van egy érzékeny/törékeny énje, és szerintem ez a virágos-romantikus divat most nagyon kihangsúlyozza.



10. Púderszínű cipő...annyira tetszenek, bár nem bírnék egy ilyen magassarkúban járni, de ha nézhetem is elég :D.

Na, ez lenne az én rövid, 10-es listám, további szép hétvégét mindenkinek.

This entry was posted on 2011. április 17., vasárnap and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Love list”

  1. jó kis lista nagyon jó képeket válogattál össze :)

    viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. hú, jó a négyesfonásos kép :) nekem még a fordított fonás is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Ohh, az a cigi nekem is kell. :) (tudom, tudom, csúnya rossz szokás.. :D)
    és a fonatokért én is odavagyok!

    VálaszTörlés

Többiek